reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
silvii28 gratuluję suwaczka:-) Ja po dzisiejszym USG, jak będzie wszystko ok. to też sobie w końcu machnę:tak:

Madzio1980 to na pewno hormony, niedługo minie i będziesz się cieszyć maleństwem:tak: Co do plamień to dziewczyny pisały tu, że tak może być w czasie gdy powinnaś mieć@, ale dla pewności skontaktuj się może z lekarzem i zapytaj:confused:

pixella77, Monika_M witajcie:-)

Ja sprawdziłam właśnie spod jakiego znaku będzie moje małe i tak:
21 maja - 21 czerwca to bliźnięta
22 czerwca - 22 lipca to rak
mam termin na 23, więc może być i to i to, okaże się..

Moje Kochane tak a'propos magii itp. Naczytalam sie ostatnio na temat roznorakich wierzen i przesadow...no i np.
1-jezeli masz ochote na seks duza-to bedzie dziewczynka
2-jezeli nie przywiazujesz wagi do tego w co sie ubierasz i myslisz jedynie o tym,zeby bylo Ci wygodnie-to bedzie chlopczyk
3-nie farbuj wlosow bo dziecko urodzi sie rude
4-nie zagladaj przez dziurki od klucza bo dziecko bedzie miec zeza
5-nie bluznij bo dziecko bedzie miec problemy z mowieniem
6-jezeli wystraszysz sie czegos w ciazy to to miejsce za ktore sie zlapiesz bedzie u dziecka ozdobione myszka(takim pieprzykiem)

Jesli chodzi o mnie to nie jestem zbyt przesadna ale opowiem wam cos smiesznego...dzisiaj rano wstalam cala uplakana i rozstrzesiona bo snilo mi sie ze chcialam sie ze swoim facetem pokochac a on ciagle mial wymowki i mi uciekal...:zawstydzona/y:.Moj facet wstawal do pracy jak codzien i kompletnie nie wiedzial co robic,bo tak ryczalam...jak mu opowiedzialam co mi sie snilo to powiedzial,ze jestem wariatka:-)...no i biedny zamiast spokojnie dopic kawe przed praca to mi musial seksa zrobic:-DAle ja bylam juz happy i poszlam spac dalej...i snilo mi sie jeszcze 3 razy pod rzad ze sie kochalismy....:-)
Wiem ze czubek jestem....:zawstydzona/y:A jak z Wami w tym temacie???:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
W tym temacie to śni mi się gorąco, ale w realu mdłości przeszkadzają tak, że czułe pogłaskanie rosnącego brzuszka kończy się na uścisku z kibelkiem:)

isia22 ty seksocholiczko:-D:-D ale się uśmiałam:-D:-D
Ja w takie zabobony nie wierzę nic a nic, w poprzedniej ciąży nie miałam ochoty na seks wcale i co, mam dziewczynkę. Włosy farbowałam i ruda nie jest itd. bujdy i tyle:-p
A teraz i sny gorące i w realu nie najgorzej, jak tylko samopoczucie pozwala:tak:

Ja w poprzedniej ciaży miałam ochote na przytulaski....a teraz jakos wcale, ale tez i nie ma okazji, ja śpie z córka a m zostal przez mała exmitowany na kanapę...sama sie dziwie jak sie nam udało dzidziulka zmajstrować tak szybko hihihihi...

Sunniva-skoro mowisz,ze jestem seksocholiczka to musze zaraz z kroliczkiem sie na nick zamienic-bedzie bardziej adekwatny...:-)
Ja tez w bajuchy nie wierze ale...pomiedzy tymi snami o seksie snilo mi sie ze mialam dwie dziewczynki-blizniaczki:cool2:

reklama
Sunviva ....To juz niedługo bedzie trzeba esmitowac do własnych łóżek nasze małe damy...ciekawe jak zareaguja :-)
co jak co ale polecam wam meżusia na kanapie....

Do góry