reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ja wlasnie tez nigdy nie mam problemow tylko z moja Wiki w ciazy no i teraz z mala mialam cala ciaze bylam nawet u dermatologa ciazowego powiedzial ze to hormony teraz mam troche mniej moze nie bedzie tak zle,a jak urodzilam minelo jak reka odjal....

reklama
ech ziewam koszmarnie a tu dopiero 15-ta....

fajnie, ze długi weekend

Wiecie moja niunia dzis wstala o 6...zrobiłam jej mleczko i sama cała butle wypiła...chyba 5-ty raz w jej życiu tak zrobiła..przeważnie musiałam ja karmić przez sen bo jesli nie zdarzyłam to nici z jedzenia były...oby ktosik nie był takim niejadkiem jak Wika bo osiwieję....

Beata1980 pisze:
Dziewczyny mam pytanie czy wy tez macie takie problemy z cera? bo moja wyglada po prostu tragicznie jak u nastolatki,czyzby znow dziewczynka bo ponoc zabiera urode mamie.
Ja nigdy nie mialam i nie mam problemow z cera.
Co do zabierania urody mamie to roznie sie to zdaza, ale raczej w to nie wierze, bo ja cala pierwsza ciaze promieniaalam i nawet wyladnialam, wszyscy mowili, ze wygladam na chlopaka, ale ja czulam, ze bedzie dziewczynka i mowilam, ze sie myla. Wszyscy mysleli, ze to ja sie myle, ale jednak mialam racje :-) Teraz tez mi sie wydaj, ze zmienilam sie na kozysc, moja cera wyjasniala i odmlodniala :-) No i ja znow czuje sie na dziewczynke :-)

Dziewczyny z Wami to jak się o 6.00 nie wstanie, to się normalnie później nie da nadrobić:-D takiego macie speeda w produkowaniu kolejnych postów.

Ja dzisiaj wstałam o 14.00:szok:, sama nie wiem czemu - może dlatego, że znowu mnie czeka samotny dzień - mój m. wyszedł do pracy ok 7.00 a wraca o 23.00:-( takie dni to przesypiałabym w całości.

Irka, Isia trzymam kciuki, że wszystko Wam się ułoży.

Martusia ja jeszcze nie mam umówionego spotkania z położną. We wtorek mam za to spotkanie z gp i mam nadzieję, że tam się wszystkiego dowiem. Wiem też, gdzie leży Omagh - we wrześniu byliśmy tam przejazdem w drodze do Ulster American Folk Park. Ja natomiast mieszkam w Armagh - jakieś 45 mil od Belfastu, a od Ciebie to nawet nie wiem ile:confused:

Pozdrawiam resztę Dziewczynek i idę zapłacić za mieszkanie, chociaż wcale mi sie nie chce wychodzić w tą pogodę - najchętniej spędziłabym cały dzionek w łóżku:blink:

Tusienka jak bedziesz kiedys jeszcze przejazdem w Omagh to daj znac :-)
U mowimy sie na jakis soczek czy cos ;-) :-)

Fajnie jest w tym Ulster American Folk Park ??
Przyznam szczerze, ze jeszcze nie bylam.

Dziewczyny - musze sie pochwalic, wlasnie slyszalam serducho mojego malenstwa przez doppler. W pierwszej cizy bylam w stanie slyszec od 12 tygodnia a teraz 10 i juz moge. :happy2:
Oj jak cudnie :-):-):-):-) Teraz dziennie bede mogla go nasluchiwac :happy2:

Dominika super, fajnie że możesz słuchać bicia serduszka 24h:-):-):-)
Ja sama się zastanawiam nad zakupem takiego cacka, kolejne usg mam dopiero 8 stycznia i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu Później to już będę czuć ruchy dziecka więc tak naprawdę zastanawiam się nad tym czy wydać troszke kasy tak naprawdę na 2/ 3 miesiące bo potem przy ruchach dziecka to wiadomo ze jak się je czuje to z dzidzią też jest ok

Ja jak bylam w pierwszej ciazy to mialam czesto plamienia, czesto bywalam w szpitalu aby dowiedziec sie czy wszystko ok. Niestety tw UK opieka medyczna zbytnio nie dba o kobieta w tak wczesnym stadium ciazy, i po wizycie w szpitalu (pare razy) gdzie i tak niczego sie nie dowiedzialam, maz zrobil mi niespodzianke i kupil doppler.
Slyszac serducho dziecka codziennie pozwolilo mi byc spokojniejsza, pomimo krwawien, ktore ustaly dopiero kolo 21 tygodnia ;-)

reklama
Do góry