reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Minutka- nic dziwnego, ze nie masz ochoty na seks...w tej koncowce ja tez specjalnie nie mam. No moze czasem mnie najdzie, ale szybko sie odechciewa bo czuje sie niezdarnie jak slon! Kondycja nie ta . :-) Moj biedny A bardzo narzeka i mowi, ze jest sfrustrowany..ehehe...a ja to niby co! Ja to dopiero sie frustruje, ze nie moge:tak:;-)

jak juz taki seksowny temat, to ja na początku ni emoglam, a mialam taką faze :-D potem moj maz sie bał, a teraz to ja bym chyb a nie chcial, jak wiem ze tak niunio blisko :tak: i sie bedzie przyglądał hahahahah

Ja na poczatku ciazy tez jakas taka blokade mialam pozniej mi przeszlo a teraz to NIE i koniec dyskusji, moj A wciaz mi powtarza ze ma nadzieje ze sie "naprawie" po ciazy.. ??? ciekawe :-D ja go wkurzam i mowie ze po ciazy bedzie jeszcze gorzej bo sie bede bala ze jeszcze raz bede musaia przejsc przez porod :-D (cos go trafie jak tak mowie :-D)

hahahaha, rany, Andzia, jaka Ty wredota jesteś

:tak::tak::tak::tak::tak: ale zato jaka słodka :-):-):-):-)

a mój powiedział ze skoro gin jakos tam wyczuwa główkę to on już nie xchce seksu :baffled: bo sie boi:baffled:
ech ci faceci...ciezko im dogodzic

ja juz zapomniałam co to sex :no::no::no:a mój ostatnio stwierdził że i tak by sie teraz bał bo jak młody coś zobaczy to może sie wystraszyć:-D:-D:-D

Moj A mowi ze juz sie przyzwyczail ze wciaz slyszy NIE :-D ( ale co ja za to moge???)

oh kochana a co ja umiem ;-) no bo jak inaczej ta moja biedna chłopina wytrzymała by z taką jędzą jak ja :-D:-D:-D

MIłej nocki kochane , ja zmykam myciu i spać:-):-)

ja to nie wiem czy do grudnia sie z porodu otrząsnę, a co dopiero mowic o seksie, tez bede pewnie myslala ze moze zaraz drugi dzidzius :-D:-D

no wlasnie ahhh... ci faceci nie dosc ze broja to pozniej jeszcze warunki stawiaja :-D kazdy jeden facet powinien raz chodzic w ciazy i raz urodzil to by zaczal myslec glowa a nie :-D

dobra kobiałki ja spadam spac bo te dzisiejsze spacery mni ewykoczyly :p hehehhe....
do juterka :-) milej nocy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
minutko to wprowadz swoje zasady i też go postrasz np. jak za godzine niepomyjesz garów to sex przekładam na marzec:-D:-D:-D
a pozatym facet jak przynajmniej raz dziennie niedostanie zjebki to mu sie w głowie przewraca

Dobra teraz to już naprawde zmykam ( chyba jestem uzależniona od bb )

Do góry