No to ja mam podobnie, jakoś na razie boje się kupować ....mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, ale czasem przychodzą mi takie głupie myśli do głowy....a ostatnio to nawet miewam koszmary w nocyja sie wstrzymuje bo gdy już mam zamiar wybrać się po choćby 1 malutki śpioszek to coś mi sie przytrafia a to londuje w szpitalu a to na nieplanowanej wizycie jak już będe miała pewność że mojej dzidzi nic niegrozi to wtedy poszaleje narazie zbieram kaske-to chyba też coś.
.
reklama
Tacjana
Czerwcowa mama
hhmm, dzięki Dziewczynki za refleksję bo ja właśnie też się chyba boję, tak na zapas, poczekam do usg w lutym i wtedy może potem kupie chociaż jedno ubranko , jak będę wiedział, że Dzidziuś cały i zdrowy
moni ju , ja tez miewam jakieś głupie sny, i to jakoś coraz częściej , ale to pewnie dlatego , ze dużo myslimy i się martwimy.
andziu ja tez własnie zbieram pieniadze, bo trochę będzie tych wydatkow w czerwcu :-)
kasia to pogratulować chyba takiego męża, ja czasami mam wrażenie, ze moj mąż uwierzy jak juz dzidziuś się urodzi i będzie w domu :-)
moni ju , ja tez miewam jakieś głupie sny, i to jakoś coraz częściej , ale to pewnie dlatego , ze dużo myslimy i się martwimy.
andziu ja tez własnie zbieram pieniadze, bo trochę będzie tych wydatkow w czerwcu :-)
kasia to pogratulować chyba takiego męża, ja czasami mam wrażenie, ze moj mąż uwierzy jak juz dzidziuś się urodzi i będzie w domu :-)
Cześć Dziewczyny
ja dzisiaj pierwszy dzień po chorobie jestem w pracy, oj jak mi ciężko się wstawało o tej 6 i siedzieć tutaj wcale też mi się nie chce, no ale cóż zrobić:-(
Odnoście zakupów dla maleństwa to ja powoli co nieco nabywam. Mam już 2 body z krótkim rękawkiem, 2 body z długim rękawkiem i 4 pary mini skarpetek. Staram się kupować ubranka w uniwersalnych kolorach bo niestety nie znam jeszcze płci dziecka.
To moja pierwsza ciąża i jestem przerażona troche tym co będzie nam potrzebne dlatego już zaczełam kompletowac to i owo. Narazie byłam chora i nie mogłam poszaleć w sklepach, ale teraz to sie napewno rozkrece.
Zycze miełego dnia i pozdrawiam :-)
ja dzisiaj pierwszy dzień po chorobie jestem w pracy, oj jak mi ciężko się wstawało o tej 6 i siedzieć tutaj wcale też mi się nie chce, no ale cóż zrobić:-(
Odnoście zakupów dla maleństwa to ja powoli co nieco nabywam. Mam już 2 body z krótkim rękawkiem, 2 body z długim rękawkiem i 4 pary mini skarpetek. Staram się kupować ubranka w uniwersalnych kolorach bo niestety nie znam jeszcze płci dziecka.
To moja pierwsza ciąża i jestem przerażona troche tym co będzie nam potrzebne dlatego już zaczełam kompletowac to i owo. Narazie byłam chora i nie mogłam poszaleć w sklepach, ale teraz to sie napewno rozkrece.
Zycze miełego dnia i pozdrawiam :-)
irka252
Czerwcowa mama 2009
Witamy.:-)Witam wszystkie czerwcowe mamusie:-), chciałabym dołaczyć do Waszego grona, mam nadzieję że mnie przyjmiecie.Czytam Was codziennie, jak tylko wygospodaruje chwilę w pracy.
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Witajcie
Wracając do zakupów to ja już trochę nagromadziłam ale ostatnio się wstrzymałam wznowię buszowanie po sklepach jak będę po 3D jak płeć będzie potwierdzona no i jak pogoda zrobi się ładniejsza bo jestem straszny zmarzluch i jak se pomyślę o chodzeniu po sklepach to na samą myśl mi zimno.
Zmykam ogarnąć dom po weekendzie.
Życzę wam dziewczynki miłego dnia:-)
gumisia witaj
Wracając do zakupów to ja już trochę nagromadziłam ale ostatnio się wstrzymałam wznowię buszowanie po sklepach jak będę po 3D jak płeć będzie potwierdzona no i jak pogoda zrobi się ładniejsza bo jestem straszny zmarzluch i jak se pomyślę o chodzeniu po sklepach to na samą myśl mi zimno.
Zmykam ogarnąć dom po weekendzie.
Życzę wam dziewczynki miłego dnia:-)
gumisia witaj
Ja wczoraj z moim M wylicytowałam wózek na allegro -ma być chicco trio;-), zobaczymy co będzie.Trochę się bałam że moze za wcześnie, ale była okazja, ciuszków też już mam trochę, zwłaszcza body-trafiła się wyprzedaż;-)Myślę, że nie ma co wierzyć w przesądy:-)
reklama
Tacjana
Czerwcowa mama
Ja wczoraj z moim M wylicytowałam wózek na allegro -ma być chicco trio;-), zobaczymy co będzie.Trochę się bałam że moze za wcześnie, ale była okazja, ciuszków też już mam trochę, zwłaszcza body-trafiła się wyprzedaż;-)Myślę, że nie ma co wierzyć w przesądy:-)
Witaj gumisia
kurde juz sama nie wiem z tymi zakupami tez jeszcze nie znam płci, ale mi w sumie nie chodzi o te przesady tylko jakby coś sie nie daj Boże stało, jakos sie boje tego, chociaz oglądam ubranka na allegro i korci mnie zeby juz cos zakupić,