reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witam czerwcowe mamusie :-)
U nas dzisiaj przepiękna, wiosenna pogoda za oknem, a ja niestety wysiadam... straszmnie mnie boli głowa, nic nie jestem w stanie zrobić, nawet leżenie nie pomaga :-(
W dodatku mam zbyt wysoki cukier, wrrrrrr, mam nadzieję, że od jutra znowu wszytsko wróci do normy,...

u mnie tez dzis bylo spagetti :)
Chyba nam sie nie uda w ten weekend wszyscy wymiekli ze zmeczenia mamy dosc wierzcie mi ;(

Ja rowniez ostatnio nie mialam ani czasu ani weny na pisanie. Tesciowa dopiero co dzisiaj wieczorem wracala z pobytu u nas do domu, wiec nie bylo nawet kiedy zasiasc przed kompem. Nawet nie bylo z nia wiekszego problemu:-D;-) W poniedzialek bylam na pierwszym spotkaniu w szkole rodzenia:tak: Fajnie bylo sie spotkac z moja polozna po calych trzech latach:tak:. Pocwiczylysmy sobie, pogadalysmy, posmialysmy sie i ogolnie bardzo zrelaksowana wrocilam z kolezanka, ktora ma termin porodu na koniec czerwca:-), do domu.:tak:

Dziękuję Kochane za miłe przyjęcie:tak::-D

Acha! U mnie też dziś było spaghetti:yes::rofl:

Miłego wieczorku! A ja chyba idę spac bo ciśnienie mnie dobija:eek:

chyba jestem dziś pierwsza :-) witam wszystkie mamy :-)

u mnie dziś przecudna pogodna i zaraz po pracy wybieram się na długi spacer :-)

ale dziś trapi mnie pewna myśl, którą usłyszałam wczoraj, a mianowicie, znajoma wczoraj na wieść że jestem w szóstym miesiącu zareagowała następująco: no to teraz musisz na siebie wyjątkowo uważać bo szósty miesiąc jest bardzo niebezpieczny - no ale oczywiście wie to z zasłyszenia i nic innego nie umiała mi powiedzieć - może wy coś wiecie na ten temat ???? czy to prawda a jeśli tak to dlaczego ???

pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

O rany jak milo byc na urlopie...dopiero wstalam i zjadlam sniadanko:-D No ale to tylko jeden dzien, ktory za chwile zacznie sie robic bardzo pracowity;-)
Za godzinke zmykam do fryzjera a ze od jutra mam goscia w domu to potem sprzatanie, zakupy i takie tam:-D
Milego dnia zycze...u mnie nawet slonko przebija niesmialo:-)

Hej ! :-)

Ja sobie wczoraj cały dzień po sklepach latałam, ale nie dla dziecka tylko dla siebie ciuchy kupowalam :-) Znowu w kolejkach sie nastałam, ale było warto :tak:
Kurcze, zaczyna mi sie podobać to, że mój M wyjeżdża. Nie ma Go 2 dni, a ja wtedy moge poszalec z moja Mamą:-) Teraz to pewnie juz sobie ciuch odpuścimy, a zaczniemy buszować po sklepach ogrodniczych. Juz sie doczekac nie mogę :-)
Dzisiaj pogoda beznadziejna :baffled:Ciepło, ale wieje no i kropiło. Spacer z psem nieststy obowiazkowy więc nie uda mi sie po prostu zaszyć na caly dzień w ciepełku, w domu.
Nie wiem czy Wam pisalam, ale od 3 dni widuję nad naszym domem przelatujaca parę zurawi !:-) Niesamowity i zadki widok. Sa piekne ! No i starsznie głosne :-) Niestety zawsze spuźnie sie z aparatem, zeby je uchwycić, ale jestem cierpliwa i w końcu je dopadnę ;-)
Młody od wczoraj troszeczke spokojniejszy. Mozliwe, że to chodzenie bardzo go wczoraj uspokoiło. Az zaczęłam sie denerwowac i kilka razy go porzadnie szturchnełam żeby sie "odezwal".
Własnie w TV powiedzieli, że naukowcy udowodnili, że imie ma wpływ na charakter dziecka i że chlopcy o dziwnych imionach ( cokolwiem miało by to znaczyć ) częsciej rozrabiają :-) Musze powaznie zastanowic sie na dimieniem dla młodego :-)

Udanego dnia kobiety :-)

reklama
chyba jestem dziś pierwsza :-) witam wszystkie mamy :-)

u mnie dziś przecudna pogodna i zaraz po pracy wybieram się na długi spacer :-)

ale dziś trapi mnie pewna myśl, którą usłyszałam wczoraj, a mianowicie, znajoma wczoraj na wieść że jestem w szóstym miesiącu zareagowała następująco: no to teraz musisz na siebie wyjątkowo uważać bo szósty miesiąc jest bardzo niebezpieczny - no ale oczywiście wie to z zasłyszenia i nic innego nie umiała mi powiedzieć - może wy coś wiecie na ten temat ???? czy to prawda a jeśli tak to dlaczego ???

pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

Witam i znów zmykam trzymajcie kciuki za mnie Nie musze mowic ze nic nie umiem i do notatetk tez nie zajrzalam ;(

Chodzi o wyksztalcanie sie narzadów przedewszystkim oddechowych ale to nie oznacza ze jest zagrozenie dla maluszków W dzisiejszym postepie medycyny wczesniaki maja bardzo duza szanse na przezycie juz w 5 m-c ciazy Nie daj sie zwariować i nie myśl o tym tak intensywnie :)

Do góry