reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

reklama
WITAM

A mój M to ma chyba dodatkowy zmysł bo przyjechał po mnie do mojej mamy i w samochodzie oznajmił mi, że ma ochotę dziś na chrusty i ze je zrobi no to on w kuchni ja zaczęłam czytać to co dziś naskrobałyście a tu proszę :-) zaczynam podejrzewać mego M o podczytywanie was.

Andzia nie strasz mnie :-):-)tak na prawdę to jak się zapisywałam to nie zwróciłam na to uwagi dopiero M mnie uświadomił chciałam przenieść wizytę ale nie jestem przesądna tak na prawdę to 13 z reguły jest szczęśliwa:-)

Ja tez chce tych chrustow...mniami!!!
Kupilam sobie w Realu truskawki dzisiaj....tak mi pachna ze zaraz wszamie wszystkie :-D Chociaz do tych z dzialki latem to im daleko...ale w tym roku niestety truskawek raczej jesc nie bede...podobno bardzo uczulaja dziecko....ehhh a ja latem to moglabym tylko o truskawkach zyc:-D
A moze wiecie co jeszcze niewskazane do jedzenia po porodzie....najem sie wtedy na zapas przed porodem:-D

reklama
Ja tez chce tych chrustow...mniami!!!
Kupilam sobie w Realu truskawki dzisiaj....tak mi pachna ze zaraz wszamie wszystkie :-D Chociaz do tych z dzialki latem to im daleko...ale w tym roku niestety truskawek raczej jesc nie bede...podobno bardzo uczulaja dziecko....ehhh a ja latem to moglabym tylko o truskawkach zyc:-D
A moze wiecie co jeszcze niewskazane do jedzenia po porodzie....najem sie wtedy na zapas przed porodem:-D

A ja musze codziennie zjesc pudelko truskawek,przed ciaza jadlam raz na ruski miesiac,za bardzo nie lubilam,a teraz nie moge sie powstrzymac,wiem ze za zdrowe to one nie sa teraz zima,ale ja mam dobrze bo wybieram sobie te z Meksyku bo tu w Kanadzie moge dostac,a one sa bardziej naturalne,wlasnie dzisiaj rano wcielam chyba pol kilo :-D:-D:-D

Do góry