reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
U mnie tez pogoda okropna, polozylam Mayeczke spac. Musze zabrac sie za jakis obiadek i pranie nastawic. Oj przydalaby sie jakas pomoc domowa teraz.
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Czesc kochane! A ja troszke czuje sie lepiej chociaz u nas za oknem szaleje dzisiaj sniezyca,nawet moja mala pospala prawie do 9 chociaz nie czesto sie jej to zdarza.Wczoraj to jednak byla grypa zoladkowa bo dzisiaj powrocily moje lagodne mdlosci.
Kluseczko ja tak samo wymiotowalam z moja Wiki,ale tylko doslownie do 3 m.pozniej wszystko minelo,co do macierzynskiego to ja nie mam bo po urodzeniu Viki nie wrocilam do pracy ,bo i tak nie za bardzo by mi sie oplacalo oddawac mala do przedszkola,dlatego zaraz chcielismy drugie dzieciatko a do pracy jak juz troche odrosna.
dilajla mnie objawy tez sie juz troszke uspokoily,masz racje ze ciaza po poronieniu to nie to samo co zwykla ciaza ja mimo ze moja druga ciaza przebiegla pomyslnie ciagle mam obawy i malo co mniej pozytywny objaw doprowadza mnie do rozpaczy.Ale nie wolno nam tak myslec napewno bedzie dobrze musi byc
No to ide robic sniadanie dla coreczki.Buziaki dla wszystkich przyszlych mamus
Kluseczko ja tak samo wymiotowalam z moja Wiki,ale tylko doslownie do 3 m.pozniej wszystko minelo,co do macierzynskiego to ja nie mam bo po urodzeniu Viki nie wrocilam do pracy ,bo i tak nie za bardzo by mi sie oplacalo oddawac mala do przedszkola,dlatego zaraz chcielismy drugie dzieciatko a do pracy jak juz troche odrosna.
dilajla mnie objawy tez sie juz troszke uspokoily,masz racje ze ciaza po poronieniu to nie to samo co zwykla ciaza ja mimo ze moja druga ciaza przebiegla pomyslnie ciagle mam obawy i malo co mniej pozytywny objaw doprowadza mnie do rozpaczy.Ale nie wolno nam tak myslec napewno bedzie dobrze musi byc
No to ide robic sniadanie dla coreczki.Buziaki dla wszystkich przyszlych mamus
dilajla
Czerwcowa mama 2009
Kochane macie może jakieś sprawdzone przepisy na sałatki, jeżeli tak to poproszę o przesłanie mi na priv będę wdzięczna
Ja jakoś nie mam głowy do wymyslania a wy może macie jakieś fajne sprawdzone przepisy, w sobote szykuje mi sie imprezka i musze cos wysmyczyc
Ja jakoś nie mam głowy do wymyslania a wy może macie jakieś fajne sprawdzone przepisy, w sobote szykuje mi sie imprezka i musze cos wysmyczyc
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
dilajla u na 6 h.do tylu,u was juz po poludniu a u nas10 rano,dlatego troszke ciezko mi za wami nadarzyc
Ostatnia edycja:
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Nie latwo jest sie nie przejmowac po takich przejsciach. Ja staram sie sobie powtarzac ze zamrtwianie nic nie pomoze ale czasami emocje biora gore. Kazde USG to jak czekanie na wyrok.
reklama
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
KluseczkaS a mam tak samo z moja Viki gdy mialam usg to z nerwow doslownie sie trzeslam az mnie musieli uspakajac,zawsze balam sie ze znow cos pojdzie nie tak,w tej ciazy moze troszke jestem spokojniejsza ale to dlatego ze nie mysle ciagle o tym ze cos moze byc nie tak bo moja mala zajmuje prawie cala moja uwage:-)
Ostatnia edycja: