Witajcie brzuchatki :-)
Ja dzis pozno ale to nie z lenistwa, musialam troche posprzatac i tak sie zeszlo. Widze, ze sie rozpisalyscie ale przeczytalam wszystko starannie :-)
Wzielam dzis rano antybiotyk i musze powiedziec ze troszke mi lepiej. Moj szkrab daje mi popalic
kopniaki gdzie popadnie :-) Moj A ma dzis egzamim teoretyczny na prawo jazdy hmmm... ciekawe czy zda??? nawet nie wiem czy sie uczyl bo caly tydzien jest poza domem. A co do pogody dzis to zla jestem bo jak biore leki i chora jestem to sie nawet ladnie zaczyna robic...
Ewunia22- siusiek sie nawet wyspal
Martusia_78- gratulacje ze sie mezowi udalo :-)
maggieness- witam w gronie sikajacych, hmm.. no to sprobuje zadzwonic skoro mowisz ze tak mozna to jutro zadzwonie :-)
kamusia185- wiem cos na temat "malych zakupow"
ja ide w sobote oczywiscie na male zakupki :-)
Nanya- mnie ostatnio tez lapia takie kurcze, ale nie mowilam nic lekarzowi ale teraz chyba powiem bo zaczyna mnie to wkurzac czasami ide jak kaczka :-(
ewka0202- witaj na forum :-)
Ja dzis pozno ale to nie z lenistwa, musialam troche posprzatac i tak sie zeszlo. Widze, ze sie rozpisalyscie ale przeczytalam wszystko starannie :-)
Wzielam dzis rano antybiotyk i musze powiedziec ze troszke mi lepiej. Moj szkrab daje mi popalic
Ewunia22- siusiek sie nawet wyspal
Martusia_78- gratulacje ze sie mezowi udalo :-)
maggieness- witam w gronie sikajacych, hmm.. no to sprobuje zadzwonic skoro mowisz ze tak mozna to jutro zadzwonie :-)
kamusia185- wiem cos na temat "malych zakupow"
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Nanya- mnie ostatnio tez lapia takie kurcze, ale nie mowilam nic lekarzowi ale teraz chyba powiem bo zaczyna mnie to wkurzac czasami ide jak kaczka :-(
ewka0202- witaj na forum :-)