reklama
agata077
Czerwcowa mama 2009
hej , ja też jestem w 19tyg i 2 dni , jeszcze nie wiem czy to synek czy córeczka ale to obojętne, denerwuje sie ze jeszcze nie czuje ruchow mimo ze to druga ciąża
jaza nie denerwuj sie to moja 4 ciąża i tez ruchów regularnych nie czuje musze zmuszac swoje malenstwo np kladac nie centralnie na brzuchu do odezwania sie tymbardziej ze poprzednie dzieciaki dawały w kośc od 13-14 tygodnia bedzie dobrze zostało nam juz 4 miesiace wiec z górki
blumetka29
Wdrożona(y)
a jak sie dodaje te obrazki co wy prawie wszystkie macie, ze widac który to tydzien ciazy?....widac ile dni zostało do porodu? ciekawa jestem jak sama bym sobie tak dodała ale niewiem jak???
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
A mnie na usg w sobote wyszlo ze dzidzia mam juz 19 tyg i 5 dni tak wiec dzisiaj ma juz 20 i dwa dni,tak sobie obliczylam na poczatku ale z usg w 2 m wyszlo ze jest o pare dni mniejsza a teraz znow wszystko jest w normie,tak ze ja juz tez po polmetku i teraz to juz pojdzie z gorki....
Dziewczynki jak mam zrobic aby widac mi bylo obydwa suwaczki,niby a nie musialabym za kazdym razem przewijac,niby gdzies na dole strony ma byc ta opcja a nie moge znalesc.
Dziewczynki jak mam zrobic aby widac mi bylo obydwa suwaczki,niby a nie musialabym za kazdym razem przewijac,niby gdzies na dole strony ma byc ta opcja a nie moge znalesc.
Ostatnia edycja:
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Na samym dole ekranu po lewej stronie masz takie dwa texty do rozwiniecia: Baby Boom a obok --Polski. Naciskasz na Baby Boom i wybierasz opcje pelne sygnatury. i to wszystko
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Kasia bardzo dziekuje nie moglam tego za skarby znalezc.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ja narazie nie kupuje ciuszkow. Zaczne szalec jak wroce z Polski
Poprzegladam dokladnie co mam a czego brakuje i zaczne buszowanie po sklepach :-)
Witam nowe czerwcowki
irka Gratuluje Corci A co maz na wiesci
Choc wiesz nigdy nic nie wiadomo, moze sie jakos zawinelo ;-)i podczas porodu bedzie niespodzianka.
Wlasnie kilka dni temu facet mojej tesciowej (tesciowa po rozwodzie) zostal dziadkiem, kilka razy na USG mowili ze bedzie dziewczynka, a tu niespodzianka bo podczas poroddu okaza;lo sie ze jest chlopczyk :-)
Cypisia strasznie sie ciesze, ze wszytsko w porzadeczku po USG
No i najwazniejsze Gratuluje Syncia
Meva to trzymam kciuki za prawdopodobnie Corcie
Tau gratuluje polmetku
Moze jeszcze tylko 18 :-)
Milej i spokojnej nocki :-)
Poprzegladam dokladnie co mam a czego brakuje i zaczne buszowanie po sklepach :-)
Witam nowe czerwcowki
irka Gratuluje Corci A co maz na wiesci
Choc wiesz nigdy nic nie wiadomo, moze sie jakos zawinelo ;-)i podczas porodu bedzie niespodzianka.
Wlasnie kilka dni temu facet mojej tesciowej (tesciowa po rozwodzie) zostal dziadkiem, kilka razy na USG mowili ze bedzie dziewczynka, a tu niespodzianka bo podczas poroddu okaza;lo sie ze jest chlopczyk :-)
Cypisia strasznie sie ciesze, ze wszytsko w porzadeczku po USG
No i najwazniejsze Gratuluje Syncia
Meva to trzymam kciuki za prawdopodobnie Corcie
Tau gratuluje polmetku
Napewno bedzie spokojniej ale nie koniecznie 20 tygodni ;-)Tau pisze:jeszcze tylko 20tygodni! Mam nadzieje, ze bedzie to duzo spokojniejsza polowa!
Moze jeszcze tylko 18 :-)
Wlasnie jestem w szoku, bo chcialam ja zapisac do przeddszkola od 3 roku zycia no i byl straszny placz ze bez mamusi nie zostanie. Jak ja z nia bylam to bylo super, ale sama absolutnie moiwla ze jak sama to ona nie hce i woli z mamusia w domku zostac. A dzis taka zmiana. Poczekamy do wrzesnia, ciekawe czy wtedy tez taka chetna bedzie ;-)ale wyjscia nie bedize i zostac bedzie musiala.Kluseczka pisze:Marusia - fajnie ze malej sie podaoba w przedszkolu Nie wiele dzieici chetnie zostaje bez rodzicow.
Milej i spokojnej nocki :-)
angelika82
Fanka BB :)
A ja to normalnie mam dosyć kataru mam go od samego początku i nie mogę se z nim poradzić bo w ciąży niby nie powinno się stosować kropli do nosa można używać tylko sól morską ale ona mi nie pomaga, ostatnio przeważnie z rana jest i krew,
Mam tak samo z tym, ze nie od poczatku ciazy, a ostanich dwoch tygodni... Tez uzywalam troche soli morskiej, ale mam wrazenie, ze jeszcze bardziej podraznialo to moj nos i sprawialo mi bol
Wszystkim zakatarzonym zycze szybkiego ozdrowienia.
reklama