Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
OO nie Tau... wczoraj mialas studniowke i tak spokojnie o tym mowisz??A imprezka to gdzie...;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Polsce tlusty czwartek, a u nas sie go nie obchodzi
Nie przepadla, o nieee... Na suwaczku masz 103 dni... i tego sie trzymajmyNo wlasnie dzisiaj policzylam wiec studniowka przepadla ;-). Bede organizowac i zapraszac wszystkie na 100centymetrowke w pasie .
jestem i padłam najpierw porzadki w domu potem obiad paczki a na koniec moj M stwierdzil ze wszystko odda za jednego faworka efekt ciasto z dwoch porcji i 2 godziny w kuchni nogi odmowily posluszenstwa ale tak to jest za glupote trzeba placic bylo mi pojsc i kupic zamiast samej robic
czesc dziewczyny) jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..) jestem w 22 tyg, termin na 23 czerwca - wg usg, mieszkam w irlandii i chetnie poklikam z mamuskami) pzdr*
jestem i padłam najpierw porzadki w domu potem obiad paczki a na koniec moj M stwierdzil ze wszystko odda za jednego faworka efekt ciasto z dwoch porcji i 2 godziny w kuchni nogi odmowily posluszenstwa ale tak to jest za glupote trzeba placic bylo mi pojsc i kupic zamiast samej robic
Czesc Malutka. Przyjmiemy Cie oczywiscie do naszego gronaczesc dziewczyny) jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..) jestem w 22 tyg, termin na 23 czerwca - wg usg, mieszkam w irlandii i chetnie poklikam z mamuskami) pzdr*