reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ja też sie witam ze wszystkimi czerwcóweczkami. I wielki uśmiech dla Was :-). Zastanawiam się czy kiedykolwiek będę miała czas aby spokojnie usiąść i nie myśleć, że mam tyły, że ciągle coś do zrobienia:szok: .
Tak realnie to chyba po drugiej stronie tęczy dopiero;-).

Cypisia ja również życzę Ci wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin.

Andzia, bezwzględne ale zabawnie znane;-):-D

Cieplutko pozdrawiam Was z sennego Lublina

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-)

Kolejny smutny, pochmurny dzień na dodatek mdli mnie strasznie po glukozie:-(
Jak sobie przypomnę tą szklankę wody z kilogramem cukru w środku....
O Boże....:szok:

15406844d8.png

Witam :-)
U nas pogoda dosłownie pod psem.....odwilż, deszcz pada nic sie nie chce nawet wyjsc wrrrr jak ja nie lubie takiej pogody.Chyba wiekszosć z nas czeka na upragnioną wiosne.....więc aby do wiosny.
To miłego mimo wszystko dnia:-**

Wszystkim Dziewczynkom ślicznie dziękuję za życzenia :-)

W Łodzi też paskudnie... odwilż, a do tego od godziny sypie śniegiem :dry:
Zaczynam mieć wrażenie, że ta zima się nie skończy :dry::angry:

Wczoraj przywitałam jedną turę gości. Wieczór upłynął pod znakiem gadania o ciąży i dzieciach, bo koleżanka też jest w ciąży (11tc) :-)
Dzisiaj przychodzą jeszcze jedni znajomi, którzy wczoraj pracowali. Pewnie tematy będą takie same, bo przyjacióła stara się o dzidzię pod kontrolą specjalistów i mam nadzieję, że niebawem usłyszymy nowiny :-)
Dostałam piękny prezent od A. Matę do hydromasażu :-) Dzisiaj wieczorkiem wypróbuję. A do tego od wczorajszych gości zestaw pięknych, zapachowych świec ze świecznikiem... Więc będzie pełen relaksik przy świecach i z bąbelkami :-):-):-)

Dostałam piękny prezent od A. Matę do hydromasażu :-) Dzisiaj wieczorkiem wypróbuję. A do tego od wczorajszych gości zestaw pięknych, zapachowych świec ze świecznikiem... Więc będzie pełen relaksik przy świecach i z bąbelkami :-):-):-)

Cypisia kochanie, sprawdz dobrze ta mate bo na mojej wyraznie pisze, ze w ciazy nie nalezy stosowac. :no:

Witajcie

z tego co widzę, to każdy jakiś dzisiaj śnięty :baffled:

dopiero teraz zauważyłam , ze Inja i Monika M jesteście z Lublina :-),matko w tej ciąży to jakaś zrobiłam sie taka spowolniona w myśleniu i orientacji , nie mówiąc o utracie pamieci :-D

pozwole sobie na odrobinę prywaty , i zapytam gdzie bedziecie rodzily? ja przeprowadzilam sie z Lublina do Świdnika , ale chyba bede rodzic na Staszica (z tego szpit. jest moj lekarz , chociaz chodze do Lux Medu )

m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

Cypisia kochanie, sprawdz dobrze ta mate bo na mojej wyraznie pisze, ze w ciazy nie nalezy stosowac. :no:

Nic nie napisane :no:
Szukałam w necie informacji, ale są dwie opinie. Jedna, że niewskazane, druga, że wręcz zalecane :-( Nie wiem, co myśleć. To nie jest mata z ozonem, tylko taka zwykła, najprostsza, ze zwykłym powietrzem...
Ale w sumie to mi teraz nie daje spokoju :-(

Witajcie

z tego co widzę, to każdy jakiś dzisiaj śnięty :baffled:

dopiero teraz zauważyłam , ze Inja i Monika M jesteście z Lublina :-),matko w tej ciąży to jakaś zrobiłam sie taka spowolniona w myśleniu i orientacji , nie mówiąc o utracie pamieci :-D

pozwole sobie na odrobinę prywaty , i zapytam gdzie bedziecie rodzily? ja przeprowadzilam sie z Lublina do Świdnika , ale chyba bede rodzic na Staszica (z tego szpit. jest moj lekarz , chociaz chodze do Lux Medu )

m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

a ja trzecia tylko na wygnaniu :D

reklama
Nic nie napisane :no:
Szukałam w necie informacji, ale są dwie opinie. Jedna, że niewskazane, druga, że wręcz zalecane :-( Nie wiem, co myśleć. To nie jest mata z ozonem, tylko taka zwykła, najprostsza, ze zwykłym powietrzem...
Ale w sumie to mi teraz nie daje spokoju :-(

Cypisia u mnie pisze, ze w ciazy nie powinno sie stosowac. Przeczytalam tez na necie, ze moga wywolac skurcze tak samo jak niewlasciwy masaz. Zalecane natomiast we wczesnej fazie porodu aby ukoic troche bole.
Moze zapytaj lekarza lub polozna, moze cos wiedza wiecej na ten temat. Ja w sumie nie wiem jak w PL podchodza do tego, mozliwe ze inaczej.

ja mam tak mate
bathspa.jpg

Do góry