reklama
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Witam,
Czy jest możliwe żeby najpierw wychodziły kiełki zamiast jedynek? Moja wczoraj strasznie krzyczała i pchała rączki do buzi, zaglądam jej i nic nie widzę na jedynkach ani na górze ani na dole. Ale mała nie chciała się uspokoić, zaglądam jej jeszcze raz a tam gdzie wychodzą kiełki jest twarde i białe, tak jak by ząbek próbował się przebić. Niestety nie dała mi porządnie obejrzeć i niewiem dokładnie. Zawsze myślałam, że pierwsze wychodzą jedynki...
Czy jest możliwe żeby najpierw wychodziły kiełki zamiast jedynek? Moja wczoraj strasznie krzyczała i pchała rączki do buzi, zaglądam jej i nic nie widzę na jedynkach ani na górze ani na dole. Ale mała nie chciała się uspokoić, zaglądam jej jeszcze raz a tam gdzie wychodzą kiełki jest twarde i białe, tak jak by ząbek próbował się przebić. Niestety nie dała mi porządnie obejrzeć i niewiem dokładnie. Zawsze myślałam, że pierwsze wychodzą jedynki...
anwisniewska
Zaciekawiona BB
U mojej Julki pierwsze były dolne jedynki, ale później wyszły górne dwójki.
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
No właśnie też tak myślę, muszę dokładnie jej tą buzię przepadać. Tak strasznie mi jej szkoda było wczoraj wieczorem. Dzisiaj jak narazie jest ok. Ma melodię do spania, spała do 11.30 Już dawno tak długo nie spała... Pogadała ze mną z półtorej godzinki i znowu śpi...
szarcia
06.2009/01.2011
U nas dzisiaj fatalna pogoda, ciągle pada, a na spacerku to Piotruś ładnie śpi. Od 12 nie śpi i jakoś nie może zasnąć. Mam nadzieję, że pośpi za chwilę trochę, bo jak nie to cały dzień będzie marudzić, a dzisiaj mam urodzinki i przychodzi rodzinka.
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Cześć Dziewczynki!
My dziś byliśmy w baby clinic zważyć się i zmierzyć No i Beniutek w wieku 3 miesięcy i 1 dnia waży 8080g i mierzy 69cm :-) Poza tym w ciągu ostatniego tygodnia Benio bardzo się rozgadał i rozchachał, także teraz zaczepia wszystko i wszystkich naokoło i rozdaje uśmiechy na prawo i lewo
Zielona wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)
My dziś byliśmy w baby clinic zważyć się i zmierzyć No i Beniutek w wieku 3 miesięcy i 1 dnia waży 8080g i mierzy 69cm :-) Poza tym w ciągu ostatniego tygodnia Benio bardzo się rozgadał i rozchachał, także teraz zaczepia wszystko i wszystkich naokoło i rozdaje uśmiechy na prawo i lewo
Kejt_i_Olaf
Olafek 21/06/2009
Tusienka, nie boisz sie nastepnego szczepienia, tych 3 zastrzykow?? Ja jestem przerazonaCześć Dziewczynki!
Byk!!! Ten Twoj Maluch!!! Gratuluje!!
reklama