reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

No nie wytrzymam! Czyżbym była pierwsza dzisiaj???:szok::szok::szok::szok::szok:
No to dzieńdoberek i spadam do roboty.
Miłego dzionka!

reklama
Ja również na chwilkę :-), witam Was. Ja się biorę za ubranka dla Małej (pranie, prasowanie).

Życzę wspaniałej majówki !!!:-)

Ja też witam i miłego dzionka życzę:).

Wczoraj wieczorem pojechałam jednak do szpitala, sprawdzić czemu Misia się tak mało ruszała cały dzień, a ta cwaniara po podłączeniu do KTG tak się rozbrykała, że aż miło. Położna stwierdziła, że mała ma około 2,5 kg - ja ważyłam niewiele więcej przy urodzeniu!!!

Przy okazji zobaczyliśmy z mężem salę porodową i zrobiła na nas bardzo dobre wrażenie. Pokoik kolorowy, w rogu wanna do rodzenia, dwa łóżka - jedno do rodzenia i drugie dla tatusia, a po porodzie - dla całej trójeczki, żeby się mogła razem przytulić. Dwie godziny po porodzie przenoszą do innej sali, której już nie widziałam, jest się w niej dwa dni, oczywiście tatuś również mieszka z nami:).

dzien dobry kurcze uwielbiam piatek z roznych wzgledow ale czy moje dzieci musza robic mi pobudke o 4.30 naszczescie troszke podrzemalam i wlasnie wstalam :))

U nas naszczescie nie pada bo ostatnie dni byly masakryczne lało i lało bez konca Laseczki miłej majówki a ja sie musze za cos wziasc czyt. sprawa pilna kabel od aparatu poszukiwany ...

Meva, fajnie, że spawdziłaś, czy wszystko O.K. - przynajmniej możesz być spokojna! A najgorszy to chyba jest strach, no i to nakręcanie się - obłęd :-D

Mi po wczorajszym usg tak się humor poprawił, że normalnie miałam ochotę się upić z radości ;-)

To prawda, że fajnie jest sprawdzić - po tym KTG wyszlam z uśmiechem jak banan, i miałam spokojną nockę.

Dzien Dobry :)
Tak tak Agatko sprawa bardzo pilna.:tak:;-)
Przypominamy ze wczoraj uplynal termin zamieszczania brzuchatkowych zdjec z paszcza;-) w galerii na zamknietym. Kto jeszcze nie wywiazal sie z tego obowiazku??
https://www.babyboom.pl/forum/czerw...o-i-jak-na-naszym-podforum-20780/#post3467103

Ja sie jeszcze nie wywiazalam przepraszam- lelele mam te zjecia ale nie mam sil nawet kabli do aparatu poszukac jak wracam po pracy. DZisiaj nie spalam od 2.30 do 5 ale w pracy jestem:tak:. Postaram sie jutro obicuje:)

MEVA- fajnie macie z ta sala w ktorej moze zostac tatus itd.;-)

reklama
ja wkleiłam ufff mam to za soba ale docencie prosze ile mnie to kosztowało musialam przekladac karte do innego aparatu :))

Do góry