Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
A ja nigdy nie słyszałam ze nie mozna podcinac włosów![]()
Też pierwsze slysze, to chyba przed matura nie mozna bylo ale, ze w ciazy??
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nigdy nie słyszałam ze nie mozna podcinac włosów![]()
Dzieki za powitanie :-)KluseczkaS pisze:Martusia 78- witamy spowrotem
Ja jeszcz nie mam rozpiski ciazowej, ale slyszalam, ze robia tutaj 3 USG pierwsze miedzy 13a15tc, drugi po 28 jak u Ciebie i trzeci raz tak kolo 36-37tc. Ciekawe zobaczymy jak bedzie.Tusienka" pisze:I z tego, co wyczytałam na mojej rozpisce ciążowej, to będę miała 3 usg, w 22, 28 i 36 tc. A przychodniana pielęgniarka wspomniała, że możliwe, że na pierwszej wizycie w szpitalu (czyli pomiędzy 13 a 15 tc) zrobią mi "małe usg", cokolwiek miałoby to znaczyć![]()
Ja tezTusienka" pisze:no to widzę, że nie tylko ja się opycham jabłkami na każdym kroku![]()
Beznadzieje jak nicMalaM pisze:Dziewczyny z Anglii i Irlandii, to Was przebije, bo Szwedzi robią 1 USG! I jeszcze mnie poinformowali ze mogę zrezygnowac jak nic nie chcę wiedzieć.....Poza tym nie ma takiej siły na swiecie która ich zmusi do podania płci, a jak chcesz wiedzieć to w ogóle patrzą jak na ufo..
Jest tez sex przerywany, albo wstrzemiezliwosc.irka252 pisze:Sa prezerwatywy ale maz nie chciał uzywac![]()
Mysle dokladnie tak samo.MalaM pisze:Wiesz co, no to bez obrazy, ale skoro nie chciał ich używać to chyba powinien liczyć się z konsekwencjami.......Nie czuj sie winna, bo nie masz powodu
Kawy nie pijam, wczesniej pilam raz badz dwa razy dziennie rozpuszczalna z cukrem i mlekiem. Teraz mi sie kawy nie chceisia22 pisze:Oki koniec smutow!!!
Porozmawiajmy o kawie,alkoholu i papierosach....
Co i kto...ok ja zaczne! Kawka min raz dziennie czarna sypana(ale coraz slabsza)
Alkohol nie za bardzo (pol szklanki reddsa ostatnio wypilam ale zaraz usnelam)
Papierosy....hmm....papierosy staram sie coraz mniej....![]()