reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Czy sie zgadzam...?????To jest moje motto :-):-):-):-):-)i drugie jeszcze - Co masz zrobic dzis zrob jutro, moze ktos to zrobi za Ciebie :-):-)

Albo podobnie: " co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć 2 dni wolnego":-)
Kasia - a gdzie Twoja śliczna buzia zniknęła z avatorka????

Dziewczyny , przestańcie z tymi lodami, bo mi język do d..... ucieknie:baffled:
Ja od tygodnia nic słodkiego w buzi nie miałam i na samą myśl o jakimś lodziku dostaję ślinotoku!!!!

Czesc dziewuszki ;-)

Ja juz zdeka lepiej sie czuje i lepiej działam tak mi sie przynajmniej wydaje, katar mam dalej ale wszyscy mi mówią ze to alergia jak ja w zyiu alergi nie miałam szok.

U nas tez pogoda była cały dzien super a ja miałam zalatany dzis cały dzien głównie z kotem mojej mamy jezdziłysmy po lekarzach ale jest ok został wykastrowany bo od jakiegos czasu stał sie agresywny i rzucał sie na mame moja to typowy domowy kot nigdy nigdzie nie łaził.No i ugryzł ja konketnie wybrała serie zastrzyków bo reka zaropiała i spuchła, ale cos słabo jej to przechodzi.Miałysmy uspac kota ale to nie tak łatwo jest z mama 5 lat i tak od razu uspac...wszyscy mówili uspac co to za kot ze swoja pania gryzie ale lekarz powiedział ze powinien sie uspokoic jak sie go wykastruje wiec zobaczymy dzis miał zabieg moze sie ugrzeczni.

Ech ide spac dziewuszki bo tak mnie kregosłup boli ze szok...spokojnej nocki :-)

Czesc dziewuszki ;-)

Ja juz zdeka lepiej sie czuje i lepiej działam tak mi sie przynajmniej wydaje, katar mam dalej ale wszyscy mi mówią ze to alergia jak ja w zyiu alergi nie miałam szok.

U nas tez pogoda była cały dzien super a ja miałam zalatany dzis cały dzien głównie z kotem mojej mamy jezdziłysmy po lekarzach ale jest ok został wykastrowany bo od jakiegos czasu stał sie agresywny i rzucał sie na mame moja to typowy domowy kot nigdy nigdzie nie łaził.No i ugryzł ja konketnie wybrała serie zastrzyków bo reka zaropiała i spuchła, ale cos słabo jej to przechodzi.Miałysmy uspac kota ale to nie tak łatwo jest z mama 5 lat i tak od razu uspac...wszyscy mówili uspac co to za kot ze swoja pania gryzie ale lekarz powiedział ze powinien sie uspokoic jak sie go wykastruje wiec zobaczymy dzis miał zabieg moze sie ugrzeczni.

Ech ide spac dziewuszki bo tak mnie kregosłup boli ze szok...spokojnej nocki :-)Z

Z naszym kotkiem byl taki sam problem,mielismy go odkad skonczyl miesiac,ale jak dorosl to wlasnie zaczal sie rzucac na nas,jak chodzilam po mieszkaniu to musialam patrzec czy sie gdzies nie czai,wykastrowanie go nie pomoglo,,musielismy go oddac znajomemu,weterynarz powiedzial ze koty rasy Egipskiej bo on takiej byl,czesto maja trodny charakter do dzis jak widze gdzies czarnego kota to mi smutno,ale bezbieczenstwo Viki bylo wazniejsze,a prawie sie wtedy urodzila.Sama bylam zdziwiona,zachowaniem tego kota,bo mialam juz wiele,a tylko ten okazal sie taki temperamentny:-):-)

reklama
Z naszym kotkiem byl taki sam problem,mielismy go odkad skonczyl miesiac,ale jak dorosl to wlasnie zaczal sie rzucac na nas,jak chodzilam po mieszkaniu to musialam patrzec czy sie gdzies nie czai,wykastrowanie go nie pomoglo,,musielismy go oddac znajomemu,weterynarz powiedzial ze koty rasy Egipskiej bo on takiej byl,czesto maja trodny charakter do dzis jak widze gdzies czarnego kota to mi smutno,ale bezbieczenstwo Viki bylo wazniejsze,a prawie sie wtedy urodzila.Sama bylam zdziwiona,zachowaniem tego kota,bo mialam juz wiele,a tylko ten okazal sie taki temperamentny:-):-)

No waśnie jedni mówią ze sie uspokoi a drudzy ze nie ale zobaczymy.Jak dalej bedzie sie rzucał wtedy zostanie uspiony ale z czystym sumieniem ze zrobilismy wszystko zeby był.Ja lubie koty ale na chwilke dla mnie sa werdne ten na szczescie nie mieszka z nami ale ciagle mama moja cierpi bo to jednak ból i kłopotu mase.No ale zobaczymy jak sie nie uspokoi to jego zywot konca dobiegnie.

U nas dzis tez fajniusia pogoda, ja wstałam z wielkim bólem rano ale musiałam posłac dzieci do szkoły, zaraz kawusie wypije i biore sie za sprzatanie bo wczoraj nic kompletnie nic nie robiłam bo w domu mnie nie było prawie cały dzien wiec dzis musze nadrobic.A jutro juz mój braciszek przyjezdza z UK na swieta super nie moge sie juz doczekac nie wspomne ze mój mezulek tez jutro wieczorkiem juz w domku bedzie i spedzimy fajnie swieta troszke szykowania przede mna ale co tam jakos damy rade.

Miłego dnia dziewuszki......duzo słonka wam zycze nie tylko na dworze ale i w sercu...Buzka :-)

Do góry