reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
bardzo się cieszę, że jest coś takiego jak BABYBOOM;) to moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie nowe. Jestem w 23 tygodniu;) mam nadzieję, że będzie nam się dobrze rozmawiało;)

kochane to egzamin w collegu jezykowym juz chyba zapomnieli jak wygladam bo ostatni raz bylam chyba w grudniu Mam wyrozumialą teacher ale kurcze powiedziala ze mnie powiesi jak nie zaczne chodzic ...no niewiem zobaczymy moj M tez mowi zebym poszla ;(

kochane to egzamin w collegu jezykowym juz chyba zapomnieli jak wygladam bo ostatni raz bylam chyba w grudniu Mam wyrozumialą teacher ale kurcze powiedziala ze mnie powiesi jak nie zaczne chodzic ...no niewiem zobaczymy moj M tez mowi zebym poszla ;(

No to idziesz, kochana. Mąż kazał, Czerwcówki kazali - nie masz wyjścia :-D

Agatka z takim wsparciem, jakie tu dostajesz, to nie może się nie udać;-) Ja również będę trzymać kciuki, a Tobie nie pozostaje nic innego, jak pójść i zdać:-D

Hej Mamuski okropny dzis u Nas dzien zimno,mokro i wieje paskudne wiatrzysko niestety musialam wybrac sie do pracy...a jeszcze wieczorem czekaja na mnie zakupy.Martwie sie troszke bo ja nic jeszcze nie przytylam a wrecz przeciwnie utrzymuje tendencje -7kg i wczoraj jak stalam przy lustrze to sie wystraszylam bo z rak zrobila mi sie sama skora i kosci....brzucho rosnie ladnie ale mimo wszystko martwie sie....Czy ktoras z Was tez tak ma???Ja nie moge patrzec na mieso i slodycze(szczegolnie czekolade) i wogole najadam sie 1/3 tego co dawniej...:-(
Z jednej strony wypadaloby sie cieszyc bo nie bedzie wielkiego problemu z powrotem do wagi po porodzie ale jednak....musze sie Wam pochwalic swoim zdjeciem z Usg....
Pozdrawiam cieplutko:-)

Załączniki

• Isia-0194.jpg
    Isia-0194.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 47
Hej Mamuski okropny dzis u Nas dzien zimno,mokro i wieje paskudne wiatrzysko niestety musialam wybrac sie do pracy...a jeszcze wieczorem czekaja na mnie zakupy.Martwie sie troszke bo ja nic jeszcze nie przytylam a wrecz przeciwnie utrzymuje tendencje -7kg i wczoraj jak stalam przy lustrze to sie wystraszylam bo z rak zrobila mi sie sama skora i kosci....brzucho rosnie ladnie ale mimo wszystko martwie sie....Czy ktoras z Was tez tak ma???Ja nie moge patrzec na mieso i slodycze(szczegolnie czekolade) i wogole najadam sie 1/3 tego co dawniej...:-(
Z jednej strony wypadaloby sie cieszyc bo nie bedzie wielkiego problemu z powrotem do wagi po porodzie ale jednak....musze sie Wam pochwalic swoim zdjeciem z Usg....

Isiu, myślę, że jeśli chodzi o dzidzię, to nie masz się co martwić - bachorki to takie pasożyciki, one dla siebie wezmą, co trzeba :tak: Pomyślałabym jednak o dodatkowych witaminkach, o wapniu, bo jeśli nie dostarczysz tego organizmowi w odpowiedniej ilości, straci na tym Twoja uroda - zęby, włosy itd.
A w ogóle, to Ci wszystkie zazdrościmy :-D:-D:-D

Dzidzia piękna! :tak:

Idziesz a raczej idziecie ;-) koniecznie! Trzymam kciuki!

witam!niedawno zalogowałam się na tę stronkę;)ja również oczekuję narodzin mojego dzidziusia. termin porodu 27.06.2009 r. pozdrawiam

Witaj na forum !:-)

musze sie Wam pochwalic swoim zdjeciem z Usg....
Piękna Dzidzia !
A o resztę się nie martw bo stres jest niewskazany! Jeżeli masz dobre wyniki to znaczy że taka Twoja uroda :-D

reklama
Do góry