reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

dzien doberek z rana...chyba pierwsza dzisiaj jestem:-D
A w Olsztynie piekne slonko od rana, az ciezko w pracy bedzie wysiedziec...ehhh;-) Ale juz niedlugo:tak:
A jutro USG 4D...nie moge sie doczekac:-D
No to milego dnia i tygodnia i...byle do piatku:-D

reklama
W stolicy tez sliczne sloneczko za oknem, az milo wstac z rana. A z tego co widzialam pogode to ma byc ocieplenie, potem kilkudniowe ochlodzenie (do -2) i od polowy miesiaca powrot ladnej pogody. Oby tylko potem coraz cieplej, i cieplej. Jak slonce swieci az humorek lepszy.

Hej kobiety ! :-)

Ale Wam zazdroszcze tego słoneczka :tak: bo u nas pochmurno i nawet popadywało troszeczke z rana.
Mnie dzisiaj czeka sprzatanie domku. Zaczełam juz wczoraj ... o 23.00 :-D A jakos tak mnie naszło. Musze się zabrac za te porzadki bo mój kochany męzulek przez czwartek i piatek zdązył tylko podłoge umyć i załadowac zmywarkę :dry:
A nie macie pojecia jaką ochote mam na mycie okien:sorry2: juz nie moge na nie patrzec takie brudne są, ale wiem ze jak zacznę myć to wieczorem to odczuje na swoim brzuszku no i dostane jeszcze opierdziel od M.

Dzien dobry poniedziałkowo;-)
Ale dobrze że już na zwolnieniu moge sobie być. Jak mój P rano wychodzi do pracy to tak bardzo jest mi go szkoda... Zwłaszcza jak przychodzi pocałowac mnie na dowidzenia a ja bezczelnie się przekręcam na drugi bok z zamknietym okiem i zasypiam. Bidak...

Wczoraj wieczorem do mnie dotarło że juz nam zostało naprawdę mało czasu do porodów... Kurcze, chyba muszę zabrać się za zbieranie ubranek, zakup wózka, łóżeczka itp - nie mam jeszcze nic:szok:

Witam ze słonecznej stolicy :-). Właśnie wpuszczam do mieszkania ciepłe wiosenne powietrze:-)!

Życzę Wam ciepłego i słonecznego dnia!

Margarytka - spokojnie, nie panikuj ja tez jeszcze nie mam za wiele ( tylko to co po Hubim ) i jeszcze mam zamiar poczekać z miesiąc może dwa z zakupami :-) Stres ciązy szkodzi, luzik ;-):-)
A tym czasem witaj na L-4 :-D

Cześć.
Tricolor o myciu okien też marzę. Ale chyba sama nie dałabym rady. Za duża powierzchnia. Myślę przed świętami wynająć kogoś, kto się tym zajmie.
Poza tym gdy porwałam się na wywieszanie prania w suszarni, potem musiałam dwa dni odpoczywać...Sznury były za wysoko i chyba naciągnęłam więzadła.
Wychodzi nakazany oszczędny tryb życia i leżenie plackiem na początku.

DZien Dobry wszystkim brzuchatkom.
U nas dzis pochmurno i ponuro i przepaduje deszcz... Ale za to wszedzie kwitna kwiaty.. cos za cos..Jutro mam usg...ciekawe jaka duza jest dzidzia i czy nadal jest dziewczynka :):szok:bo chlopczyk raczej bylby malo ucieszony z moich dotychczasowych zdobyczy :tak::tak:

witajcie!
U mnie pogoda też nie specjalna jest strasznie pochmurno a w sobotę było tak ślicznie szkoda, że tylko jeden dzień już czekam z utęsknieniem na wiosnę wy pewnie też ,. Dziś mam wizytę u mojego ginka relacje zdam wieczorem.

reklama
Witam chyba jestem tu dzis pierwsza!!!! Czyzby wszystkie czerwcóweczki leniu****a w niedzielne dopołudnie?
U mnie rosołek sie gotuje mój S wczoraj przyjechał ale niestety dzis wieczorkiem juz wyjezdza do pracy i tak co tydzien.Mysle ze na spacerek pójdziemy po obiadku bo pogoda fajna a mi sie tak zachciało lodów ze jak ich dzis nie zjem to niewiem.
Miłego dnia zycze wszystkim dziewczynka Buziaki :-)

nie leniu****ą tylko studiują ;-) niestety nie mam wolnych weekendów gdyż zdecydowałam się na kolejne studia :-)

U mnie dziś pogodna nie najlepsza :-( pochmurno i zimno za oknem i jakoś mi sennie strasznie, zresztą nie tylko mi, wszyscy w biurze jakoś tak niemrawo się poruszają i nastruj raczej mało optymistyczny :-(

A ja zachęcona wczorajszą ładną pogodną (gdy siedziałam cały dzień na zajęciach) planowałam długi spacer, ale chyba jest za zimno i będę go musiała przełożyć

życzę dużo słońca i też z niecierpliwością czekam na wiosnę :-)

Do góry