kamusia185
czerwcowa mamusia :)
mój od początku mówił i mówi dalej że bedzie przy porodzie bardzo mnie to cieszy ale zobaczymy czy taki odważny jak jest teraz bedzie jak to wszystko się zacznie heheh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój od początku mówił i mówi dalej że bedzie przy porodzie bardzo mnie to cieszy ale zobaczymy czy taki odważny jak jest teraz bedzie jak to wszystko się zacznie heheh
Ja co do jego obecności przymnie podczas CC mam mieszane uczucia
a co do strachu przed porodem kazda z nas go ma nawet ja tysiace pytań watpliwosci musimy przez to przejsc osobiscie pocieszam sie ze nie ja pierwsza i nie ostatnia a maluszek to cud i bede musiala dac rade urodzić
Monika ty mnie nie strasz bo mi się termin przesunął na 06.06 a ja psychicznie jeszcze nie gotowa nie mówiąc o reszcie rodziny :-)A córka jej koleżanki miała termin porodu na 5 czerwca i wczoraj jej odeszły wody i urodziła maleństwo, i ze śmiechem dodała " to ty się córuś już pakuj...:
Magni słońce mi sie termin po ostatnim usg na 14 maja przesunął to co ja mam powiedzieć, zwłaszcza że mnie moja mama właśnie uświadomiła że takie skurcze jak ja miałam miała na 2 tygodnie przed porodem.Monika ty mnie nie strasz bo mi się termin przesunął na 06.06 a ja psychicznie jeszcze nie gotowa nie mówiąc o reszcie rodziny :-)
Tau pisz tu szybko co sie dzieje bo zaczynam sie denerwowac