reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Cześć Dziewczyny
U mnie dzisiaj dzień gościnny:-) . Najpierw wizytacja (czyli przyjeżdżają teściowie;-)) a później kolega z żoną wpada :tak:.
Mam nadzieję, że wieczorkiem wszystko nadrobię z dzisiaj.

Życzę Wam miłego dnia:-)

reklama
Martusia ale Ci zazdroszczę! Ja swojego M. nie widziałam już od 18.01.:-( Na szczęście przyjeżdża w czwartek, ach już się nie mogę doczekać:tak::-D:-D:-D oj się będzie działo się...:-p;-)

Magni witaj z powrotem - trzymaj się zaleceń lekarzy, a na pewno wszystko będzie w porządku.

Cześć dziewczyny u mnie też znów urodziny 1.taty, 2.moje, 3.kolegi, a wczoraj znajomych synuś nas zaprosił.I co tu kupić 8latkowi jak wszystko ma to jest problem.POZDRAWIAM PAPAPA

no i napisalam posta i mi wcielo wybaczcie ze nie bede pisac znowu Zyje ale jestem masakrycznie zmeczona ...

Witam wszystkie mamusie:-)

U nas dzis pogoda fajna jakby zaczynac miała sie juz wiosna super jak juz prze okno przebija sie słoneczko az chce sie cokolwiek robic.Nawet na balkownie sobie posprzatałam, fajnie tak posiedziec na balkonie a ja jeszcze mam super widoki bo mieszkamy na 10 piętrze.
Wysprzatałam juz na cacy cały domek jakos mnie tak od rana wzieło ale teraz jak usiadłam na chwilke to czuje zmeczenie...jednak duzy brzuszek przeszkadza i człowiek sie męczy.Wieczorem przyjezdza mój S super teraz ma taka prace ze co weekend jest w domku znaczy praktycznie w sobote wieczorem a niedziele musi jechac zeby w poniedziałek na rano do pracy byc gotowy.Ale zawsze to lepiej niz jak przyjezdzał co kilka tygodni.Dla niego to meczace napewno choc nie skarzy sie.Teraz ide gotowac obiadek.MOje malenstwo tak mnie kopie ze czasami to ulezec nie moge chyba wtedy domaga sie zebym zmieniła pozycje.
Miłego reszty dnia mamuśki:-)

Cześć kobiety

U nas piękny, słoneczny dzień. Normalnie wiosna:-)
U mnie po staremu, mała bryka i cieszy mnie to bardzo. Lubię jak się rusza i jeszcze się nie zdażyło, żeby mnie bardzo zabolało;-)
Chyba wpadniemy dziś nad morze, pogoda wymarzona do spacerowania i niech też mała sobie powdycha jodu (oj z tym wdychaniem to u niej chyba jeszcze nie za bardzo... :-D).

15406844d8.png

Czesc kobitki, u nas pogoda fatalna, ale mnie to akurat nie przeszkadza. Eryk ma dzisiaj urodziny, ktore mu urzadzamy na placu zabaw pod dachem. Wlasciwie, to wszystko zamowione, wiec my jedyne, co musimy, to dojechac tam:-D Razem z Erykiem bedzie piecioro dzieci w jego wieku. Tesciowa upiekla mu tort w ksztalcie "Boba Budowniczego" jeszcze nie widzial, ale lubi ta bajke:tak:

Ja rowniez jak juz zdam praktyczny na prawko chce kupic drugi samochod. Nie za duzy, ale na tyle pakowny, by zmiescily sie siedzonka dwoch dzieciaczkow:tak:. Myslalam o VW Golfie.

U nas też pogoda piękna - niczym wiosna, a mój Mąż jutro na narty wyjeżdża więc średnio się z tej ładnej pogody cieszy, bo tam gdzie jedzie też zaczyna słoneczko świecić :baffled:. W sumie to się cieszę że jedzie, odpocznie - należy mu się :happy:. W końcu za kilka miesięcy będą pieluszki, pieluszki.... pieluszki.... A i ja będę miała czas na spokojnie chatę ogarnąć i nikt mi się nie będzie pałętał. A we wtorek mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia - zobaczymy jak będzie!

Miłego dnia Wam życzę!

reklama
U mnie też cudnie za oknem, słoneczko i ciepełko:-) Aż mój K urwał się z budowy i wziął Majkę na spacerek:tak: Ja już wysprzątałam chałupkę, zapiekanka się piecze na obiadek, więc mam już w sumie luzik. Synuś mój kochany też rozkosznie kopie, uwielbiam to:-)
Miłego dzionka..

Do góry