reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hej kochane,

Ja tak samo jak Wy mam mysli o wczesniejszym porodzie- hehe a tu jeszcze tyle rzeczy trzeba.

Agatka Twoje sny nmie powalaja- hehe.

Ja mialam dzisiaj troche nie przyhjemne zdarzenie rano- a mianowicie chcialam zetrzec z dolnej czesci oka troszeczke makijazu- bo wczoraj byl dzien dziecka i po prysznicu usnelam w 5 min. No i na waciku zobaczylam - krew!!! Chyba musialam dotknac wewnetrznej strony ale nigdy mi sie to wczesniej nie przydazylo i to z obu oczu. Mysle ze to moze przemeczenie no i te 8 godzin przed komputerem a wieczorami tez TV ogladam.

MEVA- mi moj J powiedzial ze moge zapomniec o rowerze, a rok temu o tej porze smigala codziennie do pracy. Dzien przed naszym slubem wywinelam takiego orla ze mialam cale nogi posiniaczone a jeden na pol uda. Jak poszlam na wizyte do mojego ginekologa to mi powiedzial o Pani Marleno widze ze niezla impreza byla- a ja na to nie panie oktorze zupa za slona : ::D:D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

ja zaraz muszę sie pomierzyć bo mam zamiar kupic sobie nowy biustonosz, bo w każdym mi niewygodnie, boje sie co bedzie o porodzie:baffled:
dzisiaj to mi nic nie smakuje, bo wczoraj takie przysznosci jadlam , maz zabral mnie na pizze, lody z malinowa polewka, mniam mniam :tak:
a moze ktoras z was wychodzi za maz , ? matko musze sprzedac sukienke, bo wisi jeszcze na szafie , a miejsca brak , a dzidzius coraz blizej :tak:dalam ogloszenie ale pies z kulawa noga nie zadzwonil :no:

Dzien przed naszym slubem wywinelam takiego orla ze mialam cale nogi posiniaczone a jeden na pol uda. Jak poszlam na wizyte do mojego ginekologa to mi powiedzial o Pani Marleno widze ze niezla impreza byla- a ja na to nie panie oktorze zupa za slona : ::D:D:D:D

Oj to porządnie przesoliłaś:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też rower odstawiłam i to już od samego początku :tak::tak::tak:
A co do krwawienia z oczków może zamocno przetarłaś? a może to też zmęczenie no i ten komputerm . Mnie często puszcza sie krew z noska , ale to chyba zbyt soche powietrze i śluzówka jest przesuszona , może u ciebie jest podobnie?

Oj to porządnie przesoliłaś:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też rower odstawiłam i to już od samego początku :tak::tak::tak:
A co do krwawienia z oczków może zamocno przetarłaś? a może to też zmęczenie no i ten komputerm . Mnie często puszcza sie krew z noska , ale to chyba zbyt soche powietrze i śluzówka jest przesuszona , może u ciebie jest podobnie?

Andzia ja z noskiem tez tak mam ale nigdy nie leciala mi krew z oczu wiec sie troche przerazilam. Chyba pojde do apteki po jakies krople do oczu. Mysle ze to nic powaznego ale cos z tym trzeba zrobic.

Hej kochane,

MEVA- mi moj J powiedzial ze moge zapomniec o rowerze, a rok temu o tej porze smigala codziennie do pracy. Dzien przed naszym slubem wywinelam takiego orla ze mialam cale nogi posiniaczone a jeden na pol uda. Jak poszlam na wizyte do mojego ginekologa to mi powiedzial o Pani Marleno widze ze niezla impreza byla- a ja na to nie panie oktorze zupa za slona : ::D:D:D:D

:) Dobrze że na twarzy sińców nie było, nogi na ślubie i tak pod kiecką schowane:). Ja w pierwszej połowie też na rowerze nie jeździłam, bo krwawienia, potem zima to się nie chciało, a teraz rower oddałam w użytkowanie mężowi bo jemu ukradli... trochę szkoda że już raczej prędko nie pojeżdżę, bo po tej przejażdżce przypomnialam sobie, jakie to przyjemne. No a jak się mala urodzi to trzeba będzie wózeczek pchać, a nie pedałować.

Kluseczko, ja bym poszła na Twoim miejscu do lekarza. Chyba nie słyszałam nigdy, aby komuś krew z oka leciała.. Pewnie to jakieś naczynka, jak piszą Dziewczyny, ale jakoś mnie to zmroziło.

Możesz mnie chlasnąć w pysk, jak Cię wystraszyłam zbytnio ;-)

A ja już mam prawie całą wyprawkę skompletowaną, czekam tylko, aż torba przyjdzie, żebym mogła się spakować do szpitala :tak: Wczoraj doszło łóżeczko i rożek, więc wieczór miałam zakręcony na maksa :-D Jestem też nadal padnięta po wczorajszych zakupach z Madziumbą, a moja kochana rodzinka pozostawiła mnie w domu bez kropli mleka nawet! :wściekła/y:

Ciężkie jest życie ciężarówki... :oo:

NOno no tylko mi tu z PILAMI nie wyskakiwac prosze. Spytam sie jak bede nastepnym razem u lekarza. Jak na razie oczy ok nawet lzy jak leca od wiatru to sa czyste. Troche chyba przemeczona jestem.

Kalina - wirtualny klaps dla CIEBIE:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry