kalina_malina
Fanka BB :)
jakoś dzisiaj "ni w te ni w tamtą "
no to ja dokładnie w tę samą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakoś dzisiaj "ni w te ni w tamtą "
Jak wyjdzie ladny filmik to nagram dla mojego taty na urodziny...w srode konczy 60 lat i to jego pierwszy wnuk a wlasciwie wnuczka:-) Fajny prezent by byl...bo niestety mam straszny problem co Mu kupic:-( Moze podrzucicie jakies fajne pomysly co moglabym Mu kupic....dodam tylko ze nie ma zadnego hobby niestety Bede wdzieczna za podpowiedzi:-)
Wczoraj poznalam Pania, ktora urodzila swojego synka w 6 miesiacu i 3 dniu ciazy. Teraz synek ma 4 latka i rozwija jak jak kazde dziecko w jego wieku
Miala wielkie szczescie jak go urodzila to warzyl 1 kg i 300 gr, pozniej jego waga spadla do 900 gr. Maluszek spedzil miesiac w inkubatorku, ale przezyl i to jest dla mnie niesamowite.
Nie zdawalalam sobie sprawy, ze dzidzius moze sie urodzic tak wczesnie i dodatkowo byc zdrowy i dobrze sie pozniej rozwijac