reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Tau - żebyś ty wiedziała ile mnie to kosztowało zanim doszłam co i jak ale udało sie :-)

Twoja druga ciąża bliźniacza...dobrze zrozumiałam że juz jedne bliźniaki w domku masz???

dziękuje wam wszystkim za przywitanie.. tak.... jestem po raz kolejny w ciaży wielopłodowej.... lekarz mnie ostrzegał, że jak za wczęsnie od ostatniego porodu zdecydujmey sie na dziecko, możemy mieć niespodzianke w postaci blixniaków.. i tak sie stało... uczucie fajne...

reklama
Druga bliźniacza ciąża:-):-) Gratuluje...
wiecie mi też lekarz powiedział ze na toxo wystarczy zrobić raz badanie w całej ciąży....ale u mnie nie wykryto przeciwciał więc zastanawiam się czy nie zrobić :confused2::confused2:na razie dał mi skierowanie na krew, mocz i cukier...

Zastanawiam się czy dziewczyny z warszawy zastanawiały się już nad szpitalem w którym chcą rodzić????....Ja od jakiegoś czasu zastanawiam się...czytam różne fora i za bardzo nie wiem na który się zdecydować.... Trudna decyzja:rofl2:

dziękuje wam wszystkim za przywitanie.. tak.... jestem po raz kolejny w ciaży wielopłodowej.... lekarz mnie ostrzegał, że jak za wczęsnie od ostatniego porodu zdecydujmey sie na dziecko, możemy mieć niespodzianke w postaci blixniaków.. i tak sie stało... uczucie fajne...

edyta1421 - to pochwal sie ile twoje bliźniaki juz maja? parka czy jednojajowe? Wiesz ale to trzeba miec chyba niewiem......szczescie w zyciu zeby kolejna ciaza i kolejne bliźnieta niesamowite.....życze duzo wytrwałośći:-)))

może planować to nie planowaliśmy.. tak szybko.. ale wpadka była niezła.... w domu same chłopaki... cała trójka... mam teraz cichą nadzieję dla równowagi same dziewczynki... :-)

reklama
może planować to nie planowaliśmy.. tak szybko.. ale wpadka była niezła.... w domu same chłopaki... cała trójka... mam teraz cichą nadzieję dla równowagi same dziewczynki... :-)

Trzymam kciuki zeby sie udało z dziewczynkami.Moje blizniaczki maja 10 lat i bardzo chca siostre ale czy to sie uda niewiem okaze sie pewnie niebawem.

Do góry