reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam was :-)u mnie znów zmiany pierwszy termin miałam na 17czerwca potem na 15 i jeszcze na 19 a będąc w poniedziałek u lekarza wyszło na 11czerwca:-D.mała waży 2574g podług moich obliczeń to powinłam miec 34tyg i 5dni a podług USG 35tygi2dni a dluga na 36tyg.;-)i co tu myślec torby spakowałam i będe czekać który to termin sobie dzidzia wybierze:szok:

reklama
Andzia - nie martw się, nie tylko twoje łóżeczko jest porysowane, całe szczęście rysy nie widać, bo pod ochraniaczem się schowała, ale jak obniżę poziom to będzie katastrofa:wściekła/y:.

Ja się za to popłakałam, gdy się okazało że wózek który dostaliśmy w prezencie jest bez pokrywki na nóżki i bez pałąka do spacerówki (wyposażenie opcjonalne). Mąż tak się przejął że wszystko od producenta zamówił;-).

A co do inteligencji naszych dzieciaczków, to na onecie wczoraj był bzdurny artykulik że im więcej nudności w ciąży tym wyższa inteligencja... w takim razie moja Misia będzie geniuszem, bo ja miałam je od rana do wieczora:-).

A co do inteligencji naszych dzieciaczków, to na onecie wczoraj był bzdurny artykulik że im więcej nudności w ciąży tym wyższa inteligencja... w takim razie moja Misia będzie geniuszem, bo ja miałam je od rana do wieczora:-).

:-D tez to czytalam...i stwierdzilam, ze w takim razie moj Alex zapowiada sie, ze bedzie tepy jak but z lewej nogi bo ja nie wiem, co to mdlosci w ciazy..:baffled:

ehhh... kobiałki ja uciekam bo jakos mnie na spanie bierze ide sobie drzemke zrobic :-) przed chwila skonczylam paznokcie robic cos czuje ze juz dlugo nie pociagne bo ciezko mi wysiedziec zeby komos zrobic pazury do konca tygodnia juz mam klientki i w przyszlym tyg mam jeszcze kilka i na tym chyba zakoncze bo krzyz mi nie daje zyc.
Zobacze wieczorkiem co slychac u was :-)

Dziewczyny, powiedzcie me czy pod koniec ciazy mozliwe jest ze przy chodzeniu i staniu powstanie wrazenie ze zaraz dzidzia wyskoczy? Takie parcie na pecherz ale troszke inaczej. Nie mam skurczy ale ciezko tak sie funkcjonuje. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Czy to tylko dlatego ze dzidzia sie obniza ??:confused::confused::confused:

Dziewczyny, powiedzcie me czy pod koniec ciazy mozliwe jest ze przy chodzeniu i staniu powstanie wrazenie ze zaraz dzidzia wyskoczy? Takie parcie na pecherz ale troszke inaczej. Nie mam skurczy ale ciezko tak sie funkcjonuje. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Czy to tylko dlatego ze dzidzia sie obniza ??:confused::confused::confused:
ja też tak mam:tak: wczoraj na badaniu gin stwierdził ze szyjka mi sie skraca i jest miekka:baffled: a i powiedział ze wyczówa głowke dzidzi jak napiera

reklama
Do góry