reklama
Ja też mam katarek ciążowy, niestety jedna z typowych dolegliwości, nie wiem czy warto to leczyć.
Co do tego że będzie dziewczynka to rzadko jest 100% pewności - pisior zawsze mógł się gdzieś schować. Z chlopcem jest łatwiej bo jak już jest pisior to będzie.
Co do tego że będzie dziewczynka to rzadko jest 100% pewności - pisior zawsze mógł się gdzieś schować. Z chlopcem jest łatwiej bo jak już jest pisior to będzie.
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Mewa gratuluję córci!:-)
Cypisia uspokoiłaś mnie dzięki:-) gratuluję synka!:-)
Cypisia uspokoiłaś mnie dzięki:-) gratuluję synka!:-)
Carmi
Czerwcowa mama 2009
a ja mialam to dopiero wczoraj!!! ale jaja, wszystkie nas napadlo naraz :-)
nie moglam zasnac, przeprosilam meza z gory, jak bede chrapac, ale musialam zasypiac z otwartymi ustami, bo inaczej nie moglam oddychac.
A kataru takiego normalnego nie bylo, bo nie bylo co dmuchac, ani po krople do nosa nie siegalam (mozna w ogole w ciazy?).
Tzn. ciut katarze ostatnio, ale to wczoraj bylo naparwde takie inne.
nie moglam zasnac, przeprosilam meza z gory, jak bede chrapac, ale musialam zasypiac z otwartymi ustami, bo inaczej nie moglam oddychac.
A kataru takiego normalnego nie bylo, bo nie bylo co dmuchac, ani po krople do nosa nie siegalam (mozna w ogole w ciazy?).
Tzn. ciut katarze ostatnio, ale to wczoraj bylo naparwde takie inne.
Carmi
Czerwcowa mama 2009
a nie calkiem, bo ten pisior to moze byc pepowinka miedzy nozkami
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
u nas jest 100%, nie ma najmniejszych szans na chlopaka niestety. Badane byly chromozomy i sa dziewczece
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Z tym katarem i zatkanym nosem, to ja też słyszałam, że to normalne. Tak samo jak krwawienie z nosa, ponieważ przez hormony śluzówka staje się wrażliwsza i bardziej ukrwiona. A że teraz sezon grzewczy i powietrze suche, to nosek łatwo się podrażnia. Mój jest ciągle zatkany i też mam strupy krwi przy czyszczeniu - ulgę mi przynosi siedzenie w wilgotnej łazience. A z tego, co czytałam, to najlepiej nawilżać śluzówkę roztworem soli - dostępne w aptekach.
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
A ja to normalnie mam dosyć kataru mam go od samego początku i nie mogę se z nim poradzić bo w ciąży niby nie powinno się stosować kropli do nosa można używać tylko sól morską ale ona mi nie pomaga, ostatnio przeważnie z rana jest i krew,
sama nie wiem czy to uczulenie na świnkę morską czy dolegliwość ciążowa.
reklama
A ja to normalnie mam dosyć kataru mam go od samego początku i nie mogę se z nim poradzić bo w ciąży niby nie powinno się stosować kropli do nosa można używać tylko sól morską ale ona mi nie pomaga, ostatnio przeważnie z rana jest i krew,
J|ak masz mozliwość to daj komuś pod opiekę tą świnkę na jakiś czas i się przekonasz, bardzo prawdopodobne że to jednak sprawka ciąży.