reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

O, a ja dziś druga, cześć :-D

Moja Laska też już w szkole, mąż rano kupił bułki, więc właśnie zjadłam wypasione kanapki. Pogoda zapowiada się super, więc jakoś mam od rana banana na gębie, choć nie powiem, abym się specjalnie wyspała ;-)

Ze złych wiadomości - zostałam w domku bez kawy. Mam nadzieję, że to najsmutniejsza wiadomość tego dnia na forum :-D:-D:-D

reklama
Ja już prawie od 2 godzin nie śpię, kurier rano napisał SMS, żeby się skontaktować i już nie zmrużyłam oka, a będzie o 10 - czekam na wózek i materacyk :-D:-D:-D

kasiab415 - gratuluję dużej córci. :-)

...Mi wycieka siara już od 26/27 tygodnia. Na początku tylko z prawej piersi, a teraz z obu. W pierwszej ciąży pojawiła się dopiero po 32 tygodniu...
Ciekawe od czego zależy kiedy, chyba poszukam w książce....
Z lekarzem o tym nie rozmawiałam, po prostu staram się nie dotykać.

Co do zakupów z przyszłym tatusiem to ja musiałam rozplanować wszystkie wydatki na konkretne miesiące, ze względów finansowych... i działa ...po prostu trzeba kupić i już, jeśli teraz tego nie kupimy, to się rozpłyną pieniądze na coś innego...
Poza tym woli chodzić ze mną teraz niż później sam... a taką perspektywę przed nim roztoczyłam.... :-D
Często przekładaliśmy jednak z dnia na dzień lub z weekendu na weekend, nie ma się co zmuszać :tak:...byleby się zmieścić w obrębie miesiąca.

A poniżej nasi 2 koledzy z wczorajszej wyprawy :-D

Załączniki

• koledzy.JPG
    koledzy.JPG
    56 KB · Wyświetleń: 26
Nikka......ty zawsze byłas pierwsza a dzis zaspałas??? Pewnie cie w pracy nie ma :-)

Jestem jestem:-D Ja w poniedzialki zaczynam prace od 8 a dzisiaj jeszcze zagadalam sie z kolezanka i dopiero teraz sie melduje:-D Ale jutro postaram sie nie nawalic...hihi. Od srody wybieram sie na zwolnienie wiec juz raczej pierwsza nie bede...mam sporo do odespania:szok::-D
Poza tym czuje sie dzisiaj fatalnie...z nosa leci, gardlo drapie...ehhh, pol nocy nie spalam. Byle do 16:tak: Na dworze chlodno i pochmurno ale ja przesylam Wam gorace pozdrowionka:-D:-D:-D

Witam

ja dzisiaj spadam do rodziców :-), a jutro z mamą do fryzjera idę :tak:.

Nie będę dzisiaj i jutro zaglądać na forum ale mam nadzieję, że w środę uda mi się wszystko nadrobić :-)

Miłego dnia i do "zobaczenia" w środę :-)

Witajcie

Magginess ale Ci fajnie, juz za godzinkę wózeczek w domciu :-)
a wracając do mojego pytania czy , któraś słyszała, albo uzywała wozka z tylnia osią skrętna (wozek formy Mikrus) bo nie mam pojecia jak w praktyce , a mam okazje kupic za pol ceny nowy kosztuje 1200 zl :-)

Kalina no zostać bez kawy to nie fajnie, a zostać z kawa, ale bez mleka !!!to jest dopiero masakra, ja zebym miala nawet nie pic, to i tak musi byc.:tak:

Tacjana, na wózku z tylnym napędem to się nie znam, ale będę jeździła z autem takowym - podzielę się doświadczeniami :-D

Mleko bez kawy, czy kawa bez mleka - co jakiś czas muszę się zmierzyć i z jednym i z drugim :-(

Witam serdecznie :-D

Strasznie dużo "naskrobałyście" w weekend !!!!! teraz mam strasznie dużo pracy ale mam nadzieję, że po południu uda mi się poczytać :-)

ja umieram ze zmęczenia - chyba ta zmiana czasu daje mi się we znaki, tym bardziej że w sobotę wróciłam z zajęć o 20 a w niedziele zajęcia od 8 (tylko że z godzinnym przesunięciem czasu więc o 7 czyli pobudka o 5:szok:)

dzięki za kciuki - kolokwia zdane :) tzn nie sprawdzone ale nie powinnam mieć problemów ze zdaniem :-D gorzej będzie w przyszły weekend - bo mam 4 kolokwia :szok::szok: a jeszcze na 2 zajęcia dość dużo przygotowań ... Nie wiem czy dam rade :confused:

dodatkowo ta pogoda - od 3 dni pada, jeszcze szaro i ponuro .... mam nadzieję że wytrwam do 15 ! ach i jeszcze dziś mam zajęcia ze szkoły rodzenia (wyjątkowo przesunięte z wtorku) węc wrócę do domku około 22 :szok::szok: i chyba umrę :confused::szok:

idę jeszcze spojrzeć na inne wątki może tam mniej do nadrobienia jest...

pozdrawiam i miłego dnia życzę

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczęta :-) meldują się Kielce... u nas powtórka z rozrywki raz leje raz nie... mała spała z nami w nocy bo ani mnie ani mojemu A nie chciało się wstawać z łózka :-) ale chociaż nockę uważam za przespaną w miarę... liczę w duchu że US się uwinie szybko i dziś dostanę kaskę z PITów... Czekam już kurde trzy tygodnie a tu nic!!! a tu windykatorzy się o mnie pytają :-((((((( hmmmmm...

Martusiu, a tym moim padalcem (teściową) nie przejmuję się i wcale nie zamierzam... teraz idą święta to będzie próbowała wszystko łagodzić bo wie że nie ustąpię jej w niczym !!!!! mój A mówi że ja nie umiem z nią rozmawiać, rozmawiać mogę z każdym, ale z nią się nie da, bo ona chce rządzić i wszystko musi być pod jej modłę!!!! cholera dorosła już jestem i wiem jak utrzymać moją rodzinkę! wszystko jej przeszkadza! a sobie nie pozwolę aby obce babsko darło japę na mnie, jeśli sobie nie życzę! niech idzie na balkon i niech się tam drze hihihihihihi :-D:-D

ufff dosyć tego użalania :-) dzisiaj mamy z moim A trzecią rocznicę bycia razem! kurde kiedy to minęło?

pozdrawiam brzuchatki :-)

Hej mamuśki oj ja bez kawy ani rusz i na dodatek pijam zwykłą kawkę sypaną ale 1 dziennie:tak:mąż mnie pilnuje choć gdzieś czytałam że kawa rozpuszczalna jest bardziej nie zdrowa niż zwykła,ale czy to prawda to nie sprawdzałam ;-)blumetka;jak jutro wrócisz od lekarza to napisz co ci powiedziała na te skurcze'Pozdrawiam

reklama
Witajcie kochaniutkie w ten sloneczny i cieply poranek:tak::-). Ja nie jestem wytrawnym kawoszem, ale ostatnio pije hektolitry bezkofeinowej kawy capucino (to traca juz o jakies skrzywienie:-D;-)) Dzisiaj sobie dosyc dlugo pospalismy i o malo nie zaspalismy do przedszkola z Erykiem:-D:-D Zdazylam jeszcze zadzwonic i powiedziec, ze maly przyjdzie jeszcze na sniadanie:tak::-)

Do góry