reklama
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Dzisiaj dostałam sms's od tej dziewczyny z trojaczkami co leżała ze mną w szpitalu. Wczoraj ok 21.00 urodzila przez cc. Waga : 2120, 2100 i 2000 g. Dzisiaj konczyła 36 tc. :-)
No to gratulacje dla mlodej mamusi,waga chyba nie jest zla jak na trojaczki,alez ona musi byc szczesliwa,troje anioleczkow na raz,mam nadzieje ze z nia i malenstwami wszystko okay?:-):-)
blumetka29
Wdrożona(y)
Tez zauwazyłam ze Kalina sie nie udziela a to raczej nie w jej stylu.....ale mam nadzieje ze u niej wszystko ok...:-)
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Wlasnie slucham muzyczki YouTube - George Winston - Variations on the Kanon by Pachelbel
ehhh Kasieńko, ależ się rozmarzyłam przy tych dźwiękach... Mam ten utwór na płytce z filmem z mojego ślubu, oj to był wspaniały dzień... jest co wspominać a już we czwartek znów zobaczę mojego ślubnego - nareszcie...
Podziwiam Cię nocanka-14 h normalnie maraton;-), ja padam na wyrko po wejsciu z zakupami na swoje 3 piętroJa się melduję że żyję, tylko ze względu na wyjazd mojego Mężusia cały cyrk na kółkach (firma) został na mojej biednej główce i ledwo daję radę. Po uczciwie przepracowanych 14h zaraz zalegnę na kanapie...
Miłego wieczorku!
Witam.
Nika 77 jestem z Olsztyna - tego z warmińsko-mazurskiego. I mnie w sobotę rano obudził świeżutki 10 cm śnieg , a wczoraj i dzisiaj rano - mróz (- 6 stopni). W sobotę i wczoraj moi chłopacy szaleli na nartach w Rusi i na sankach w Parku Kusocińskiego, więc jak nie zimowy Olsztyn? A wiosnę to czuć było dzisiaj po południu - jak wracałam z pracy i świeciło słoneczko. Ale widocznie mieszkamy w innym Olsztynie z warmińsko-mazurskiego.
A z tą glukozą to właśnie wynik może być dobry po większym wysiłku (np. spacerku), bo wtedy glukoza szybciej się spala. A w tym badaniu nie o to chodzi. Ale lekarzem nie jestem i nie będę sie wymądrzała, każdy robi tak, jak uważa - ja robię tak, jak mi mówi lekarz lub ktoś z tej profesji.
Miłego wieczorka.
Nie no zgadza sie w sobote byl rano snieg ale w niedziele juz topnial, przynajmniej u mnie na osiedlu :-) Ale nie wazne...tak chcialam zagaic rozmowe...hihi. A mrozno to faktycznie rano jest...mam juz dosc skrobania szyb w aucie codziennie;-) A z ktorej dzielnicy jestes?
reklama
emili78
mama czerwcowa 2009
No hej dziewczyny witam was wieczorkiem.Dziś miałam badanie koloskopem (trochę bolało) dlatego że im się nie podobał mój 2 stopień nadżerki.Niby ok ale już mam wizytę na pozdziernik chyba ją usuną,a przy okazji chciałam USG dlaczego mała tak mało się rusza i jest wszystko w porzo po prostu się obróciła pupką do góry i dlatego mniej ją czuje. Pozdrawiam