reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Króliczku dziekuje za odpowiedz :-) nie nadążam za czytaniem postów tyle tego :-p jesli chodzi o seks mam na niego wielka ochotę ale jak narazie fizycznie nie mogę tego wcielic w zycie :-(( mój meżczyzna jest nieosiagalny )
Od wczoraj pobolewa mnie bardziej brzuch ale nie krwawie i nic poza tym niepokojącego sie nie dzieje. Byc moze wszystko w srodku rośnie i dlatego tak :-p pozdrawiam Was wszystkie i zycze miłego popołudnia :-)

reklama
Sunniva-skoro mowisz,ze jestem seksocholiczka to musze zaraz z kroliczkiem sie na nick zamienic-bedzie bardziej adekwatny...:-)
Ja tez w bajuchy nie wierze ale...pomiedzy tymi snami o seksie snilo mi sie ze mialam dwie dziewczynki-blizniaczki:cool2:
Ale mój nick wziął się nie od seksu tylko od puchatgo zwierzaczka, które mam:tak:

No właśnie nie wiem skąd takie przesądy.Króliczki są wszechstronne:-)Miałam przedtem dwa maluchy, ale w tym roku odeszły, teraz mam franusia, który skacze jak kangurek, zapiera się jak rasowy osiołek, płochliwy jest jak sarenka i bardzo towarzyski. Bogata osobowość po prostu:tak::tak:

jejku Dziewuszki! ale wy produkujecie tych postów - na potęgę. dobrze, że siedzę sobie w domku, to przynajmniej mam czas, żeby podczytywać:tak:

Isia22 nie strasz z tym seksem i dziewczynką, bo mnie się ciągle chce, ale liczę na pierwszego synusia (a najlepiej dwóch na raz - chociaż w przypadku bliźniaków mogłaby być parka;-))

Co do Zodiaku i imion, to chociaż nie wierzę w to z całym przekonaniem, to myślę, że może coś w tym być - przynajmniej w moim przypadku dużo rzeczy się zgadza... Dlatego mam nadzieję, że dzidzia urodzi mi się w Raku, jak jej tatuś i będzie miała taki sam charakterek - byłaby wtedy złotym dzieckiem. Co do Bliźniąt, to to też są fajne osoby - mam w rodzinie 3 osoby spod tego znaku - więc gdyby jednak dzidzia okazała się Bliźniakiem, to też nie będę zbytnio rozpaczać z tego powodu.

Zresztą i tak najważniejsze, żeby było zdrowe - czego sobie i Wam życzę z całego serducha:-)

Przy okazji pozdrawiam wszystkie Ciężaróweczki, których wcześniej nie poznałam :happy2:

Króliczku - zazdroszczę Ci tego Twojego króliczka... Sama również miałam takiego małego puchatego przyjaciela, ale niestety odszedł jakiś miesiąc temu:-( a mnie niestety wtedy nie było w Polsce, więc tym bardziej mi smutno...

No dobra to i ja sie przyznam....mam 2 chomiki robovskiego(najmniejsze istnejacy gatunek) i szczurke...a moj Rafik(facet) ma ok30 rybek z tanganiki i malavi(zbiornik ponad 200litrow). Ale kocham kotki....:tak:

Wlasie ogladam program o ciazy u hipopotamow i wiecie co ciesze sie ze nim nie jestem...

Ostatnia edycja:
reklama
No to ja też... ja mam owczarka niemieckiego, ma 11 miesięcy i jest kochany, chociaż niezły rozrabiaka z niego:-)

Do góry