reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Agata spróbuj z tym egzaminem.
Ja czuje,że w czasie ciąży mam straszne problemy z koncentacją i przyswajaniem wiedzy-a jednak sesja zaliczona i nawet poszło lżej niż zwykle. Myślałam o dziekance-a teraz liczę,że obędzie się bez tego i damy radę-co dwie głowy to nie jedna.
Warto zaryzykować-a nuż się uda. A jak nie to bez stresu-zawsze możesz spróbować poźniej.
tak jak pisała kalina. Teraz jak nam powiedziałaś co Cię czeka to Ci nie odpuścimy i trzymamy kciuki:)

Agata dasz rade - jestesmy z Toba.

A jak tam wasze samopoczucie, bo ja sie czuje coraz ciezsza. Eh, strasznie narzekajaca sie zrobilam, bo poza tym nie mam zadnych dolegliwosci. Moze poza jedna - chce wiosny:-p

Ooo Kochana - chcenie wiosny to chyba dolegliwość większości tu zgromadzonych, o ile nie wszystkich :-p
Ja też czuję się cięższa taka jakaś... Najbardziej "bawi mnie", że żeby się przewrócić z boku na bok w nocy, to muszę się obudzić, podnieść się, potem podnieść półdupek, na którym leżałam, położyć drugi półdupek, przekręcić z wysiłkiem resztę i dopiero spokojnie spać dalej :-D
Pomimo, że mój brzuch należy chyba do najmniejszych z Czerwcówek, to już nie wszystko jest takie proste... ubieranie butów, czy skarpetek to też wyższa szkoła jazdy :-D
Że nie wspomnę, co ostatnio przeżywałam, gdy moje przesuszone stopy zawołały o krem... Dosłownie, jakbym przerzuciła z pół tony węgla :-D

Łatwo nie jest :-D:-D:-D

Ooo Kochana - chcenie wiosny to chyba dolegliwość większości tu zgromadzonych, o ile nie wszystkich :-p
Ja też czuję się cięższa taka jakaś... Najbardziej "bawi mnie", że żeby się przewrócić z boku na bok w nocy, to muszę się obudzić, podnieść się, potem podnieść półdupek, na którym leżałam, położyć drugi półdupek, przekręcić z wysiłkiem resztę i dopiero spokojnie spać dalej :-D

Idealnie ujete :-D

kochane to egzamin w collegu jezykowym juz chyba zapomnieli jak wygladam bo ostatni raz bylam chyba w grudniu Mam wyrozumialą teacher ale kurcze powiedziala ze mnie powiesi jak nie zaczne chodzic ...no niewiem zobaczymy moj M tez mowi zebym poszla ;(

oczywiście zgadzam się z czerwcóweczkami, że nie powinnaś marnować okazji i zaryzykować z tym egzaminem :) dodatkowo polecam aby tak ze 2 godzinki przed egzaminem szybciutko przejrzeć materiał bo a nóż utkwi ci w głowie to o co będą pytać :-) A ciężarnej chyba wybaczą nieobecności ;-)

trzymam kciuki :-)

Pomimo, że mój brzuch należy chyba do najmniejszych z Czerwcówek, to już nie wszystko jest takie proste... ubieranie butów, czy skarpetek to też wyższa szkoła jazdy :-D
Że nie wspomnę, co ostatnio przeżywałam, gdy moje przesuszone stopy zawołały o krem... Dosłownie, jakbym przerzuciła z pół tony węgla :-D

mój brzusio jest już dość pokaźny i ostatnio największym wyzwaniem okazało się zrobienie paznokci u stóp !!!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kochane:-D

Poczytuje Was już od dawna i chciałam się zapytać czy przyjmiecie mnie do Waszego zacnego grona?:-p:-D

Witam ciepło ;-)))

U nas dzis pogoda super juz jest ciepło, zdazyłam byc na miescie bo pojechałam sobie na badania bo w piatek mam wizyte i miałam zamiar zrobic od razu test na glukoze nastawiłam sie a tu prosze Pani w labolatorium mi mówi ze na test trzeba sie umówic i byc przed 7:00 a ja byłam po 8 i odesłała mnie do domku mam tam sie jutro zgłosic o 6:50 no cóz jakos zwleke sie z łózka i juz.Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło dzieki temu ze tak wczesnie wstałam i byłam na miescie kupiłam sobie moje ulubione jeszcze cieplutkie drożdżówki mniam.....do tego pyszna kawusia z expresu cóż wiecej trza....:-)
Zaraz sie biore za sprzatanie mam zamiar pozmieniac pościel tak łądnie na dworze na balkon mozna pranie wywiesic i powietrzyc posciel a potem jak sie super spi...
MIłego dnia kochane mamusie;-)

O prosze i dzis mam STUDNIÓWKE !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry