reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hello:)

u nas tez sylwek bez pobudki :) raz kweknał i spał dalej:) cud chłopiec!

Tymus płacze bardzo rzadko i dzis jest wielki płacz,bo idzie mu pierwszy zabek! prawa górna jedyneczka! widac juz przez dziasełko wiec pewnie jutro bedzie na wierzchu. bidulek sie meczy! kupilam czopki i juz dałam jeden,bo w zyciu tak nie plakal(no moze przy szczepieniach).

goniasobol- witaj:) moj dobry znajomy ma corcie Maje z 15 czerwca :)
pozdrawiam :-)

reklama
No to jestem....
Byliśmy całą rodzinką na Święta i Sylwestra u mojej kuzynki w Hiszpanii. Co prawda nie spędziliśmy Świąt tak jak polska tradycja nakazuje ale mimo to było po prostu cudownie. Pojeździliśmy troche po Hiszpanii a później wygrzewaliśmy się na słoneczku. Na maxa mieliśmy 27stC a najmniej 16 takze tak czy siak to i tak chodzilam w bluzkach bez rękawa :-D
Fifi przeszcześliwe dzicko, które nie musiało męczyć się w swetrach, kurtkach i czapkach. :-) Prowadził 2 razy "samochód", bujał się na dinozaurze a jak zabieraliśmy go z tych atrakcji to nie był zadowolony:wściekła/y: (foty na zamknietym)
aaaaa zapomniała bym o najważniejszym.... mojemu synkowi pierwszy ząbek przebił się w Hiszpanii i nauczył się tam pełzać hihihi jak narazie do tyłu:tak::-D

Witam:-) moja córcia to prawdziwy gryzoń;-) wczoraj pojawił się piąty ząbek, na szczęście przechodzi to dość spokojnie. Jest troche marudna ale bardzo dzielna :-)
Najfajniej wspominam pierwszy, zaskoczył mnie bardzo:) i wtedy zdałam sobie sprawę że to nie jest już to samo malutkie dzieciątko co 6 miesięcy temu. ech jak ten czas szybko leci...:)

Ostatnia edycja:
kamireszel- zazdroszczę tej Hiszpani...az sie rozmarzyłam...u nas jak Tymo skonczy roczek to chyba lecimy do Palermo- wlasnie zima...ech...a tu mróz za oknem brrrrrr...:szok:

Podobno ja miałam też wczesnie ząbki ale mi rosły powoli ,jeden za drugim:-) a u niej w ciągu miesiąca -pięć.Przyznam szczerze,że nie spodziewałam się że jej tak szybko będą rosły,przeszkadzają jej ;-) w końcu coś nowego, na szczęście nie wie jeszcze jak ich używać;-) czasami mnie delikatnie ugryzie ale da sie przeżyć:-)

Ostatnia edycja:
hihi gryzon maly. wazne,ze lekko przechodzi!

Tymo nauczył sie dziąsełkami odgryzac sobie kawalki chrupka czy pietki od chleba- na poczatku je ciagle memlał w buzi i na podniebieniu sie przyklejały(musialam palcem wyjmowac) ale jakos po miesiacu nauczył sie odgryzac-memlac- połykac. Jestem z niego dumna :)

uciekam do sypialni na jakies tv , spokojnej nocki zycze!

Witajcie!

KAmi, witaj kochana, super, że wyjazd udany :-)

U nas na razie zębów nie widać, choć "idących widzę 6 :szok: ale pierwsze będą dolne jedyneczki, bo już im mało brakuje do wyjścia. Anula nie marudzi, jest przekochana ;-) noce przesypia całe.

Teraz cieszę się ostatnimi dniami na urlopie... wykorzystuję je na maxa, codziennie jestem z małymi na dworku, a później, bawię się z Anią, a z Julką rysujemy czy układamy budowle z klocków.

Całe dnie ejstem z nimi sama i na wieczór jestem ledwo żywa...

A co tam u Was?

Dzien dobry:)
my juz po basenie, myslalam,ze po przerwie swiatecznej zapomni co to duza woda ale nie:-)

nocka tez bez pobudki i dzis po bolu dziasełek nie ma sladu, cos mi sie wydaje,ze to zabkowanie bedzie dlugodystansowe...:baffled:

pozdrawiam:)

reklama
Hej. Moja córcia pływa ale tylko w wanience;-) Myślałam o basenie ale boję się że jest za zimno... poczekam aż będzie cieplej:-)

Do góry