reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Ewunia22- mowie ci byl takii slodki :-) a jaki tyci tyci :p wazy tylko 2,7 kg i ma 49 cm. balam sie go wziasc na rece. A te truskawki to tak na zlosc mi wysylasz zebym sobie szybciej poszla???????

Witam przyszłe mamusie:):)
Chciałabym się do Was dołączyć i zastanawiam się czemu dopiero teraz piszę, ale lepiej późno niż wcale! Termin porodu mam na 24 czerwca, ale coś mi się zdaje, że moja maleńka będzie chciała wyjść wcześniej:) Macie już imiona dla swoich pociech? Mi najbardziej podoba się Julia, ale teraz co druga dziewczynka ma tak na imię.:-( Jak Wasze samopoczucie??Mnie bolą plecki no i robię się coraz bardziej sierotowata.
Pozdrawiam Mamusie:-)

Chciałabym się do Was dołączyć i zastanawiam się czemu dopiero teraz piszę, ale lepiej późno niż wcale! Termin porodu mam na 24 czerwca, ale coś mi się zdaje, że moja maleńka będzie chciała wyjść wcześniej:) Macie już imiona dla swoich pociech? Mi najbardziej podoba się Julia, ale teraz co druga dziewczynka ma tak na imię.:-( Jak Wasze samopoczucie??Mnie bolą plecki no i robię się coraz bardziej sierotowata.

Witamy :-)
Moja córcia będzie miała Kornelia :-) Termin wg OM mam na 17 czerwca :-)

Witaj wsrod nas...lepiej pozno niz wcale:-)
Ja bede miala coreczke o imieniu Iga:-) a termin wg OM to 9 czerwca chociaz po srodowej wizycie u lekarza mam nakaz oszczedzania sie bo juz sie malej chyba troche na swiat spieszy, w przeciwienstwie do mamusi:-D Tak wiec odpoczywam ile wlezie az odlezyn dostaje i umieram z nudow :-(
A moje dziecko wlasnie przestawia mi brzuch.....moze przekreca sie glowka w dol...oby oby;-) Caly czas ja o to prosze:-)
Ja juz po obiadku...pomidoroweczke sobie zrobilam, zagryzlam dwoma ogorkami malosolnymi i winogronami...hihi - chyba na konkretny smak sie nie moge zdecydowac:-D

Nieeeeeee, chciałam Ci tylko podrażnić Twoje kubeczki smakowe Minutko hihihi a dzidziu faktycznie malutki...
Kiniu, powitać :-D
Agatko, powaliłaś mnie:szok::szok:

Ostatnia edycja:
Heh to widze, ze wsyztskie mamy specyficzny apetyt:p Ja podobnie do Was objadam sie truskawkami i to juz od zimy, mogly byz nawet zamrozone:p Teraz przekasilam twarozek i kanapke z miodem mmmm...:-) Moja na szczescie jest juz gotowa do wyjscia glowka w dol, ale nie martw sie pewnie niedlugo sie przekreci!!
Dzieki za powitanie Mamuski:)

O raju!!!! Laski, nie dość, że pogoda do kitu, to wy jeszcze atmosferę psujecie :wściekła/y:Udzielam wam reprymendy i proszę się dogadać. Apeluję, aby wszystkie żale zgłaszać osobiście do osoby zainteresowanej ( po to przecież jest możliwość wiadomości prywatnych). Proszę mi się tu poprawić!:tak::tak::tak::tak:
Kinia - witam w naszych skromnych progach!
Dilajla, Kamireszel - ja też się wolę nie wypowiadać co do tutejszej opieki zdrowotnej. Powiem tylko tyle, jak byłam na kontroli miesiąc temu i pytałam czy mogą mi dać skierowanie na jeszcze jedno usg, bo przez te problemy z cukrem boję się o dzidzię i chciałabym sprawdzić czy wszystko ok, to mi irol powiediał , że według niego jest wszystko ok i nie trzeba ( doświadczenie miał po zbóju, bo był mniej więcej w moim wieku :-) ), a ostatnio jak poszłam i trafiłam ( o dziwo ) znów na niego to sam mi dał skierowanie ( bez proszenia) tylko, że następny wolny termin byl za 6 tygodni!!!:szok: Szkoda gadać!
Ja właśnie się zabrałam za pakowanie torby ( wreszcie;-) ) i tak się zamotałam, że szok!:szok: Już sama nie wiem co mi się przyda a co nie. Raz mi się wydaje, że za mało wzięłam , a innym razem ( jak widzę ile jest tych rzeczy) to że za dużo! Ratunku! Nie myślałam, że to będzie takie trudne:baffled::baffled: Chyba sobie odpuszczę na dzisiaj!
Aha, i jeszcze chciałam dodać, że wg OM mam termin na 8 czerwca, czyli równo za miesiąc!!!!!A w poniedziałek zaczynam 9 miesiąc! Raju, ale ten czas leci! I w każdej chwili , już teraz, wszystko może się zdarzyć. Zostały mi jeszcze 2 tygodnie pracy i tyle chciałabym wytrzymać. Proszę trzymać kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry