reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Nie wiem jak Wam służą dzieci, ale ja chodzę jak zakręcona... zapominam co miałam zrobić, zaczynam coś robić i zastanawiam się po co :)))))
Łudzę się ze to kiedyś minie... :)))

Spokojnej nocki Laleczki

reklama
Witam,
Czy jest możliwe żeby najpierw wychodziły kiełki zamiast jedynek? Moja wczoraj strasznie krzyczała i pchała rączki do buzi, zaglądam jej i nic nie widzę na jedynkach ani na górze ani na dole. Ale mała nie chciała się uspokoić, zaglądam jej jeszcze raz a tam gdzie wychodzą kiełki jest twarde i białe, tak jak by ząbek próbował się przebić. Niestety nie dała mi porządnie obejrzeć i niewiem dokładnie. Zawsze myślałam, że pierwsze wychodzą jedynki...

gdzieś czytałam że najpierw wychodzą jedynki potem dwójki czwórki a na końcu trójki. Więc chyba nie możliwe żeby trójki wyszły pierwsze, ale kto wie?
Carmi gratulacje pierwszych ząbali :tak:

No właśnie też tak myślę, muszę dokładnie jej tą buzię przepadać. Tak strasznie mi jej szkoda było wczoraj wieczorem. Dzisiaj jak narazie jest ok. Ma melodię do spania, spała do 11.30 :szok: Już dawno tak długo nie spała... Pogadała ze mną z półtorej godzinki i znowu śpi...

U nas dzisiaj fatalna pogoda, ciągle pada, a na spacerku to Piotruś ładnie śpi. Od 12 nie śpi i jakoś nie może zasnąć. Mam nadzieję, że pośpi za chwilę trochę, bo jak nie to cały dzień będzie marudzić, a dzisiaj mam urodzinki i przychodzi rodzinka.

Cześć Dziewczynki!

My dziś byliśmy w baby clinic zważyć się i zmierzyć:tak: No i Beniutek w wieku 3 miesięcy i 1 dnia waży 8080g i mierzy 69cm :szok::-) Poza tym w ciągu ostatniego tygodnia Benio bardzo się rozgadał i rozchachał, także teraz zaczepia wszystko i wszystkich naokoło i rozdaje uśmiechy na prawo i lewo:tak:

Zielona wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)

Cześć Dziewczynki!

My dziś byliśmy w baby clinic zważyć się i zmierzyć:tak: No i Beniutek w wieku 3 miesięcy i 1 dnia waży 8080g i mierzy 69cm :szok::-) Poza tym w ciągu ostatniego tygodnia Benio bardzo się rozgadał i rozchachał, także teraz zaczepia wszystko i wszystkich naokoło i rozdaje uśmiechy na prawo i lewo:tak:

Zielona wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)
Tusienka, nie boisz sie nastepnego szczepienia, tych 3 zastrzykow?? Ja jestem przerazona :szok::no:
Byk!!! Ten Twoj Maluch!!! Gratuluje!!

reklama
Do góry