reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

lenka gratuluję!! Kolejny chłopaczek, pewnie u mnie dla równowagi wyjdzie dziewczynka:sorry: No zobaczymy za tydzień, najważniejsze aby zdrowe było:-)

sylwiaa coś mi się wydaje, że ten lekarz nie jest obeznany ze sprzętem i głupio mu się do tego przyznać, więc wymyśla jakieś bzdurne wymówki:no:

cypisia i zielona współczuję kłopotów z urzędami:baffled:

Gonia gratuluję pierwszych ruchów:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej mamusie:)
dawno sie nie odzywalam
przepraszam
ale to byl koszmar, dopadla mnie ta straszna grypa
goraczka kaszel bol wqszystkiego... i w dodoatku maz mial nocki, po pierwszej samotnej nocy myslalam ze odjezdzam taka bylam slaba i przenioslam sie do mojej mamy, ktora sie mna opiekowala 24h na dobe
juz jest lepppej duzo lepiej jestem wkoncu u siebei w domu ale do pracy jeszcze nie chodze
w miedzy czasie bylismy na usg - byla okropna baba, z laska zrobila mi to usg a ja ledno zywa sie tam dostalam, niestety dzidzia nie pochwalila sie co tam ma miedzy nozkami :( ale najwazniejsze ze jest zdrowa i prawidlowo sie rozwija, zadnego zdjecia ani plytki nei dostalismy, za to na poprawe humoru zaczelam kupowac juz ciuszki dla malenstwa

starsznie zazdroszcze mamusia ktore juz znaja plec dzidzi i czuja jej ruchy bo u mnie dalej nic

martwi mnie tylko to jak ta moja dzidzia znosi ten moj okropny kaszel od ktorego caly brzuch juz mnie boli

dziewczyny mam pytanie wiem ze juz kiedy o tym pisalysmy ale nie moge znalezc
jak sie liczy miesiace ciazy wedlug tygodni???

SYLWIA- to jakiś niezły agent z tego lekarza był. Przyznał się że nie umie obsługiwać urządzenia i boi sie procesu :crazy: Litości albo jest strasznie głupi albo strasznie szczery.
Kwiatek- co brałaś na kaszel bo mi zaraz płuca wyrwie i tak strasznie mnie bolą???????

Ostatnia edycja:
Brak słow ta nasza sluzba zdrowia jest poprostu tragiczna
Mi baba na usg wpierala ze 18 tydzien nie pozwala na stwierdzenie plci dziecka a pozniej sama sie przyznala ze dzidzia jest poprostu ulozona miedniocowo

natomiat lekarz pierwszego kontaktu tez mnie powalil poszlam z grypa do niego
kazal mi brac antybiotyk Bioparox przez 8 dni a zwolnienie dostalam na 3 dni tylko i pozniej kolejne znowu na 3 i tak musialam latac jak glupa co za popiep..... ludzie

Ja już po tym usg prenatalnym o którym plote od jakiegoś czasu i który o mało nieprzysporzył mi zawału serca tak sie bałam , a tu prosze moje kochane maleństwo zdrowiutkie ,serduszko zdrowe , kręgosłupek też ale okazało sie że to 18 tydzień i 4 dni wiec troszke mniejszy waży 233 gramy no i z mojej oliwki zrobił sie oskarek tak więc będziemy mieli na 100 synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D ,mam płytke i zdjecia wiec zaraz powrzucam . pani doktor stwierdziła że mój synuś troszke chuderlawy ,ale mamusia też chuchro więc niema sie czym martwić:baffled:.No zato mojemu m odpadły pióra , bo jak na ostatnim usg wyszła dziewuszka to chodził dumny jak paw ;-);-);-) a tu dziś mały pokazał ptaszka :-D:-D:-D, dobrze że nic rózowego niekupiliśmy ....

lenka i margarytka - GRATULUJE CHŁOPACZKÓW, imionka już wybrane???

andzia a więc gratuluję synka!
kwiateki dobrze, że czujesz się już lepiej a ten lekarz to też dziwny powinien dać ci długie zwolnienie skoro aż tyle dni kazał brać antybiotyk i dla zdrowia twojego i dziecka powinnaś leżeć w łózko a nie latać po kolejne zwolnienia.

andzia111 - z tymi imionami to kłopot jest trochę...
My się zastanawiamy jeszcze, nasze preferencje na razie to Antek, Mateusz i Franek :-) A co bedzie finalnie to zobaczymy ;-)

Kurcze, na maksa dużo tych chłopaków u nas!!!!!! Dziewczynki - moje gratulacje :-)

A tak z innej beczki: gdzie można wkleić zdjęcia z USG?? Bo kiedys był taki post ale jakos się zagubiłam i nie mogę go znaleźć... Pomocy...

Ostatnia edycja:
reklama
a gdzie podziała sie galeria brzuszków i zdjęć usg???????????

chciałam pokazać wam oskarka ,a tu znikło:no::no::no:
no to pokarze tu i jak wam podoba sie mój synuś??

Załączniki

• moje malenstwo 003.jpg
    moje malenstwo 003.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 33
  • moje malenstwo 005.jpg
    moje malenstwo 005.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 34
Do góry