reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Wczoraj przeżyłam mały horror, wieczorem zaczęło się krwawienie, całe szczęście szybko przeszło. Odwiedziłam dziś lekarza, na USG widać pęcherzyk plodowy - kamień spadł mi z serca.:-D
A tak przy okazji - lekarze w Danii zalecają w takim wypadku: spacery, powrót do pracy - ciąża jest procesem naturalnym, stres również, tak samo krwawienie - nie ma się co przejmować bo co ma być to będzie:shocked2:. Na wszelki wypadek ich nie posłucham i trochę poleżę...

reklama
Witajcie mamusie.
Postanowiłam do Was dołączyć. Termin mam na 11 czerwiec 2009 wg OM. Mam już roczną córeczkę Nikolkę.

Ostatnia edycja:
witam wszystkie zafasolkowane
Meva dobrze, że po badaniach wszystko ok, odpoczywaj bez względu na to co mówią lekarze, Ty i dzidzia jesteście najważniejsi
ja byłam na zwolnieniu jeszcze zanim zaszłam w ciążę, depresja czyli nic fajnego, teraz nie wyobrażam sobie że miałabym wrócić do pracy, na szczęście mam normalnego gina

Ja sie jakos dziwnie czuje tak jakbym nie była w ciazy. Piersi przestały mnie bole i zrobiły sie mniejsze, nie mam tez mdłosci, wogole czuje sie tak jakbym przestała byc w ciazy. Chyba jest cos nie tak, musze w koncu isc do lekarza.

Irka idz do lekarza ..........
pamietaj jedno ze ciaza nie musi ujawniac sie cała paletą dolegliwosci i odczuc
u mnie w pierwszej nie było nudnosci a w drugie pawiowałam do 5tego miesiąca a teraz jeszcze mi nic bo to dopiero początek (4 tc)

dzien dobry :)
Witam wszystkie nowe mamusie i ich fasoleczki :)

Kurcze co za noc wogóle nie mogłam zasnać padłam chyba jak świtało normalnie jestem zombi :( buu tak mi sie chce spac ...

Z ciążowych dolegliwości to zaczeło mnie czasami mdlić wogole nie mam apetytu a najważniejsze to chyba fakt że odrzuciło mnie od porannej kawy :)

Gratuluje Wszystkim Czerwcówkom i życzę spokojnego przejścia tych wspaniałych dziewieciu miesiecy, dużo zdrówka dla was i waszych dzieci oraz szybkiego i bezbolesnego rozwiązania!:-)
Tego zyczy Wam:
Ania-Mama Wrześniowa 2008

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Zaledwie zdążyłam do Was dołączyć a już problemy...
Rano przy podcieraniu zauważyłam krew, podczas pracy biegałam do toalety co godzinę ale było ok. Natomiast po pracy byłam na mieście ze 3 godziny wracam a tu cała wkładka od krwi... Jestem załamana.
Jutro biegnę do lekarza.
W pierwszej ciąży wogóle tego nie miałam.
Czy któraś z Was może się wypowiedzieć na ten temat?

reklama
Dzastin zmykaj do lekarza, ale najlepiej to do szpitala i to dzis, to Ci zrobia usg i powiedza, czy wszystko w porzadku:tak: Ja nie czekalabym do jutra:no: U mnie mdlosci jak cholera:no: zupelna zalamka.... W pracy tak mnie dzis mdlilo, ze co chwila musialam cos jesc lub pic, zeby to stlumic, ale to przeciez nie o to chodzi:no: Jak tak dalej pojdzie, to bede grubsza niz wyzsza i to nie tylko przez brzuch ciazowy:baffled:

Do góry