reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Ma_Ja_Ma- dbaj o siebie, odpoczywaj i powodzonka z diagnoza lekarzy

minutka- fantastyczne wiesci o kuzynce!szczesciara ma juz porod za soba :)

Problemy ze spaniem :wściekła/y:
dzis rano wstalam obrazona na caly swiat! w nocy wycieczki do toalety, plus nie moznosc spania na zadnym z bokow bo mi tak strasznie zoladek uciskalo, ze bol nie pozwolil mi spac, na plecach kregolup mnie bolal....juz myslalam by moze sprobowac na stojaco!tylko sie irytowalam cala noc i krecilam z boku na bok!:wściekła/y: a rano ...biedni Ci co mi w droge weszli, biedny mezus dostalo mu sie ze nie uslyszalam by mi maslo podal!
Normalnie nie poje sie kawka w ciazy ale dzis pozwolilam soebie na jedna z rana bo bym nie dala rady w pracy...no wlasnie jeszcze mi 3tyg pracy zostaly, brzmi jak cala wiecznosc!

TO NA POPRAWE HUMORKU

.Mężczyzna odkrył broń,wynalazł polowanie.
Kobieta odkryła polowanie,wynazła futra.

Mężczyzna odkrył kolory,wynalazł malowanie.
Kobieta odkryła malarstwo,wynalazła makijaź.

Mężczyzna odkrył mowę,wynalazl konwersacje.
Kobieta odkryła konwersację,wynalazła plotkę.

Mężczyzna odkrył rolnictwo,wynalazł jedzenie.
Kobieta odkryła jedzenie,wynalazła dietę.

Mężczyzna odkrył przjaźń,wynalazł miłość.
Kobieta odkryła miłość,wynalazła małżeństwo.

Mężczyzna odkrył kobietę,wynalazł seks.
Kobieta odkryła seks,wynalazła ból głowy.

Mężczyzna odkrył handel,wynalazł pieniądze.
Kobieta odkryła pieniądze,i to zrujnowało
........ M Ę ŻCZYZNE.....:tak::tak::tak::tak:

Dzien Dobry Mamusie :)

Ja tez mam male problemy ze spaniem... a dzis obudzilam sie z takim bolem w kregoslupie, ze do tej pory ledwo co moge chodzic :(

Ogladalismy dwa szpitale, bo nadal nie podjelam decyzji w ktorym bede rodzic.
W tym drugim polozna powiedziala mi, ze dziecko dostaje sie po urodzeniu na chwile, a pozniej na noc zabieraja je na taka sale gdzie sa wszystkie dzieci i polozne sie nimi zajmuja.
W pierwszym szpitalu dziecko ma spcejalne lozeczko przy mamie i jest cala czas z mama.
Jak jest w Waszych szpitalach? Bardzo chcialabym, zeby Mala byla caly czas ze mna, ale w tym szpitalu, gdzie dziecko zabieraja do oddzielnej sali sa o wiele lepsze warunki...
Tylko, ze ja czegos nie rozumiem. Pytalam tej poloznej, co robia jak dziecko jest glodne, bo przeciez w pierwszych dniach zycia dziecko chce jesc co 3-4 godziny, a ona mowi, ze w nocy sie dzieciom jedzenia nie daje. Czy to jest normalne? Czy moze ja jestem przewrazliwiona, ale czy 10 godzinna przerwa w karmieniu dla nowo narodzonego dziecka to nie jest nieco za duzo??
Pomocy, albo zaraz zwariuje :) :) :)

Angelika- jak to sie nie daje w nocy jedzenia??? Oczywiscie ze dzieci sa glone.

Andzia dobre

GOnia- hmm moze rzemka po poludniu poprawi ci humorek:tak::tak::tak:

reklama
Do góry