reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witajcie mamuśki, u mnie dziś piękne słoneczko i cieplutko. Mam w planach dziś spacerek , chociaż strasznie ciężko mi już dreptać,toczę się jak kuleczka;-). Dziś na 12 mam wizytę u pani ginekolog (trzymajcie kciuki). Mam nadzieje że będzie dziś USG pooglądamy sobie naszego synusia no i że ogonek mu nie odpadnie, chociaż mój J żyje wciąż tą nadzieją że będzie córcia;-). Jak dostane fotki z USG na pewno się wam pochwalę na odpowiednim wątku w zamkniętym. Miłego dzionka ciężaróweczki :happy:

reklama
Witajcie mamuśki, u mnie dziś piękne słoneczko i cieplutko. Mam w planach dziś spacerek , chociaż strasznie ciężko mi już dreptać,toczę się jak kuleczka;-). Dziś na 12 mam wizytę u pani ginekolog (trzymajcie kciuki). Mam nadzieje że będzie dziś USG pooglądamy sobie naszego synusia no i że ogonek mu nie odpadnie, chociaż mój J żyje wciąż tą nadzieją że będzie córcia;-). Jak dostane fotki z USG na pewno się wam pochwalę na odpowiednim wątku w zamkniętym. Miłego dzionka ciężaróweczki :happy:

3mamy kciukasy baaaaaaaardzo mocno Magni, powodzonka!!!!

Tricolor, tylko się za bardzo nie "zburacz" kochana tymi kapsułkami hahahahaha :-D:-D:-D

Co mi tam, mieszkam na wsi to i tak burak ze mnie juz niezły, dobrze że słoma z papci nie wystaje ;-):-D

Ach podjęłam bardzo ważną decyzję ! od maja (czyli z końcem kwietnia) idę na L4 ! początkowo miałam zamiar pracować do końca maja ale uznałam że troszkę odpoczynku mi się należy a dodatkowo chce zamknąć semestr na studiach wcześniej

wczoraj byłam u lekarza - bosh ile tam było ciężarnych:-D :-D :-Ddo poczekalni się wejść nie dało :szok::szok::szok: będzie duży urodzaj tego lata - jak już doczekałam na swoją kolej, to okazało się, że wszystko jest ok, olka rozwija się książkowo, obróciła się w końcu i waży już 1540 :-D i podobno ma strasznie duże uda :szok::confused:

dziś jadę na kolejne zajęcia ze szkoły rodzenia ;) nie sądziłam że te zajęcia tak mi przypadną do gustu ....

milego dnia :)

No i bardzo madra decyzje podjęłas z tym L4. Gratuluje :-) Oby wszystkie Twoje plany wypalily.
A z ta Twoja małą ta jak to jest ? Ma długie czy duże uda ? Duże to kojarzy mi się z masywnymi ;-):-)

Dziś na 12 mam wizytę u pani ginekolog (trzymajcie kciuki). Mam nadzieje że będzie dziś USG pooglądamy sobie naszego synusia no i że ogonek mu nie odpadnie, chociaż mój J żyje wciąż tą nadzieją że będzie córcia;-). Jak dostane fotki z USG na pewno się wam pochwalę na odpowiednim wątku w zamkniętym. Miłego dzionka ciężaróweczki :happy:

Oczywiście, że trzymamy kciuki :-) Powodzenia :-)

Hejooo Czerwcoweczki.
W Dublinie narazie prawie bezchmurne niebo. Mam nadzieje ze tak juz zostanie, chociaz prognozy mowia inaczej.
Duuuzo zdrowka zycze chorowitkom z PL.:-):-):-):-)
Ja nast wizytke i usg mam dopiero po Swietach takze looos.
Pozdrawiam i niech moc bedzie z Wami :-):-):-)

Hello Dziewczynki,
No rzeczywiscie jak na razie pogoda ok ale troszeczke zimno. Ja dzisiaj do szpitala po poludniu na spotkanie z lekarzem ktory pewnie tylko spyta czy bobas dobrze sie rusza i tyle. NO ale przynajmniej mocz i cisznienie mi zbadaja.

Tricolor, jeśli wg Ciebie Poznań to wieś, to wymiękam :-) to co ja mam o sobie powiedzieć hihihi :-D
PS Żartowałam, nie gniewaj się :-D

Ja raczej nie z tych co sie obrazają :-)
A mieszkam jakies 5 km za granica miasta i to naprawde jest wieś :-) Nawet mamy sołtysa :-)

O kurde, ja też jestem z wioseczki, która ma sołtysa :-) a jak przeszłaś przez ulicę to jest miasto, nawet wywalczyliśmy linię komunikacji miejskiej :-D a do Kielc trafiłam przez mojego A... ale jak jadę na moją Dąbrowę, to odżywam :-D zieleń, świeże powietrze... cud miód :-D

reklama
Do góry