Hej !:-)
No i sie doigrałam Zgubiłam kartę bankomatową Juz ją zablokowałam, ale teraz jestem odcieta od kasy, mogę robic tylko przelewy Ale zaraz wyrobie sobie nową i znowu będę szczęśliwa
Pogoda u nas dzisiaj słoneczna, ale bardzo wietrznie było mimo to prawie cały dzień spędziłam z moja Mama poza domem :-)
Nie uwierzycie ... znowu mialam kontrolę z ZUSu. To jakas paranoja. Dodatkowo jelenie pomylili adres i pojechali do moich rodziców tam gdzie jestem zameldowana no i pewnie teraz w najblizszym czasie zrobia jeszcze jeden nalot juz pod właściwy adres Ale jakos sie nie przejmuję. Nie mam zamiaru być uziemiona i siedzieć na tyłku tylko dlatego, że może mnie panowie z ZUSu odwiedzą
Ja w piatek idę do dr Puacza na Szamarzewskiego. Chodze do Bruszewskiego, a Puacz to jego kumpel więc polecaja się na wzajem :-) Puacz jest na oddziale u prof. Drewsa na Polnej i ta babka co robi samo badanie też tam pracuje ( nie znam jej nazwiska ). USG kosztuje tak jak piszesz 250 zł.
Trzymam kciuki, będzie dobrze :-)
Ja mam rolety rzymskie i takie tradycyjne ( na oknach dachowych ), ale do pokoiku dzieciecego mam zamiar kupić najzwyklejsze żaluzje ( kolorowe ) bo mając doświadczenie i z roletami i z żaluzjami uwazam, że żaluzje lepiej sie sprawdzą akurat w tym pokoiku. Mam też na wszystkich oknach rolety antywłamaniowe i one spełniaja główna rolę zaciemniająco :-)
No i sie doigrałam Zgubiłam kartę bankomatową Juz ją zablokowałam, ale teraz jestem odcieta od kasy, mogę robic tylko przelewy Ale zaraz wyrobie sobie nową i znowu będę szczęśliwa
Pogoda u nas dzisiaj słoneczna, ale bardzo wietrznie było mimo to prawie cały dzień spędziłam z moja Mama poza domem :-)
Nie uwierzycie ... znowu mialam kontrolę z ZUSu. To jakas paranoja. Dodatkowo jelenie pomylili adres i pojechali do moich rodziców tam gdzie jestem zameldowana no i pewnie teraz w najblizszym czasie zrobia jeszcze jeden nalot juz pod właściwy adres Ale jakos sie nie przejmuję. Nie mam zamiaru być uziemiona i siedzieć na tyłku tylko dlatego, że może mnie panowie z ZUSu odwiedzą
Zapisałam sie za tydzień wieczorem,do gabinetu na Katowickiej. Bo mi tu najbliżej no i pora kiedy Misiek wraca z pracy.
Ceny praktycznie porównywalne we wszystkich gabinetach, ok 250 pln
Ale w Lux Medzie robili badania tylko od rana 7:20 i dopiero w kwietniu.Odpadło.
Na Cienistej z kolei robią badania tylko w pon i czwartki popołudniu i tez musiałabym czekac na termin.Dodatkowo recepcjonistka juz w rozmowie mnie zniechęciła tw że nie będę mogła posłuchać serducha, bo to jest tylko oglądanie, taki bajer dla przyszłych rodziców...
A Ty gdzie robisz 3d?
Ja w piatek idę do dr Puacza na Szamarzewskiego. Chodze do Bruszewskiego, a Puacz to jego kumpel więc polecaja się na wzajem :-) Puacz jest na oddziale u prof. Drewsa na Polnej i ta babka co robi samo badanie też tam pracuje ( nie znam jej nazwiska ). USG kosztuje tak jak piszesz 250 zł.
Witajcie mamuśki:-)
Pozdrawiam wszystkie:-) i proszę trzymajcie za mnie kciuki jutro,mam o 15.30 wizytę-od kilku dni mam juz takie nerwy,że o niczym innym nie myślę żeby tylko było wszystko w porzadku z tym krążkiem:-(no i oczywiście najważniejsze z Małym:-)
No to ja dzisiaj chyba pierwsza wiec...dzien doberek z rana
Gumisia 3mam kciuki...ja tez ide do lekarza dzisiaj (na 15.15), mam lekkiego stresa ale zakladam ze wszystko jest ok...musi byc:-)
Srednio dzisiaj spalam bo tak wiatr hulal (zreszta nadal hula) ze spac sie nie dalo....ciezki dzien przede mna:-(
ALe po 13 zmykam juz z pracy wiec jakos zleci:-)
Mam warzenie ze przez noc brzuch mi urosl....taka sie czuje dzisiaj ociezala ze cos strasznego...no ale koniec marudzenia z rana:-)
Milego dnia mamuski
Trzymam kciuki, będzie dobrze :-)
Emili78 chodzi mi o takie rolety wewnętrzne i przez nie niestety wpada światło, chyba że wezmę jakiś ciemny kolor rolet, ale nie chcialabym żeby pokój był jeszcze ciemniejszy, bo mam ciemne meble i kanapę, ściany są żółte. A jednak żaluzję mogą być np. żółte a światło i tak przez nie nie przejdzie. Sama już nie wiem co wybrać. Rolety są estetyczniejsze,ale żaluzje bardziej funkcjonalne.
Ja mam rolety rzymskie i takie tradycyjne ( na oknach dachowych ), ale do pokoiku dzieciecego mam zamiar kupić najzwyklejsze żaluzje ( kolorowe ) bo mając doświadczenie i z roletami i z żaluzjami uwazam, że żaluzje lepiej sie sprawdzą akurat w tym pokoiku. Mam też na wszystkich oknach rolety antywłamaniowe i one spełniaja główna rolę zaciemniająco :-)