reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

dzien dobry :)

Napisalam posta i cos nacisnelam i wcielo go wrrr

a wiec od nowaPospałam dzis za wszystkie czasy zerwalam sie przed 6 bo pojemnosc balonów sie skonczyla patrze a moj ksiaze malutki spi w najlepsze zasnał sobie o 21.30 słuchajac kołysanek oczywiscie w lozeczku Obudzil sie razem z tatusiem rowno o 6 mamusine grzeczne słoneczko :)

Blumetka to nie odwaga tylko wiedza jaka zasiegnelam a bardziej nawet zbieg okolicznosci ktry postawil mi na drodze starej daty położną i dietetyczke kolezanke Tłumaczyly mi w ten sposob Ktos kiedys wymyslił ze umowny wiek dziecka gotowego niby na nowe pokarmy to 4 mż w anglii jest to 6 mż -chociaz słoiczki są od 4 We włoszech pierwsze słoiczki dla dzieci mozna kupic juz od 2 miesiaca zycia i są to owoce własnie i marchewka wiec w takim ukladzie czym rozni sie dziecko z włoch od naszych ... ja uwazam ze niczym oprocz tego ze tamtejsze dzieci szybciej zaczynaja jesc cytrusy bo maja na wlasnych drzewkach osobiscie podczas pobytu kupowalam swojej Małgosi krolika od 3 miesiaca zycia,ryby od 4 mż konine od 4mż ...
Dla odmiany moja kolezanka dietetyczka powiedziala ze jabłko nie powinno uczulac i obciazac żołądka malucha i jezeli podam i NIC sie nie bedzie działo to jest gotowe ...W naszym wypadku kupy są takiej samej konsystencji zapachu i kolorze jak przed podawaniem jabuszka jedyny plus to ze malego brzuszek nie boli nie prezy sie, nie steka. Z dwojaga złego (infacol,ekspumisan) wole jabuszko :)
Co do pełzakowania to moi synowie zawsze sa silniejsi Wiki podnosil sie w wieku 2 miesiecy usiadł i wstal w wieku 5 miesiecy zaczal chodzic jak skonczyl 7 miesiecy nie raczkowal wogole ....

reklama
czesc

u nas dzien jak co dzien.ogarniete mieszkanko,obiad zrobiony.niunia wlasnie sie budzi.spacer zaliczony pozniej pewnie tez pojdziemy.noc przespana elegancko.co tu narzekac.
wczoraj bylam u lekarza wszystko ok.odwiedzila mnie tez tesciowa z czego bylam bardzo zadowolona:no:,posiedziala chyba ze 4 godziny i w koncu poszla.
dowiedzialam sie tez ze u sasiada sa karaluchy i bedzie dezynfekcja mieszkan jak chodze po domu to az sie boje ze zaraz gdzie u siebie dojrze to dziadostwo.

Witam,
U nas te dni mijają szybko jeden za drugim... Poprostu masakra... Mała niby grzeczna ale w sumie to i tak na nic czasu nie mam, bo mój czas jest podzielony na nią i na prace domowe... Jak słyszę czasami teksty, że kobiety które siedzą w domu to odpoczywają to czasami mam ochotę wrzeszczeć. Naszczęście mój tak nie uważa, zresztą wie co by go czekało za takie myślenie ;-)
Miłego wieczorku życzę :-)

Hej mamuśki śpicie? Ja wpadłam się uzewnętrznić bo mój Fifi już dawno śpi a tu pustki i nie ma do kogo "gęby" otworzyć :-D
Dobra to i ja chyba idę już spać bo w tv też nic nie ma :wściekła/y: a mój A też już dawno uśpiony :-D
No to DOBRANOCKA dziewuszki.

reklama
A skype może być? wal śmiało, jestem online :-p

u nas ok małe śpią. A oglada "Kiepskich" a ja myk na BB :-)

Dziewczyny podziwiam Was:no::no::no: ja to wieczorem jestem tak padnieta,ze juz nawet poczytac nie mam sily,a na to kiedys zawsze czas sie znalazl:happy:Niby Gabi grzeczna,ale jednak dwa dzieciaczki to nie jedno i padaja gdzies dopiero kolo 10 tak ze ja zwykle tylko szalerek i spaciu:-D:-DChyba sie starzeje;-);-)

Do góry