martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ja dzis skladalam dokumenty do Hausing Benefit i staramy sie o dofinansowanie do czynszu. Trzeba czekac od 4 do 6 tygodni. W poniedzialek maz ma umowiona wizyte do Job Center w sprawie zasilku. Ponoc mozna sie tez tam starac o bony na owoce i mleko dla dziecka. Wiem, ze moge sie starac o pieniazki ale dopiero pod koniec ciazy. W sumie dla bobaska panstwo daje jakies 700f wiec nie bedzie zle. To czeknie na decyzje mnie denerwuje, chcialabym juz wiedziec co i jak. Aaa noi bedziemy dzwonic do taxcreditow poinformowac o stracie pracy. Ale czekamy na ostatnie pieniazki ;-)
A czy cos jeszcze nam sie nalezy to wlasnie nie wiem. Nikt z naszych znajomych nie jest w poodobnej sytuacji do naszej wiec nie mam porownania.
Jakbys wiedziaal o co mozna sie ejszcze starac to daj znac. Bylabym Ci wdzieczna :-)
A czy cos jeszcze nam sie nalezy to wlasnie nie wiem. Nikt z naszych znajomych nie jest w poodobnej sytuacji do naszej wiec nie mam porownania.
Jakbys wiedziaal o co mozna sie ejszcze starac to daj znac. Bylabym Ci wdzieczna :-)