reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witajcie brzuchatki :-)
Ja dzis pozno ale to nie z lenistwa, musialam troche posprzatac i tak sie zeszlo. Widze, ze sie rozpisalyscie ale przeczytalam wszystko starannie :-)
Wzielam dzis rano antybiotyk i musze powiedziec ze troszke mi lepiej. Moj szkrab daje mi popalic :p kopniaki gdzie popadnie :-) Moj A ma dzis egzamim teoretyczny na prawo jazdy hmmm... ciekawe czy zda??? nawet nie wiem czy sie uczyl bo caly tydzien jest poza domem. A co do pogody dzis to zla jestem bo jak biore leki i chora jestem to sie nawet ladnie zaczyna robic...

Ewunia22- siusiek sie nawet wyspal :p
Martusia_78- gratulacje ze sie mezowi udalo :-)
maggieness- witam w gronie sikajacych, hmm.. no to sprobuje zadzwonic skoro mowisz ze tak mozna to jutro zadzwonie :-)
kamusia185- wiem cos na temat "malych zakupow" :-D ja ide w sobote oczywiscie na male zakupki :-)
Nanya- mnie ostatnio tez lapia takie kurcze, ale nie mowilam nic lekarzowi ale teraz chyba powiem bo zaczyna mnie to wkurzac czasami ide jak kaczka :-(
ewka0202- witaj na forum :-)

reklama
Hejo brzuchatki

Mam dziś świetny chumor chyba po tych truskawkach których sie narzarłam;-);-);-) i popiłam kefirkiem :sorry2::sorry2:

Ewka 0202 witaj na forum - wkońcu:tak::tak::tak:

Martusia gratulacje dla 2połówki;-).;-)

no andzia apatytu narobilas mi takiego tymi truskawkami ze musialam zadz do mamy zeby kupila jak bedzie szla do domu tylko kiedy z nimi dotrze ????????????????

Minutko, jeszcze jak doniesie ;-) zeby nie pojadla po drodze :-) u mnie weszły nowe i świeże z tego sezonu - widziałam jak byłam po chleb, 19 zl za kilo wrrrr

witam nowe dziewczyny:-)
dzisiaj mam jakiś dzień "nieskładny", nic nie moge zrobić do końca, obiadu brak, porządku brak, za to znowu jest jakis nerw!!! to chyba te hormony

na dworze wieje jak w górach, w sobote ponoc 27 stopni, a moj maz twierdzi ze bedzie w domu framugi malował:angry:ten se zawsze znajdzie odpowiednia porę :angry:

witam nowe dziewczyny:-)
dzisiaj mam jakiś dzień "nieskładny", nic nie moge zrobić do końca, obiadu brak, porządku brak, za to znowu jest jakis nerw!!! to chyba te hormony

na dworze wieje jak w górach, w sobote ponoc 27 stopni, a moj maz twierdzi ze bedzie w domu framugi malował:angry:ten se zawsze znajdzie odpowiednia porę :angry:

Witaj w klubie Tacjanko :-D nicnierobiących ;-) a z facetmai tak jest... ale chociaż tyle dobrze, że mu się w czerwcu to nie ubzdurało hehehe

No moj A ostatnio mi podloge robil nowa grrr... wsumie dobrze bo byla okropna ale oczywiscie zrobil i sie zwinal a caly syf zostal mi na glowie nawet nie pytajcie ile wyzywalam :-D
Ewuniu nawet nie kracz ze nie doniesie truskawek u mnie ostatnio byly po 9 zl ciekawe po ile dzis beda bo czasami z dnia na dzien cena inna.

Kobieto ja ci tylko mówię po ile są u mnie :-D więc na razie obchodzę się smakiem i jem jabłuszka i bananki :-) truskawki będą jak będą chociaż po 4 zł kurde wrrrr :-)

Ja dostalam napadu na troskawki jakis czas temu jak byl po 22 zl za kilogram i co i kupilam a pozniej zla bylam sama na siebie bo po 2 dniach byly juz po 14 zl :-D ale nic juz wiecej takich nie kupilam :p i nie kupie. W zamain za to mam lody truskawkowe ale jestem chora wiec musze czekac za mamuska

zapomnialam jeszcze ;P u mnie banany sa po 12 zl za kg normalnie szok !!!! pytalam dlaczego a ona do mnie ze za banany placimy w euro i moga byc jeszcze drozsze weeeeeeee...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja pierdzielę, w jakim my świecie żzyjemy!!!! w moim markecie ostatnio była promocja banany po 7 zł, to dałam sobie spokój, póki co Julinka kocha jabłuszka to mam farta ;-) one póki co do 3 zł jeszcze nie dobiły, u mnie są po 2.50 ;-) a lody? mmmmmmm tak samo jak kiełbaska z grilla, skręca mnie na samą myśl ;-)

Do góry