reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Martusia dzieki za życzonka i Wam wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :-)

bylismy z koleżanka i kolega w barze na urodzinowym piwku,no ja o na kawce , bo maz to nawet Karmi mi nie pozwala sie napić:baffled: a tak za mna chodzi,,

kurde, ja to do dostępu do watku zamnkietego to sie nie doczekam chyba do porodu , ;(

przeciez masz od wczoraj :p kazalam sprawdzac prawda?

reklama
Byliśmy na zakupach i ...ledwo się dokulałam spowrotem do domu. Nogi tak mi spuchły. Na szczęście już puściło. Mam nadzieje,ze to nie jest nic złego? To chyba przez te upały. Muszę kupić jakieś klapeczki. A teraz zrobiło się fajnie- chłodny wiaterek, troszkę się zachmurzyło,ale tak przyjemnie.
Mój S idzie dziś jeszcze do pracy na noc :( ale od jutra mamy wspólny weekend. Boże jak się cieszę:):):) obejrzymy zaległe filmy, zastanowimy się też co nam zostało do załatwienia się przed pojawieniem sie małego.
Mam też dylemat za tydzień komunia siostry mojego S i nie wiem kompletnie co na siebie włożyc. Sukienka z allegro przyjdzie mam nadzieje,ze sie nada,bo dopiero zaczne panikowac. Najgorsze,ze nie mam butów- na te moje nogi ciezko cos wcisnąć...śmiesznie jak ubiorę adidasy do eleganckiej sukienki:p

Aha...jeszcze coś. Na watku majowym znalazłam ciekawego linka o ułożeniu dzidzi. Podaje dla zainteresowanych:
Gdy nie chce się obrócić Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
Lenko, rozejrz się za jakimiś fajnymi klapeczkami :-) majwazniejsze żeby były wygodne, a reszta to pryszcz :-)
Adapterku, bakaliowymi też nie daję się uraczyć... widzę że w tym lodzie coś tam lata, nie da rady żebym go zjadła :-) najlepsze truskawkowe, cytrynowe i waniliowe :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry