reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

ja tez w takiej sytuacji jestem i lekarz w 7 tygodniu stwierdzil ze na usg nie widzi nic niepokojacego i zaprasza mnie dopiero w lutym ;(

reklama
Niom w takich chwilach tesknie za Polska. Nawet za wstretna baba ze szpitala ktora bezie CI biadolila narzekala itd ale i tak upewni sie ze wszystko ok z bobasem.

Bo na wyspach musisz walczyc o Swoje prawa jesli chodzi o opieke w NHS.
Tylko, ze skad my mamy o wszystkim wiedziec. :confused:

świeta racja Dominika jak bedzie troche szczescia i dostaniesz sie na opieke szczebel wyzej to tak jakbys sie przesiadła z furmanki do mercedesa :D

a i taki humor znacie miejsce na ziemi gdzie mozna nauczyc sie geometrii bez znajomosci wzorów ??

no coz z przykroscia stwierdzam ze jest to Anglia drugi dzien walczymy z córka tlumaczac jej podstawy geometri rece opadaja

No to Agatko macie wesolo.

Dominika to samo mi powiedzial kolega w pracy - jak na nich nie krzykniesz to nie zareaguja. Ja to troche olalam i wole zapisac sie prywatnie- juz mam wizyte na 5 stycznia.

Martuska to straszne, chyba udusilabym ta lekarke na Twoim miejscu :no:

Dominika to samo mi powiedzial kolega w pracy - jak na nich nie krzykniesz to nie zareaguja. Ja to troche olalam i wole zapisac sie prywatnie- juz mam wizyte na 5 stycznia.

A ja w pierwszej ciazy bylam spokojna ale teraz to jade po nich jak tylko mam powody.

Agata077 - nauczanie w tutejszych szkolach to ja dobrze wiem jak wyglada. :szok::szok::szok:
Dobrze, ze ja uczysz po naszemu po po ich jemu to te dzieci pozniej nic nie potrafia.

reklama
Uffff wlasnie ucielam sobie drzemke :D Pol godziny na biurku i szyja mnie troche boli:-p Co prawda juz nie spie tyle co na poczatku ale czasem nadal mnie lapie spiaczka.

Do góry