reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
i obok Lublina w naszym Świdniku pogoda piękna,
az poszlam do sklepu po chlebek i czekoladę gorzka bo tylko taka mi diabetolog pozwolił, dopiję kawkę i obgarnę chałupkę

wiecie co, zaczęłam juz wariować, znowu dokupiłam dzisiaj trzy spoichy bo mi sie wydaje, ze mam za malo ubranek dla niunia :rofl2:

dziewczyny dacie mi link do albumu zamknietego, chce wstawic zdjatko, ( o ile mam juz dostęp) :-D
miłego dnia dziewczynki

Tricolor, Kalina po tej jeździe musi się odstresować i nawet znaku życia nie daje hihihih, pozazdrościć Madziumbie odwagi :-)
Podzielcie się z bliźnimi tą pomidorową <mniam>, teściowa chce się podlizać i krupnik gotuje a ja go nie trawię bleeeeeeee!!!!!!
Kasiu76, witaj w klubie ja też nic nie mam... wózek mam ale ma jeszcze użytkownika :-) spacerówkę kupię później bo mnie na razie na nią nie stać... chodzi za mną spaceróweczka coneco np traper czy saturn :-)
Tacjana, obyś nie miała niedocukrzenia, to weź kosteczkę mlecznej czekolady dziennie i powinno być git :-)

Tricolor, Kalina po tej jeździe musi się odstresować i nawet znaku życia nie daje hihihih, pozazdrościć Madziumbie odwagi :-)
Podzielcie się z bliźnimi tą pomidorową <mniam>, teściowa chce się podlizać i krupnik gotuje a ja go nie trawię bleeeeeeee!!!!!! :-)

No to wpadaj , cały gar ugotowałam , dotego mam lody z truskawkami - aby mi ryjek schudł:-D:-D:-D.
Ja też krupnika nietrawie :wściekła/y::wściekła/y:, a to może teściowa chciała cie wkurzyć co? przyznaj sie co zmajstrowałaś?:-D:-D:-D
Moja teściowa jak chce mnie dobić to mi banany poddaje pod nos , chociaż wie że nawet zapach mnie dobija:-p

No to wpadaj , cały gar ugotowałam , dotego mam lody z truskawkami - aby mi ryjek schudł:-D:-D:-D.
Ja też krupnika nietrawie :wściekła/y::wściekła/y:, a to może teściowa chciała cie wkurzyć co? przyznaj sie co zmajstrowałaś?:-D:-D:-D
Moja teściowa jak chce mnie dobić to mi banany poddaje pod nos , chociaż wie że nawet zapach mnie dobija:-p

Ach, ty babolu ale mi smaka narobiłaś :-D i jeszcze lody, wpadnę do sklepu i chyba sobie manhattana dużego kupię i go zjem od razu :p a co do teściowej niech się cieszy, Julinka chociaż skorzysta :-) niech się teściówka cieszy :-) święta idą czasami trzeba coś ludzkim głosem powiedzieć hahahahaha
mogą mi dawać bananki i jabłuszka, jadłabym tonami :-D

Cześć Laseczki!

Widzę, że wolicie komputerki od słonka :happy:

A ja od wczoraj zarobiona - a to robota, a to młodą trzeba zawieźć do szkółki, a to odebrać, obiadek i jeszcze kilka kartek zostało nam do zrobienia świątecznych. I tak chyba nikt nie dostanie swojej przed Wielkanocą - takie z nas leniuchy :-D Frida już się zbuntowała i siedzi przed tv :tak:

Teraz to najchętniej wystawiłabym paszczę do słonka na jakimś wygodnym leżaczku i zapadła w błogą drzemkę, po bezsennych nocach. Czy zgadzacie się z powiedzeniem: Robota nie zając? :eek:

tak,tak lezaczek na balkoniku laptopik, i kawka i cos do kawki slodkiego, ale zeby cukru nie podnosiło :-D

a ja sie nie pochwale brzuchem, bo jeszcze nie mam dostępu do albumu zamkniętego :wściekła/y:cos to dlugo trwa, kurde .nooo

reklama
Do góry