reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Witajcie
po krótkiej przerwie,

I okazało sie ze bedziemy mieli CÓRUNIE!!!!! Jest juz w połozeniu główkowym wiec gotowa do porodu to mnie tez ucieszyło bo nie chciałabym CC wole sie pomeczyc a potem przy normalnym porodzie człowiek bynajmniej szybciej sprawny.Termin z Usg wyszedł nam na 8 czerwca wiec blisko bo z OM 12 czerwca wiec okaze sie jak to bedzie Ech ale jestem szcześliwa:-):-):-)

Gratuluję CÓRUNI !:-)

Witam Czerwcówki. :-)

Jestem nowa i chciałam się przyłączyć.
Jestem w 27 tygodniu i na początku myślałam, że będę rodziła w maju, ale dzidzia mnie wyprowadziła z błędu. Nie jestem jeszcze pewna płci i chyba wolę, żeby tak zostało :-D
Witaj na naszym forum !:-)

MĄŻ

Zwierzę domowe z gatunku leniwców.
Ze względu na dużą żarłoczność
w warunkach domowych przynosi duże straty.
W hodowli nieopłacalny.
Pochodzenie – skrzyżowanie trutnia
z padalcem. :-)

Szkoda że przed ślubem nie dostałam takiego ostrzeżenia ;-):-D:-D:-D

reklama
Witajcie wszystkie mamuski :-)

Blumetka-gratuluje córci:-)
Maggieness-witaj:-)

U mnie dziś szaro i brzydko, zimno i cały dzień siąpi deszcz-beznadzieja:-(, chciałam porobić trochę porzadków, ale nie idzie mi najlepiej muszę robić częste przerwy, szybko sie męczę i brzuch tez wtedy twardnieje:-(-wychodzi że jestem mega leniem:szok:

Witam wszystkich dziekuje bardzo za gratulacje!!!
U nas dzis pogoda dosłownie do niczego pada i zimno.Ja dzis robiłam gołąbki nastałam sie w kuchni jak niewiem az mnie kregosłup boli.Za jakies dwie godzinki jade po mojego Pana i choc kilka godzin bedzie w domku.
Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Byłam dziś w szkole, nie było tak źle; wszyscy mi mówią, że utyłam (w zeszłym semestrze nie było prawie widać ciąży :-D).

gumisia81, witaj, wcale nie wychodzi na to, że jesteś mega leniem, po prostu, robisz wszystko, dostojnie, statecznie i z rozmysłem, jak przystało na ciężarówkę :rofl2:
A tak serio, to gdzieś czytałam, że dla ciężarnej, to takie przygotowanie do zajmowania się maleństwem, które będzie wymagało, żeby wszystko robić wolniej, spokojniej i bezpieczniej.... choć może to trochę naciągane.:-p

Witajcie po dlugiej przerwie:-)
poniedziałek poszłam na wizyte a skończyło sie na tygodniu spędzonym w szpitalu ( na Staszica) :dry:, ale juz wszystko dobrze, lezalam na patologii ciazy, i jakos tak ciagle myślę o tym, na szczęście z Dzidziusiem jest dobrze.

Musze nadrobic zatem zaległa lekture
m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

Witajcie po tygodniowej przerwie, ale nie byłam w stanie pisać.
Mały jest już po operacji rączki i wszystko dobrze się skończyło, a ja już wracam do normalności. W czwartek idę z nim do ściągnięcia szwów. Muszę powiedzieć, że opiekę mieliśmy super w Lesznie to się mogą schować. Co prawda naoglądałam się bólu i poród to jest nic do tego jaki ból musiały mieć niektóre z tych dzieci.

W poniedziałek mam wizyte u mojej gin i pewnie będę miała USG. Synuś ostatnio mnie nieżle kopie i budzi w nocy około 3 i tak do 5. Mały wczoraj widział jak braciszek okręca się w brzuchu, bo cały falował brzuch, a on mial tyle radości,że wszystkim opowiadał.
Dzisiaj na kolację upiekłam własnej roboty pizzę i nie mogę się ruszać z obrzarstwa. Chyba zaraz pęknę.

Blumetka gratuluję córci.

Dzień dobry

w stolicy brzydka pogoda, szaro i pochmurno :-(.
Mimo takiej pogody życzę Wam w Dniu Kobiet pogody ducha, relaksu i wspaniałego dnia:-).

Aga2009 i Tacjana cieszę się że już jesteście z nami. Wszystko będzie dobrze zobaczycie :tak:, trzymam kciuki !

reklama
A w Lublinie... zima na całego. Biało biało i jeszcze pada śnieg:sorry2: pogoda iście bożonarodzeniowa. Ale chyba lepiej tak niż błotko;-)
To jeszcze raz życzę Wam kobietki wszystkiego naj...naj...
Pozdrawiam serdecznie

Do góry