reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Patti, bardzo mi przykro :-(Trzymaj się dzielnie...
Dla Twojego Aniołka
[*]

Znowu złe wiadomości, jak to przeczytałam, to taki stres mnie ogarnął, że aż mnie brzuch rozbolał. Mam kolejną wizytę za ponad 3 tygodnie i zastanawiam się teraz poważnie, czy nie iść wcześniej i nie sprawdzić, czy wszystko w porządku z moim maleństwem. Zwłaszcza, że te ruchy to tylko czułam jednorazowo i już się to nie powtórzyło. Do tego pogoda beznadziejna.. szaro, buro i ponuro...

martuśka23, witaj w naszym gronie!

I znów złe wieści :-(patti 23 przykro mi ogromnie, trzymaj się cieplutko i nie trać nadziei. Kurcze i to wszystko akurat dziś kiedy miałam taki okropny sen ehhh jeszcze 12 dni do wizyty u lekarza żeby tylko dotrwać:-(
Witam tez miło wszystkie nowe mamusie. Witajcie i rozgośćcie się, czujcie się jak u siebie. Pozdrowionka

Magni...mnie też czesto strach opanowuje....ale przeciez nie jesteśmy w stanie nic zrobic, musimy być dobrej mysli i wierzyć, że nas to nie spotka again ....

Patti - bardzo mi przykro trzymaj się dzielnie :-(
bardzo ci współczuje

Sunniva- w ciąży nie powinno się myć okien jest to nie bezpieczne z dwóch powodów nie wolno tak na dłużej trzymać rąk w górze 1) ponieważ mięśnie macicy się napinają i może nawet dojść do krwawienia, 2) gdy masz ręce w górze to wiadomo, że równowaga kobiet ciężarnych jest zachwiana i wtedy łatwo o omdlenia i upadek np z taboretu na którym stoisz raz , dwa ,trzy i tragedia gotowa są kobiety kture umyły sobie okna, okna były lśniące ale co z tego jak straciły dziecko:-( lepiej jak oddasz to wyzwanie mężowi:-) daj mu się wykazać nie myj okien.

AnsiaM cieszę się bardzo, że z dzidzią wszystko wporządku:-)

Agatko wracaj szubko do zdrowia kuruj się nie daj się chorobie :-)

Kulseczko fajnie, że w końcu macie już prąd bo bez prądu brrr ależ ty się nerwów najadła przez ten pożar całe szczęście, że się nic niestało wam :-)

Pati, przykro mi. Trzymaj sie cieplutko!
Znowu złe wiadomości, jak to przeczytałam, to taki stres mnie ogarnął, że aż mnie brzuch rozbolał. Mam kolejną wizytę za ponad 3 tygodnie i zastanawiam się teraz poważnie, czy nie iść wcześniej i nie sprawdzić, czy wszystko w porządku z moim maleństwem.
ja tez dola zalapalam. Tym bardziej, ze zastanawialam sie nad usg w tym tygodniu dla uspokojenia, ale nie chcialabym. Tez mam jeszcze 2 tyg. jak ja to wytrzymam....

martuśka23, witaj!!!

reklama
Czesc dziewczynki

ja nadal zdycham nasmarowalam stopy wczoraj olejkiem kamforowym troszke lepiej ale gardło boli no coz trzeba wziasc sie w garsc i do roboty jutro uczelnia w piatek tez a w sobote zajecia z pl dziecmi w szkole chyba nie mam czasu chorowac :D

Kochane nie dajmy sie zwariowac!!!! stres jest gorszy dla malenstwa niz brak usg wiec glowa do gory a nos w chmury :D

Do góry