reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ja też będę piekła ciasteczka- jutro:) mój K. się oblizuje, ale skwitowałam, że to tylko dla mamusiek:)haha:)
a dane na suwaczku mi się co do dnia zgadzają z rzeczywistością:)

Dalej będę wredna (dla niewtajemniczonych wspomnę, że byłam już rano): nie mam żadnych dolegliwości i czuję się SUPER!!!!

reklama
Tusienka, oj ciekawy będzie ten 11.11:-) Ja mam wizyte u połoznej, Catmate u gina , mam nadzieje że wszystkie wrócimy z dobrymi wiesciami. W ogóle to się jakaś dziwnie spokojna zrobiłam przez ostatnie 2 tyg...w pracy mi wszystko wisi, czuje sie coraz gorzej :baffled: co pewnie swiadczy o tym że się maluszek rozwija i jakos mi tak pozytywnie pomimo niekończących się mdłości.....

Dziewczyny z Anglii i Irlandii, to Was przebije, bo Szwedzi robią 1 USG! I jeszcze mnie poinformowali ze mogę zrezygnowac jak nic nie chcę wiedzieć.....:happy2: Poza tym nie ma takiej siły na swiecie która ich zmusi do podania płci, a jak chcesz wiedzieć to w ogóle patrzą jak na ufo..

kroliczku poproszę o ten przepis na ciasteczka
cieszę się że przepis na ciasteczka przypasił, co do jabłek to ja je też uwielbiam, ale tutaj w ie nie ma takiego wyboru jak w polsce:-(
co do usg to koleżanki tutaj też miały tylko jedno nieraz dwa a badania ginekologicznego tutaj wogole sie nie wykonuje jedynie w nagłych wypadkach

sunniva super, że wszystko w porządku:)

dziewczyny z zagranicy powiem, że was podziwiam:tak: no ja jestem już po 1 usg nastepne za miesiac, a już nie mogę się doczekać:tak:

ja mam teraz 5 dni wolnego:-) o ile jutro chirurg powie, że paznokieć Oti się goi, walczymy z wrastaniem ehh...muszę to wyleczyć jej zanim trafię do nowej pracy...

Ale sie rozpisałyscie dziewczyny!troche czasu mi zajeło nadrobienie wszystkiego. Sunniva - bardzo sie ciesze ze wszystko w porządku z twoja dzidza:-) Witam nowe czerwcóweczki!

Straszne to czekanie na USG poza Polska. Ja nie wytrzymuje i chodze prywatnie w Dublinie- troche tez dlatego ze sie boje i chociaz to nie maly wydatek to jakos jestem spokojniejsza. \I tak chyba jestem w o tyle bardziej komfortowej sytuacji ze mam taka mozliwosc.

Milego wieczoru mamuski

Hej , jestem tu pierwszy raz i chcialam przywitac mamy i przyszle mamuski.
Mieszkam kolo Londynu juz dobre pare lat. Jestem mama rocznej dziewczynki a teraz spodziewam sie nastepnego malenstwa w czerwcu. :-)

Beata1980-mysle ze mnie i tak nie pobije zadna z rozmiarem tu w londynie mam rozmiar 38 DD tzn.mialam bo teraz juz coraz trudniej melony w spadochron upchnac...:zawstydzona/y: w Polsce ostatnio (2 lata temu!!!) kupowalam 90 C...:cool2: A jak urosnie jeszcze bardziej to i arbuz bedzie malutki .
ja tez chce przepis na ciastka orzechowe....:angry:

Isia22 - obawiam sie, ze cie pobilam ja mam 38f i obawiam sie, ze beda wieksze. Tylko gdzie ja juz kupie stanik to nie wiem :no:

reklama
MałaM jedno USG, no szok!!!:szok: I płci nie podają:no: ja ze swoją ciekawską naturą chyba bym oszalała:baffled:

ell bidulka ta Twoja córcia, ale co, jest szansa że będzie ok? No i fajnie, że masz wolne, odpoczniesz sobie troszkę:tak:

Dominika-Essex witaj:-)

A ja właśnie obejrzałam "Gotowe na wszystko" i dwa razy się poryczałam hehe;-)

Do góry