reklama
andzia gratulacje!!! No nie mogę, chłopak za chłopakiem:-)
no tak jakoś nam powychodziło . a na tym usg dziś pani dr. do nas -chcecie państwo poznać płeć dziecka? ja na to - my już wiemy że dziewczynka .
pani dr. e tam chłop jak dąb . ja- no co też pani mówi ... panidr- no tak ,prosze zobaczyć siusiak jak sie patrzy! ja patrze na mojego m i mówie z pretensjami NO I CO NAROBIŁEŚ!!!!!
agata077
Czerwcowa mama 2009
]Andzia nie martw sie my przy Wiktorze tez mielismy na pewniaka dziewczynke mówiliśmy do niej Wiktoria i na ostatnim usg pan doktor mówi do męża duzy chłop z niego bedzie Co zrobił mój M - oburzył sie mało doktora nie pobił i za wizyte nie zapłacił do tej pory jak wspominamy mamy ubaw naszczescie nie kupowaliśmy jeszcze wózka i łóżeczka ciuszki wszystkie trzeba było wymienić bo oczywiście były w kolorze róż
Musisz wejśc w ten album :-) Tam znajdziesz cała resztę watków.
Ja to jednak głupiutka jestem . pewnie że mam dostęp tylko ten mój móżdzek coś ostatnio niepracuje dzięki dziewczyny za pomoc zaraz tam powklejam fotkil
he he dobre , ale ja tam sie bardzo ciesze zawsze chciałam synusia ,no ale byliśmy nastawieni na laseczke ,mój mąż był taki dumny a teraz mina mu zrzedła ,pewnie że najważniejsze że nasz oskarek jest zdrowiutki i to mnie raduje najbardziej]Andzia nie martw sie my przy Wiktorze tez mielismy na pewniaka dziewczynke mówiliśmy do niej Wiktoria i na ostatnim usg pan doktor mówi do męża duzy chłop z niego bedzie Co zrobił mój M - oburzył sie mało doktora nie pobił i za wizyte nie zapłacił do tej pory jak wspominamy mamy ubaw naszczescie nie kupowaliśmy jeszcze wózka i łóżeczka ciuszki wszystkie trzeba było wymienić bo oczywiście były w kolorze róż
kalina_malina
Fanka BB :)
mój lekarz sprzęt ma dobry coś mi się wydaje, że nie umie się nim obsługiwać bo jak robił pomiary główki kości udowej i chyba brzuszka to obliczał na piechotę na kartce przeliczał na tygodnie i wychodziła kilkudniowa rozbieżność, a jak chcieliśmy aby nagrał płytę to powiedział, że nie umie i nie będzie nagrywał bo zdarza się , że 1 ciąża na 100 jest chora przeoczona przez lekarza a gdyby nagrał płytkę i dziecko było by chore to jest podstawa ,,ta płytka,, do wytoczenia procesu a on nie chce żadnego procesu.
Sylwia, a nie myślałaś o zmianie lekarza? :-) Wiesz, on jakby myśli głównie o sobie...
kalina_malina dziekuję bardzo za pomoc, mam potwierdzenie przelewu pieniędzy, ale to chyba w niczym nie pomoże, bo mój mąz jest inspektorem nadzoru budowlanego i napisał im ekspertyze tego mieszkania w jakim jest stanie i dołączył zdjęcia. A poza tym w akcie notarialnym jest napisane ile zapłaciliśmy za to mieszkanie. Mamy czekać do poniedziałku, chociaż i tak nam juz opuścili 5% ceny. On jak sie uprą to ustanie na ich. Moglibyśmy się odwoływać, ale gra jest nie warta świczki, bo to przecież "tylko 426zł". Ci z US jezdza na szkolenia znają się tam wszysci z wyższych instacji i kumpel kumplowi podtrzyma decyzję o nakazie zapłaty. Pozostaje sąd apelacyjny i tam napewno wygralibyśmy sprawę, bo mamy orzeczenia i postanowienia Naczelnego Sądu Administracyjnego w takich sprawach i wyrażnie jest w nich napisane że znacząca różnica w cenach jest wtedy kiedy ta różnica wynosi ponad 33% ceny, a u nas różnica w cenie wychodzi 13,5% i nie ma podstaw do wszczęcia postępowania.
Zielona, jak mąż jest inspektorem, to chylę czoła Masz rację, że w urzędach to ręka rękę myje i ciężko z nimi wygrać. W każdym razie w razie pytań - dawaj :-)
Ja na bank Inflancka. Moja gin jest z tego szpitala i bardzo poleca. Robiłam też małe rozeznanie u koleżanek z pracy i ten szpital jednak ma dość dobrą opinię.
Margarytka, a zdradzisz nazwisko gin? Bo tam można się zapisać w ramach akcji "Zdrowie, mama i ja". Rozważam to, choć mam fajną lekarkę prowadzącą. Ale gdybym zdecydowała się na Inflancką, wolałabym mieć tam zaufanego lekarza bądź położną!
dziewczyny mam pytanie wiem ze juz kiedy o tym pisalysmy ale nie moge znalezc
jak sie liczy miesiace ciazy wedlug tygodni???
Kwiatek, ja bym nie przeliczała tygodni na miesiące, a raczej wzięłabym datę porodu i liczyła wstecz - np. mam poród na 28 czerwca, to wtedy kończę 9-ty miesiąc, 28 maja - 8.miesiąc, 28 kwietnia - 7. miesiąc, 28 marca - 6. miesiąc, a 28 lutego - 5. miesiąc ciąży. Dzięki temu moja ciąża nie potrwa 10 miesięcy!!
mirabella
Zaangażowana w BB
Gratulacje dziewczyny chlopakow!!!
ja niesety nie wiem co bedzie i czekam na koniec lutego na USG.
pozdarwiam:-):-):-)
lapia WAs skurcze w nocy???
mnie nie...może masz za mało magnezu...porozmawiaj z lekarzem..z tego co wiem magnez można brać:-)Gratulacje dziewczyny chlopakow!!!
Gratulacje dziewczyny chlopakow!!!
mnie też nie , ale masz na myśli skurcze łydek czy brzuszka?
reklama
skurcze- to brak magnezu.... koniecznie lekarzowi trzeba powiedzieć...
.. ale z tymi imionami to jest kłopot... w ostatniej ciąży.. jeszcze w dwa tygonie po porodzie nie mielismy imion.... nie umieliśmy sie zdecydować.... teraz postanowiliśmy wybrac za wczasu... troche mieliśmy problem.. bo chcieliśmy imiona brzmiące dwujęzycznie tak samo (albo podobnie) jedenk zostało że będą obcojęzyczne...
a w tym roku jest wogóle wysyp chłopaków.... :-)...
.. ale z tymi imionami to jest kłopot... w ostatniej ciąży.. jeszcze w dwa tygonie po porodzie nie mielismy imion.... nie umieliśmy sie zdecydować.... teraz postanowiliśmy wybrac za wczasu... troche mieliśmy problem.. bo chcieliśmy imiona brzmiące dwujęzycznie tak samo (albo podobnie) jedenk zostało że będą obcojęzyczne...
a w tym roku jest wogóle wysyp chłopaków.... :-)...