reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witajcie dziewczyny.
U nas też słonecznie, J. z córcią na spacerku poobiednim. Ja mam chwilkę dla siebie. Chyba się położę bo dzidziuś badzo ruchliwy. Wypycha mi żeberka;-)
Miłego dnia życzę wszystkim

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Dzisiaj wypiasli mnie ze szpitala. Musiałam tam siedzieć przepisowe 3 doby, ale było ok. Udalo mi sie na fajne dziewczyny trafić więc mogła bym nawet tam dlużej poleżeć ( chociaz nie koniecznie ;-)) Jedna dziewczyna byla w 35 tyg z trojaczkami, a inna zaczeła rodzić w pokoju :-) ( urodzila 3 godzi poźniej córeczkę )

Jest sliczna pogoda u nas, ale jestem tak spiaca, że wcale mnie to nie rusza :-) Dobrze, że na obiad do rodziców jedziemy bo sama nie miala bym "sily" go zrobic :-)

Witaj tricolor a tak sie zastanawiałam gdzie sie podziałas...napewno pisałas o szpitalu ale widocznie musiałam nie doczytac.Bardzo dobrze ze juz jestes w domku i macie sie dobrze ale po szpitalu to człowiek berdziej zmeczony jak przed bo od lezenia nic nie robienia meczy sie człowiek bardziej jak pózniej trza wrócic do rzeczywistosci i zrobic cokolwiek.
Duzo zdrówka zycze i odpoczywaj ;-)

Dzieki za powitanie dziewuszki ;-):-)

Niby tylko 3 dni, a faktycznie jakos tak łozko "wyciaga" z człowieka siły :-)

Wyniki dopiero za 3 tyg. Co i jak z badaniami napisze na zaraz na watku o zdrowiu :-)

Dzisiaj wypiasli mnie ze szpitala. Musiałam tam siedzieć przepisowe 3 doby, ale było ok. Udalo mi sie na fajne dziewczyny trafić więc mogła bym nawet tam dlużej poleżeć ( chociaz nie koniecznie ;-)) Jedna dziewczyna byla w 35 tyg z trojaczkami, a inna zaczeła rodzić w pokoju :-) ( urodzila 3 godzi poźniej córeczkę )

Witaj po szpitalu, odpoczywaj i szybko wracjaj do siebie!

czesc dziewczyny

nie bylo mnie przez ten tydzien wczoraj wlasnie wrocilam od siostry ale w poniedzialek znow jade jej pomagac.nadrobilam wlasnie zaleglosci bo troche sie rozpisalyscie.
dzis byla sliczna pogoda wiosna mi pachnialo.bylam na dlugim spacerku.i chyba tak sie dotlenilam ze padam.zaraz ide do wanny i do lozka kosci poprostowac.
pozdrawiam

Martusia ale Ci zazdroszczę! Ja swojego M. nie widziałam już od 18.01.:-( Na szczęście przyjeżdża w czwartek, ach już się nie mogę doczekać:tak::-D:-D:-D oj się będzie działo się...:-p;-)
.

Ehhh...ja swojego K nie widzialam od listopada i jeszcze 2 miesiace nie bede widziala:-( Oby tylko przed porodem wrocil....umieram z tesknoty za Nim:-(

Jest sliczna pogoda u nas, ale jestem tak spiaca, że wcale mnie to nie rusza :-) Dobrze, że na obiad do rodziców jedziemy bo sama nie miala bym "sily" go zrobic :-)

Witaj z powrotem :-)

Magni...witaj rowniez, ciesze się ze z Malenstwem wszystko ok.

A ja dzisiaj mam dzien leniuchowania....wczoraj zrobilam zakupy wiec dzisiaj tylko posprzatalam w domku i zrobilam obiadek no i sobie lezakuje :-) Obejrzalam Valkirie...polecam i zaraz chyba pojde spac bo jakies zmeczenie czuje:-)
Milego wieczorku

reklama
Witam chyba jestem tu dzis pierwsza!!!! Czyzby wszystkie czerwcóweczki leniu****a w niedzielne dopołudnie?
U mnie rosołek sie gotuje mój S wczoraj przyjechał ale niestety dzis wieczorkiem juz wyjezdza do pracy i tak co tydzien.Mysle ze na spacerek pójdziemy po obiadku bo pogoda fajna a mi sie tak zachciało lodów ze jak ich dzis nie zjem to niewiem.
Miłego dnia zycze wszystkim dziewczynka Buziaki :-)

Do góry