są pytania i okienko w którym opiszesz co znajomi mówili na temat tegoż napoju , czy im smakował czy nie . ech fajnie będą mieli twoi znajomi. pewnie butle dostaniesz i może ze 2 mniejsze - ja tak dostałam żołądkową gorzką
reklama
Oli.B
Fanka BB :)
są pytania i okienko w którym opiszesz co znajomi mówili na temat tegoż napoju , czy im smakował czy nie . ech fajnie będą mieli twoi znajomi. pewnie butle dostaniesz i może ze 2 mniejsze - ja tak dostałam żołądkową gorzką
Ale super, szkoda, że się wcześniej nie zapisałam :-). Tylko kurde sama nie będę mogła przetestować :-(
https://picasaweb.google.com/116368...ransoletkiKolczykiINaszyjniki?feat=directlink Ten link chyba działa :/
goniasobol
Ale tu cicho!
A ja chciałam się pochwalić, że moja Majeczka od tygodnia nie sika w pampersa, tylko woła siku na nocnik!:-) Dumna z niej jestem! Myślałam, że będzie ciężko ją odzwyczaić od pieluch,a ona tak szybko załapała, że sika się do nocnika:-).Fajnie!
A ja chciałam się pochwalić, że moja Majeczka od tygodnia nie sika w pampersa, tylko woła siku na nocnik!:-) Dumna z niej jestem! Myślałam, że będzie ciężko ją odzwyczaić od pieluch,a ona tak szybko załapała, że sika się do nocnika:-).Fajnie!
zagłosujcie prosze na małego kacperka kacper | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
dzieki.
dzieki.
goniasobol
rybkaaa poprostu zdjęłam Mai pampersa, założyłam majteczki i początkowo co jakiś czas pytałam czy chce siku. Po dwóch dniach było tak, że troszeczkę nasiusiała w majteczki i wołała siku, resztę wysiusiwała na nocnik, więc już wiedziała o co chodzi. Przez cztery dni przebierałam ją 5 - 6 razy dziennie, ale warto było bo piątego dnia wołała siku! I tak jej zostało, nawet na noc nie zakładam jej już pampersa, taka dzielna ta moja córa!
reklama
DOROTA.D.-L.
zagłosujcie prosze na małego kacperka kacper | galeria dzieci | bobovita - zawsze z tobą, mamo!
dzieki.
zagłosowane!