kalina_malina
Fanka BB :)
witam!niedawno zalogowałam się na tę stronkęja również oczekuję narodzin mojego dzidziusia. termin porodu 27.06.2009 r. pozdrawiam
Witamy!!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam!niedawno zalogowałam się na tę stronkęja również oczekuję narodzin mojego dzidziusia. termin porodu 27.06.2009 r. pozdrawiam
kochane to egzamin w collegu jezykowym juz chyba zapomnieli jak wygladam bo ostatni raz bylam chyba w grudniu Mam wyrozumialą teacher ale kurcze powiedziala ze mnie powiesi jak nie zaczne chodzic ...no niewiem zobaczymy moj M tez mowi zebym poszla ;(
Hej Mamuski okropny dzis u Nas dzien zimno,mokro i wieje paskudne wiatrzysko niestety musialam wybrac sie do pracy...a jeszcze wieczorem czekaja na mnie zakupy.Martwie sie troszke bo ja nic jeszcze nie przytylam a wrecz przeciwnie utrzymuje tendencje -7kg i wczoraj jak stalam przy lustrze to sie wystraszylam bo z rak zrobila mi sie sama skora i kosci....brzucho rosnie ladnie ale mimo wszystko martwie sie....Czy ktoras z Was tez tak ma???Ja nie moge patrzec na mieso i slodycze(szczegolnie czekolade) i wogole najadam sie 1/3 tego co dawniej...:-(
Z jednej strony wypadaloby sie cieszyc bo nie bedzie wielkiego problemu z powrotem do wagi po porodzie ale jednak....musze sie Wam pochwalic swoim zdjeciem z Usg....
Pozdrawiam cieplutko:-)
kochane to egzamin w collegu jezykowym juz chyba zapomnieli jak wygladam bo ostatni raz bylam chyba w grudniu Mam wyrozumialą teacher ale kurcze powiedziala ze mnie powiesi jak nie zaczne chodzic ...no niewiem zobaczymy moj M tez mowi zebym poszla ;(
Piękna Dzidzia !musze sie Wam pochwalic swoim zdjeciem z Usg....
Pozdrawiam cieplutko:-)