no no też bym zjadła...ale smaku narobiłaś:-)Podrzuc trochę bo tez uwielbiam i teraz mi slinka cieknie ;-):-)
reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
no no też bym zjadła...ale smaku narobiłaś:-)
mi tez, i to tak strasznie
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
WITAM
A mój M to ma chyba dodatkowy zmysł bo przyjechał po mnie do mojej mamy i w samochodzie oznajmił mi, że ma ochotę dziś na chrusty i ze je zrobi no to on w kuchni ja zaczęłam czytać to co dziś naskrobałyście a tu proszę :-) zaczynam podejrzewać mego M o podczytywanie was.
Andzia nie strasz mnie :-):-)tak na prawdę to jak się zapisywałam to nie zwróciłam na to uwagi dopiero M mnie uświadomił chciałam przenieść wizytę ale nie jestem przesądna tak na prawdę to 13 z reguły jest szczęśliwa:-)
A mój M to ma chyba dodatkowy zmysł bo przyjechał po mnie do mojej mamy i w samochodzie oznajmił mi, że ma ochotę dziś na chrusty i ze je zrobi no to on w kuchni ja zaczęłam czytać to co dziś naskrobałyście a tu proszę :-) zaczynam podejrzewać mego M o podczytywanie was.
Andzia nie strasz mnie :-):-)tak na prawdę to jak się zapisywałam to nie zwróciłam na to uwagi dopiero M mnie uświadomił chciałam przenieść wizytę ale nie jestem przesądna tak na prawdę to 13 z reguły jest szczęśliwa:-)
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
z wielka ochota bym wam podrzucila tylko jak to zrobic
moj maz wlasnie sie zajada nimi bo ja juz pekam.:-)
W auto i rozwozic po Czerwcowkach
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
cholera tylko nie mam auta ani prawka
musze taxi wziasc
Do mnie to inaczej nie da rady tylko samolotem podeslac,a tez bym zjadla,a jakos piec mi sie niechce
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
cholera tylko nie mam auta ani prawka
musze taxi wziasc
Taxi czy samolot......... jakos to musisz wykombinowac bo kobiecie w ciazy sie nie odmawia. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAA
Ja tez chce tych chrustow...mniami!!!
Kupilam sobie w Realu truskawki dzisiaj....tak mi pachna ze zaraz wszamie wszystkie Chociaz do tych z dzialki latem to im daleko...ale w tym roku niestety truskawek raczej jesc nie bede...podobno bardzo uczulaja dziecko....ehhh a ja latem to moglabym tylko o truskawkach zyc
A moze wiecie co jeszcze niewskazane do jedzenia po porodzie....najem sie wtedy na zapas przed porodem
Kupilam sobie w Realu truskawki dzisiaj....tak mi pachna ze zaraz wszamie wszystkie Chociaz do tych z dzialki latem to im daleko...ale w tym roku niestety truskawek raczej jesc nie bede...podobno bardzo uczulaja dziecko....ehhh a ja latem to moglabym tylko o truskawkach zyc
A moze wiecie co jeszcze niewskazane do jedzenia po porodzie....najem sie wtedy na zapas przed porodem
reklama
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ja tez chce tych chrustow...mniami!!!
A ja musze codziennie zjesc pudelko truskawek,przed ciaza jadlam raz na ruski miesiac,za bardzo nie lubilam,a teraz nie moge sie powstrzymac,wiem ze za zdrowe to one nie sa teraz zima,ale ja mam dobrze bo wybieram sobie te z Meksyku bo tu w Kanadzie moge dostac,a one sa bardziej naturalne,wlasnie dzisiaj rano wcielam chyba pol kilo