reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam wszystkie mamuśki:-) jestem tu nowa:-)od pewnego czasu troche Was podglądam;-)i chciałam do Was dołączyć. Mam córcie Małgosie urodzoną 22 czerwca tego roku! pozdrawiam serdecznie

reklama
Witam

Z wizyty u dentysty z moja Viki nici,bo moj denysta dzieciom zabkow nie leczy a myslalam ze przy okazji mojej wizyty cos m,i doradzi...oczywiscie tak zrobil,no i musze poszukac jakiegos dziecinnego ,a i oberwalo mi sie ze dziecku lizaki daje:szok:

rybkaaa3 witaj serdecznie

Zimno u nas straszliwie -20 a sniegu dalej niema,ja to nawet sie ciesze bo jeszcze wszedzie wozkiem moge dojechac,na wiosne zastanawiam sie nad kupnem wuzka z siedzonkiem z tylu bo pewnie moja Vika bedzie chciala jeszcze czasami sobie przysiasc,teraz to prawie z wozka nie zchodzi:-D
Wlasnie sprzatam bo za 2 h ktos ma przyjsc ogladac mieszkanie mam nadzieje ze niedlogo w koncu sie sprzeda bo juz mam dosyc:szok:
Milego popoludnia dziewczyny:))))

Rybko witaj, ja tez jestem tu raczkująca :)

my wczoraj bylismy na 1,5godz spacerze,maly spał wiec z nim chodziłam az mi tyłek nie zamarzł :-D dzis musimy zrobic nalot na jakies centrum handlowe. pogoda u mnie nawet ok tylko brak wczorajszego słoneczka:-( pozdrawiam cieplutko!

Witam
Moja mała wczoraj w nocy dostała gorączki. Przez wczorajszy cały dzień walczyłyśmy z temperaturą. Dopiero wieczorem jej spadła po letniej kąpieli. Dzisiaj jest już OK. Nie ma gorączki i jest taka jakby jej nic nie było przez ostatni czas... Lekarka powiedziała, że miała stan zapalny ale bardzo dobrze sobie z nim poradziła, nie ma zawalonego noska i gardełko i płuca też czyste. Dobrze, że nic jej nie jest... to było okrope patrzeć jak się męczy...

Witam
Moja mała wczoraj w nocy dostała gorączki. Przez wczorajszy cały dzień walczyłyśmy z temperaturą. Dopiero wieczorem jej spadła po letniej kąpieli. Dzisiaj jest już OK. Nie ma gorączki i jest taka jakby jej nic nie było przez ostatni czas... Lekarka powiedziała, że miała stan zapalny ale bardzo dobrze sobie z nim poradziła, nie ma zawalonego noska i gardełko i płuca też czyste. Dobrze, że nic jej nie jest... to było okrope patrzeć jak się męczy...

DZIELNA MALA:-D:-Dmoje skarbki tez zakatarzone:-):-) na sylwestra mielismy isc do siostry no ale chyba zostaniemy w domu,dziewczyny pojda spac a my tylko z mezusiem szampana wypijemy,myslalam nawet zeby dzieci zostawic z corka siostry i gdzies wyjsc ale chorych nie zostawie:wściekła/y:

Witam!

Rybko, witaj wśród nas :-)

KAsiu, zdrówka dla ślicznotki!

U nas na razie plany sylwestrowe to biała sala, choć marudzę Adamowi, że go wezmę na sylwestra pod gwiazdami, bo ma być dosyć ciepło jak na grudzien ;-) ale jeszcze nic nie wiadomo...

Małe zdrowiutkie, pół dnia spędzamy na dworzu. Dziś była super zabawa, lepiliśmy bałwana, jak zrzucę zdjęcia, to pokażę Wam zdjęcia Julki z nowym kumplem :-D:-D

Już jest późno więc mówię papa i odezwę się później, Do potem :-)

Dzień dobry czerwcóweczki!
Zyczę Wam wspaniałego wieczoru , samych przyjemnosci w Nowym Roku oraz duuuuuuuuuuuuuuzo zdrówka na codzień!
U Nas tez Sylwek z wyboru w domu, nic sie w tej kwestii nie zmieniło.

Biedne te malenstwa jak choruja! a my nie mamy jak pomóc:( tez sie meczyłam gdy Tymuś mial katarek wiec znam ten ból.

Witam::-)u nas jak narazie też biała sala, nawet jak bym chciała gdzieś pójść to niestety zostaje problem z zaśnięciem małej::-) tylko mama może usypiać i już ::-D(przyzwyczaiłam kordupla;) i teraz mam:blink:).

P.s:W nowym roku życzę dla Was mamuśki wszystkiego dobrego (udanej zabawy sylwestrowej;-))a maluchom przedewszystkim zdrówka oraz dużoooo miłości!

Ostatnia edycja:
reklama
Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym,co minęło i nad tym, co nas czeka...
Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro.
Życzę wszystkim udanego sylwestra i
Szczęśliwego Nowego Roku 2010

Do góry