agata077
Czerwcowa mama 2009
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczynki te ktore dostaja dostep automatyczny -jezelim którąs pominełam a ma wiecej niż 25 postów i jest wpisana na liste mamus prosze o wiadomość
DominikaEssex,Monika_M,aga29,sylwiaa28,pixella77,AnsiaM,cypisia,Nanya,Kalina_malina,
Nika77,Kasia Irlandka,KluseczkaS,,beata 1980,basiaw1983_23,tricolor,lenka87,Carmi,martusia_78,ell,Sunniva,margarytka,
irka252,Tau,Magni,milkada,tusienka,dilajla,agata077
Tak tak o to wlasnie mi chodzilo, tylko zle ujelam w slowa ;-)agata pisze:Marta to nie tak o pieniadze na maluszka mozesz starac sie 11 tygodni przed porodem do 3 miesiecy po porodzie i jest to odpowiednik becikowego do tego od kwietnia weszlo ze dostajemy zasilek na zdrowy tryb zycia 190 funtów -to napisała Dominika
Ja mam wizyte u poloznej dopiero 19 stycznia i wtedy jej sie o wszystko wypytam. Oby byla dobrze zorientowana bo roznie z nimi tu bywa.agata pisze:Mi polozna powiedziala ze po ukonczeniu 24 tygodnia dostajesz zaswiadczenie od poloznej i idziesz z tym do job center i dostaniesz formularze wszystko wypelnic i wyslac co sie bedzie nalezalo to dostaniemy co nie to powiedza ze nie nalezy sie
Tak tak wiem czekamy tylko na zalegla kaske i zaraz bedziemy dzwonic.agata pisze:Trzeba zawiadomic revenua od zasilków na dzieci ze mąż stracil zasilek czesc zabiora reszte dolożą bo dochody sa niskie do tego talony na jakąś zywnosc dla dzieci
Nie wiedziaalm, ze daja dofinansowanie do ogrzewania.agata pisze:Do tego housing benefit i dodatek do taxu i dodatek do ogrzewania za kazdy tydzien gdzie temp. jest nizsza niz -1 tyle wiem tak czy siak lepiej tu niz w pl bo z opiki dostaniesz 20 zl a o dodatku do czynszu mozesz zapomniec ....
Dziekuje bardzo :*:*:*agata pisze: