reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witajcie
po krótkiej przerwie,

I okazało sie ze bedziemy mieli CÓRUNIE!!!!! Jest juz w połozeniu główkowym wiec gotowa do porodu to mnie tez ucieszyło bo nie chciałabym CC wole sie pomeczyc a potem przy normalnym porodzie człowiek bynajmniej szybciej sprawny.Termin z Usg wyszedł nam na 8 czerwca wiec blisko bo z OM 12 czerwca wiec okaze sie jak to bedzie Ech ale jestem szcześliwa:-):-):-)

Gratuluję CÓRUNI !:-)

Witam Czerwcówki. :-)

Jestem nowa i chciałam się przyłączyć.
Jestem w 27 tygodniu i na początku myślałam, że będę rodziła w maju, ale dzidzia mnie wyprowadziła z błędu. Nie jestem jeszcze pewna płci i chyba wolę, żeby tak zostało :-D
Witaj na naszym forum !:-)

MĄŻ

Zwierzę domowe z gatunku leniwców.
Ze względu na dużą żarłoczność
w warunkach domowych przynosi duże straty.
W hodowli nieopłacalny.
Pochodzenie – skrzyżowanie trutnia
z padalcem. :-)

Szkoda że przed ślubem nie dostałam takiego ostrzeżenia ;-):-D:-D:-D

reklama
Witajcie wszystkie mamuski :-)

Blumetka-gratuluje córci:-)
Maggieness-witaj:-)

U mnie dziś szaro i brzydko, zimno i cały dzień siąpi deszcz-beznadzieja:-(, chciałam porobić trochę porzadków, ale nie idzie mi najlepiej muszę robić częste przerwy, szybko sie męczę i brzuch tez wtedy twardnieje:-(-wychodzi że jestem mega leniem:szok:

Witam wszystkich dziekuje bardzo za gratulacje!!!
U nas dzis pogoda dosłownie do niczego pada i zimno.Ja dzis robiłam gołąbki nastałam sie w kuchni jak niewiem az mnie kregosłup boli.Za jakies dwie godzinki jade po mojego Pana i choc kilka godzin bedzie w domku.
Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Byłam dziś w szkole, nie było tak źle; wszyscy mi mówią, że utyłam (w zeszłym semestrze nie było prawie widać ciąży :-D).

gumisia81, witaj, wcale nie wychodzi na to, że jesteś mega leniem, po prostu, robisz wszystko, dostojnie, statecznie i z rozmysłem, jak przystało na ciężarówkę :rofl2:
A tak serio, to gdzieś czytałam, że dla ciężarnej, to takie przygotowanie do zajmowania się maleństwem, które będzie wymagało, żeby wszystko robić wolniej, spokojniej i bezpieczniej.... choć może to trochę naciągane.:-p

Witajcie po dlugiej przerwie:-)
poniedziałek poszłam na wizyte a skończyło sie na tygodniu spędzonym w szpitalu ( na Staszica) :dry:, ale juz wszystko dobrze, lezalam na patologii ciazy, i jakos tak ciagle myślę o tym, na szczęście z Dzidziusiem jest dobrze.

Musze nadrobic zatem zaległa lekture
m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

Witajcie po tygodniowej przerwie, ale nie byłam w stanie pisać.
Mały jest już po operacji rączki i wszystko dobrze się skończyło, a ja już wracam do normalności. W czwartek idę z nim do ściągnięcia szwów. Muszę powiedzieć, że opiekę mieliśmy super w Lesznie to się mogą schować. Co prawda naoglądałam się bólu i poród to jest nic do tego jaki ból musiały mieć niektóre z tych dzieci.

W poniedziałek mam wizyte u mojej gin i pewnie będę miała USG. Synuś ostatnio mnie nieżle kopie i budzi w nocy około 3 i tak do 5. Mały wczoraj widział jak braciszek okręca się w brzuchu, bo cały falował brzuch, a on mial tyle radości,że wszystkim opowiadał.
Dzisiaj na kolację upiekłam własnej roboty pizzę i nie mogę się ruszać z obrzarstwa. Chyba zaraz pęknę.

Blumetka gratuluję córci.

Dzień dobry

w stolicy brzydka pogoda, szaro i pochmurno :-(.
Mimo takiej pogody życzę Wam w Dniu Kobiet pogody ducha, relaksu i wspaniałego dnia:-).

Aga2009 i Tacjana cieszę się że już jesteście z nami. Wszystko będzie dobrze zobaczycie :tak:, trzymam kciuki !

reklama
A w Lublinie... zima na całego. Biało biało i jeszcze pada śnieg:sorry2: pogoda iście bożonarodzeniowa. Ale chyba lepiej tak niż błotko;-)
To jeszcze raz życzę Wam kobietki wszystkiego naj...naj...
Pozdrawiam serdecznie

Do góry