reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witajcie!

Gosia, witam ponownie ;-)

My spędziłyśmy pół dnia na dworku, Julka wyjeździła się na sankach. Pod koniec jazdy Ania zaczęła płakać i uspokoiła się dopiero, jak ją wsadziłam do Julki na sanki, i tak do domu jechały obie na sankach :-D:-D:-D

Teraz już małe po kąpieli. Adam bawi się z Anią, a ja z Julką. Siedzi sobie na nocniku i rysuje :-D:rofl2:

A co tam u Was?

Gonia witaj :)
JA padam każdego dnia w tempie błyskawicznym, :wściekła/y: Piotrek jest strasznym krzykaczem :wściekła/y: ostatnio już potrafi wpaść w histerię i zanosić się tak że nie można go uspokoić. :-( Jestem chwilami załamana co to będzie dalej. :zawstydzona/y:

witam w niedzielne popołudnie .Moja Majeczka właśni śpi więc mam chwilkę , dobra z niej córeczka , Oli.B szkoda,że twój Piotruś taki krzykacz , może u przejdzie. Ja nie mogę narzekać, tylko w nocy moja Niunia budzi się 3,4 razy na butlę no ale cóż, da się przeżyć Pozdrawiam, dzięki za odp, także Gabreli i Ewuni

witam w niedzielne popołudnie .Moja Majeczka właśni śpi więc mam chwilkę , dobra z niej córeczka , Oli.B szkoda,że twój Piotruś taki krzykacz , może u przejdzie. Ja nie mogę narzekać, tylko w nocy moja Niunia budzi się 3,4 razy na butlę no ale cóż, da się przeżyć Pozdrawiam, dzięki za odp, także Gabreli i Ewuni

ja tez nie mam co narzekac,rzadko slysze placz mojego malego,juz naprawde musi mu cos byc:)

Witam wszystkie mamuśki w Nowym Roku.
Chciałam się tylko zameldować, że wróciłam do domciu.
Jestem padnięta wiec jutro nadrobie zaległosci i napisze co tam u nas.
papatki

reklama
Witam po dlugiej przerwie!

Moj maly tez ogolnie rozesmiany, marudzi tylko kiedy glodny lub senny, chociaz ostatnio coraz czesciej zdarza mu sie wsciec jak nie dostanie czego chce, wymuszacz z niego straszny, a charakterek to chyba po mnie odziedziczyl.

Dzisiaj pierwszy dzien do zlobka poszedl, na 4 godz i bylo super, wogle nie plakal, przygladal sie dzieciom wiec super. A ja szukam pracy intensywnie...

Do góry