reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
jestem i padłam najpierw porzadki w domu potem obiad paczki a na koniec moj M stwierdzil ze wszystko odda za jednego faworka efekt ciasto z dwoch porcji i 2 godziny w kuchni nogi odmowily posluszenstwa ale tak to jest za glupote trzeba placic bylo mi pojsc i kupic zamiast samej robic :D

jestem i padłam najpierw porzadki w domu potem obiad paczki a na koniec moj M stwierdzil ze wszystko odda za jednego faworka efekt ciasto z dwoch porcji i 2 godziny w kuchni nogi odmowily posluszenstwa ale tak to jest za glupote trzeba placic bylo mi pojsc i kupic zamiast samej robic :D

Agatka, możesz dopisać swój wyczyn do wątku o kryzysie :-D:-D:-D

czesc dziewczyny:)) jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..;)) jestem w 22 tyg, termin na 23 czerwca - wg usg, mieszkam w irlandii i chetnie poklikam z mamuskami:)) pzdr:)*

Witaj na naszym forum :-)

No to nie jestes sama :-) Ja też dzisiaj zabrałam się za robienie faworków. Tak mi to szło, że dopiero godzinke temu skończylam :baffled: No i zamiast faworków to w sumie wyszły mi ... serduszka, nie chciało mi sie ich pleśc to wzielam zwyklą foremke od ciastek :sorry2: Ale tez dobre wyszły :tak::-)

czesc dziewczyny:)) jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..;)) jestem w 22 tyg, termin na 23 czerwca - wg usg, mieszkam w irlandii i chetnie poklikam z mamuskami:)) pzdr:)*
Czesc Malutka. Przyjmiemy Cie oczywiscie do naszego grona :)
A gdzie mieszkasz w Irlandii. Bo jest nas tu wiecej...

Tau-A ja według usg dziś mam 100-dniówkę.
Troszkę się juz denerwuje. Wszystko obmyślam , kompletuje wyprawkę. Nie wyobrażam sobie jakbym teraz nie miała ani jednego ciuszka. Dobrze,ze cos juz jest. Taka jestem panikara...
A w sumie licze na ten termin z OM- bo sie bronie i w sumie nie wiem jak to wszystko sie poukłada z tymi studiami.

Dzien doberek czerwcoweczki w ten mrozny poranek:-D
Kurcze chyba sie stresuje wizyta u lekarza...3majcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze;-) Ide na 15.30 wiec wieczorkiem jak wroce do domku to dam znac jak wizyta przebiegla.
Chyba sie za bardzo nie skupie dzisiaj na pracy wiec bede tu zagladac:-D
A wczoraj bylam u dentysty...troche bolalo ale z zabkami porzadek zrobiony, Pani doktor powiedziala ze czeka na mnie jeszcze przed porodem na kontrole;-)
No to milego dnia....

reklama
Do góry