reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Aniu czy to twoje firanki? proponuje namoczyc ich w duzej ilości płynu do delikatnych tkanin z lanoliną (z wyzszej polki cenowej) bron boze nie prac w pralce!!!!

rozplątałam :szok::szok::szok: jestem w szoku a byłam już bliska wyrąbania do kosza.

KAMI prałam już kilka razy ale musiałam niedosunąć zamka i sie wywaliło - był jeden wielki słupeł - no ale już ślicznie wisi :tak:
Piore to normalnie w pralce - są dotego specjalne woreczki siatkowe.

No Agatko takie mam firaneczki w 1 pokoiku a używam tylko lenorka sensitiv jestem mu wierna jak pies -hehe

Ostatnia edycja:
Witam sie poznym wieczorem
jestem pierwszy raz na waszym forum i jezeli nie macie nic przeciwko chetnie dolacze i posłucham rad mamusiek ktore podobnie jak ja rodzily w czerwcu.....;-)pewnie borykamy sie z podobnymi problemami a cieszymi takimi samymi radosciami....
poczytalam kilka stron wstecz i pewnie jak kazda z Was ryczalam z tragedii ktora spotkala jedna z mam, wspolczuje bardzo i nie znam slow ktore potrafia ukoic bol po stracie dziecka, nie znam tego uczucia i modle sie by nigdy nie bylo mi dane poznac......duzo siły , ponoc czas leczy rany ale czy w takim przypadku? chyba nie

Witamy serdecznie nowe mamuski :)
Andzia ale jazda heheh tez pronuje jakis sosik nic ci wiecej nie zostalo :)
ojj widze ze cisza na forum...ja tez mam zaleglosci, studia daja mi popalic ale pocieszam sie tym ze w czerwcu koniec i mega ulga
a u nas to ogolnie jakos leci, Inusia doszla do siebie po sesji wymiotow i biegunek ahh wystraszyla mnie ale juz jest lepiej. w miare sypia pociagnie do 4-5 na ranem ale do mleczka dostaje kaszke smaczny sen banankowa :)
fajnie komunikatywna jest, sama zaczepia by sie nia interesowac a dzis dostala juz ubranko na swieta- komplecik sw mikolaja...wiem ze dosyc wczesnie, ale byl w sklepie w dobrej cenie wiec wzielam :)
no dobra uciekam bo padam

:-)Od czego zaczac moze od tego ze mam 30 lat i pierwsze upragnione dziecko...
NATALKA urodzila sie 18-06-2009 przez cc w 40 tc.....duza byla z niej dziewczynka 57 cm i 3770 ....
obecnie "jeszcze" siedze na macierzynskim ale do pracy wracam od stycznia....:-(choc najchetniej nie rozstawalabym sie z mala i juz mnie ta mysl przeraza...
czytam że tutaj u Was juz niektore dzieciatka maja zabki? u nas kielkow brak choc mala przechodzi sama siebie ze slinieniem i pchaniem wszystkiego do buzi....czasami tak drapie dziasla ze masakra...nadal jest na cycusiu choc od tygodnia podajemy marchewke, jabluszko, dynie z ziemniaczkiem i uczymy sie jesc lyzeczka.....jest przy tym niezly ubaw...
corcia obecnie wazy 6900 a mierzy? nie wiem ile bo jej nie mierzylam, a wage mam elektryczna lazienkowa......:-)i dzisiaj ja wazylam....
oj strasznie duzo bym mogla pisac ale kto to bedzie czytal? hihihihih;-)

Wiolu No to ładnie perełka waży!!! moja w niedzielę miała 6050g... ubranka ma na 68 więc riśnie jak na drożdżach ;-) u mnie już jakiś czas dajemy inne żarełko i idzie jej fantastycznie, pięknie je łyżeczką. Co do ślinienia, ja też się przeprosiłam ze śliniakami i zakładam Ani :szok: zaglądam jej do buzi, to wygląda, jakby miała zalążki4 ząbków na dole, ale 1 córka 1 zęba miała w 9 mcu, więc mam jeszcze troszkę czasu ;-) ja też w styczniu do pracy i z dnia na dzień boję się coraz bardziej :baffled:

A na zdjęciach, to sama słodycz :-)

Gosia, miło, że się odezwałaś :tak: zdrówka dla maluńkiej, oby już Ci numerów nie wywijała!!!

u mnie dzidzie aut ;-) mam spokój do rana do 9 :-p

Spokojna noc? a co to znaczy?;-)
u nas byl okres za mala budzila sie tylko raz a teraz od jakiegos tygodnia jest masakra....
zasypia kolo 20 a pobutki robi o 23,po2, kolo6, i o 9 stale chodze niewyspana a ona cycusia pragnie hahahah......wczoraj dalam jej o 19 kaszke na dobry sen z nadzieje ze pospi ale gdziez tam o 23 jak w zegarku oczy otwarla i jesc chciala.......kurde czy u was tez tak jest?:-)

reklama
U mnie Ania śpi całe noce od początku, ale pewnie się skończy, jak zacznie ząbkować, za to Julka to od razu budziła się parę razy w nocy i do tej pory bździągwie to zostało ;-) a już hohohoh daję jej mleczko z dodatkiem kleiku i nic nie pomaga... taki jej urok...

Do góry